Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Tim_van_der_Vliet

Tim van der Vliet

de Wim Hof Methode

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Tim van der Vliet

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Tim

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Tim werkt hard, erg hard op het moment. Naast de trainingen die hij geeft huurt hij zichzelf uit aan een hedge fund in de financiële wereld. Hij werkt op het moment tussen de 60 en 80 uur per week. Ondanks de vele uren, en de stress die gepaard gaat met Tim’s bijbaan in de financiële wereld, gelooft Tim niet dat stress slecht is voor je. Tim heeft een methode geleerd om zijn binnenwereld kalm te houden, ongeacht wat de buitenwereld brengt. Een van zijn leraren is Wim Hof, ook wel bekend als: The Iceman.

Spreker Tim van der Vliet is leraar, schrijver, beursspecialist en adviseur, en vader van 4 kinderen. Naast een gezonde levensstijl heeft hij geleerd door ademhaling kalmer, gezonder en meer gefocust te zijn. En zelfs dat je met ademen je autonome zenuwstelsel kunt beïnvloeden en je lichaam kunt ontzuren. Dit is erg handig in zijn drukke (maar weinig stressvolle) leven.

Tim is een erkend trainer in de Wim Hof Methode. Tim is persoonlijk getraind door Wim, die ondertussen wereldberoemd is geworden met zijn bijnaam “The Iceman”. Wim’s methode wordt door instituten en ziekenhuizen in de hele wereld onderzocht om zijn heilzame werking.

Bekijk het interview met spreker Tim van der Vliet

Bekijk de lezingen van Tim van der Vliet

  Spreker Tim van der Vliet vertelt over zijn filosofie

   

  Ik geloof niet dat stress slecht is voor je. Er zijn twee soorten stress: buitenwereld stress en binnenwereld stress. Pas als buitenwereld stress binnenkomt en de binnenwereld aantast is stress ongezond. Het idee hierachter is dat het mogelijk is om een positieve invloed uit te oefenen op je autonome zenuwstelsel. We kunnen ons zenuwstelsel indelen in het somatische (bewuste) en het autonome (onbewuste) zenuwstelsel. Bij het autonome zenuwstelsel hoort je hartslag, je bloeddruk, je hormoonhuishouding en je auto immuun respons. Door de ademhaling die Tim van Wim Hof heeft geleerd kan hij zijn autonome zenuwstelsel positief beïnvloeden. Daardoor heb je controle over je binnenwereld en kun je kalm blijven in moeilijke situaties en je niet te erg laten meeslepen door irrationele angsten.

  Het mooie is dat u dit ook, in heel korte tijd, kunt leren!

  •  Haal het meeste uit je mensen

   Ieder bedrijf profiteert van een team dat optimaal functioneert. Dit gaat op voor de jonge bedrijven met veel jonge mensen in dienst maar ook voor de wat stoffige
   kantooromgevingen. Het lijkt logisch, maar voor veel bedrijven is dit nog geen gemeengoed.

  • Stress Management

   Tim gelooft dat optimaal presteren bereikt kan worden door middel van het beinvloeden van het autonome zenuwstelsel. Het is mogelijk om je stress respons te veranderen en volledig kalm te zijn in moeilijke situaties. Optimaliseer dat waartoe je in staat bent. Een energiek lichaam en een kalme, heldere geest is een must voor optimaal presteren en creatieve oplossingen vinden en uitvoeren. Met de Wim Hof Methode is het mogelijk, leuk en zelfs gemakkelijk om lichaam en geest optimaal te laten communiceren met elkaar. Het resultaat is dat je doet waartoe je daadwerkelijk in staat bent.

Vrijblijvend informatie over Tim van der Vliet

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tim van der Vliet geeft lezingen over de volgende onderwerpen