Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ik daag je uit om met een nieuwe blik naar dit moment te kijken

Tineke-van-oosten-spreker-profiel

Tineke van Oosten

Lezingen, workshops en sessies van een echte Ishaya monnik en gecertificeerd mindfulness expert

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Tineke van Oosten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tineke

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Redenen om spreker Tineke van Oosten / Nirantara Ishaya te boeken

 • Spreker Tineke van Oosten heeft meer dan 9 maanden, 12 uur per dag gemediteerd bij de Ishaya monniken waar ze unieke vaardigheden heeft geleerd
 • Daarnaast heeft Tineke ook succesvol de befaamde mindfulness opleiding van Google, Search Inside Yourself, afgerond
 • Op een begrijpelijke manier legt ze de materie uit en maakt het direct toepasbaar voor je dagelijks leven
Spreker Tineke van Oosten / Nirantara Ishaya

Van Zuidas consultant naar monnik…

Spreker Tineke van Oosten werkte jarenlang als consultant op de Zuidas. Haar torenhoge ambitie bracht haar rond de wereld en ze woonde in vele landen. Totdat ze letterlijk tot stilstand kwam door een auto-ongeluk. Helemaal terug bij af, maakte ze de meest onwaarschijnlijke stap, ze werd monnik. Een moderne monnik dan, weliswaar. Ze scheert haar hoofd niet kaal en draagt geen gewaad. Ze woont samen met haar vriend in hartje centrum van Haarlem en drinkt gerust nog wel eens een wijntje. Ze geeft regelmatig trainingen en retraites door heel Europa.

Sinds spreker Tineke van Oosten in 2013 toetrad tot de Ishaya monniken, draagt ze ook de naam Nirantara. De Ishaya’s zijn een internationale groep (niet religieus overigens) die een eeuwenoude traditie heeft in bewustzijnsverruiming. Om opgeleid te worden tot Ishaya, bracht ze ruim 9 maanden fulltime in retraite door en mediteerde ze 12 uur per dag. In die tijd heeft ze alle trucs en tricks van de mind leren kennen. Om een brug te slaan tussen zingeving en het zakelijk leven volgde ze de Mindfulness opleiding van Google – Search Inside Yourself. Met humor en vol herkenbare anekdotes weeft ze deze kennis en ervaring door haar presentaties.

Haar passie is om mensen te helpen ervaren dat er midden in de hectiek van ons dagelijks leven een oase van rust tot je beschikking staat. Om dat te beleven, hoef je aan de buitenkant niets te veranderen. Je hoeft er zelfs niet voor op reis of monnik te worden. Deze rust is er altijd, ook als het druk is om je heen.

Spreker Tineke van Oosten heeft een enorme drive om werknemers te laten ervaren dat je vanuit een staat van innerlijke rust, al je ambities waar kunt maken. Maar dan zonder stress. Er is daarmee zoveel te winnen! Ze zegt wel eens gekscherend: “Was ik mijzelf van nu, 10 jaar geleden maar tegengekomen voor een wake-up call!”

Ze raakt mensen in hun hart met haar warmte en een enorme lading enthousiasme. Zo daagt ze je uit om met een nieuwe blik naar dit moment te kijken.

Bekijk de lezingen van Tineke van Oosten
Workshop van spreker Tineke van Oosten

Mindful Moment sessie

Een break nodig tijdens heisessies of trainingsdagen? Deelnemers aan deze sessie zullen de batterijen volledig opladen en weer volledig gefocust zijn. Op een toegankelijke manier en met humor brengt Tineke inspirerende mindfulness oefeningen. Krijg de concentratie terug en voel je weer fris.

Deze sessie is ook mogelijk met Chi Gong bewegingsoefeningen. Dit kan gewoon in je werkkleding. Deze oefeningen zijn gebaseerd op de legendarische Chinese generaal Chong Li-Quan die zijn hele leger fit wist te houden door middel van deze oefeningen.

Lezing van Tineke van Oosten

Iedereen is een genie

Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn capaciteit om in een boom te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat hij niets kan.” – Einstein

Je kijk op de wereld is zeer beïnvloedbaar. Het glas kan halfvol of halfleeg zijn, maar het ligt altijd aan het perspectief dat je kiest. Hoe werkt dit als je naar anderen kijkt? Zie je dan iemands goede kanten of juist de dingen die beter moeten?

Iemand weten te waarderen en de goede kanten kunnen zien hebben meer impact dan je mogelijk verwacht. Waar was Picasso geweest als hij op jonge leeftijd te horen had gekregen dat zijn tekenkunsten belabberd waren? Misschien hadden wij dan wel nooit van hem gehoord.

Tijdens deze lezing gaan wel spelen met waardering. Je gaat zelf ervaren hoe het is om volledig gezien te worden en hoe het is om volledig te zien. We kijken naar de grote impact die waardering kan hebben. De onderliggende kracht maakt een enorm verschil. Door bewust onze aandacht te richten op de goede dingen, zetten we een flow in gang van positiviteit. In deze interactieve sessie, gaan deelnemers dit zelf ervaren.

Lezing van Tineke van Oosten

Loslaten? Zonder stress leven? Hoe dan?!

Leven zonder stress is iets wat iedereen wilt. De dooddoener ‘je moet het gewoon loslaten’ is voor veel mensen een betekenisloze kreet. Hoe moet je omgaan met de hectiek in ons dagelijkse leven wat steeds meer lijkt te worden? Deze sessie daagt je uit om een ander perspectief te nemen en ontspanning te omarmen. Het resultaat? Minder stress.

De sessie kan op maat gemaakt worden. Interactief, met mindfulness oefeningen, of juist als lezing.

Lezing van Tineke van Oosten

Keynote bewust werken en leven

Nirantara maakt graag keynotes op maat. Thema’s waar ze over kan vertellen zijn onder meer: bewust leven en werken, verandering start altijd van binnenuit, stress en de kunst van ontspannen werken, mindfulness, vitaliteit, (werk)geluk, terugveren vanuit tegenslag, motivatie ben je zelf, zingeving in een business omgeving. Maatwerk met eigen thema’s is zeker ook mogelijk.

  Video van spreker Tineke van Oosten

  Nirantara Ishaya: Monnik, midden in de maatschappij

  Bekijk de lezingen van Tineke van Oosten
  Vrijblijvend informatie over Tineke van Oosten

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Tineke van Oosten geeft lezingen over de volgende onderwerpen