Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Toine van peperstraten Cover Radio 2

Enthousiaste en innemende dagvoorzitter met humor

Profiel Spreker Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten

Wanneer je in Nederland aan sportprogramma's denkt dan denk je aan Toine van Peperstraten. Hij is niet alleen op radio en tv te vinden, maar ook te boeken als dagvoorzitter en presentator voor jouw event!

Tarieven en beschikbaarheid
Toine van Peperstraten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Toine

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Toine van Peperstraten - Het gezicht van sport

Van 1993 tot 2013 was Toine van Peperstraten het gezicht van ‘NOS Studio Sport’. Toen hij begon als beeldbandredacteur kon hij zich niet voorstellen dat hij zou uitgroeien tot één van de populairste presentatoren. Bij ieder sportevenement, voornamelijk voetbal, was Toine de man die de krakers, verassingen, finales en kampioenswedstrijden presenteerde. De Eredivisie, Champions League, UEFA-Cup en de sportjournaals waren verbonden met Toine. Als hij niet op TV te vinden was, dan was hij te horen op de Nederlandse radio.

Redenen om Toine van Peperstraten te boeken

  • Zijn decennialange ervaring als Tv- en radiopresentator neemt hij mee als dagvoorzitter of presentator naar ieder evenement en organisatie.
  • Zijn brede maatschappelijke interesse en sportkennis maken hem de perfecte kandidaat voor ieder evenement. Zeker wanneer er een (lichte) focus op sport is weet Toine te stralen.
  • Met Toine van Peperstraten weet je ieder evenement en bijeenkomst onvergetelijk te maken. Zijn combinatie van humor, kennis en ervaring zorgen voor een gegarandeerd succes.

Tegenwoordig is Toine te zien als presentator bij Fox Sports waar hij het Nederlandse profvoetbal presenteert. Ook voor de wedstrijden van het Nederlands elftal en de Champions League is hij ondersteunt door een paar analisten op Tv te vinden. Daarnaast presenteert hij sinds januari 2019 het radioprogramma ‘t Wordt Nu Laat op Radio 1

Naast zijn rol als presentator is Toine actief als ambassadeur voor de Eye Care Foundation en Special Olympics Nederland, schrijvend journalist, en dagvoorzitter voor evenementen en organisaties. Toine is de perfect dagvoorzitter of presentator voor sport gerelateerde evenementen en organisaties die op zoek zijn naar iemand die met humor en energie een succesvol evenement kan leiden.

Bekijk de lezingen van Toine van Peperstraten
Toine van Peperstraten

Dagvoorzitter en presentator

Toine weet met zijn humor en kennis ieder evenement succesvol te maken. Met zijn achtergrond als bedrijfskundige heeft hij een brede maatschappelijke interesse waardoor hij goed weet aan te sluiten op vele onderwerpen.

Daarnaast is zijn ervaring in de sportwereld ongeëvenaard en kan hij hierdoor ieder sportgerelateerd evenement naar een hoger niveau tillen. Met Toine breng je zekerheid in huis.

Vrijblijvend informatie over Toine van Peperstraten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Toine van Peperstraten geeft lezingen over de volgende onderwerpen