Loading content ...

Ton Abelen

Ton Abelen

Kunstmatige Intelligentie

Als onafhankelijke zelfstandige adviseert en inspireert spreker Ton Abelen management, bestuur en gebruikers op het gebied van Kunstmatige Intelligentie.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe wordt je als organisatie beter met Kunstmatige Intelligentie? Dit is de vraag die centraal staat tijdens de lezing van spreker Ton Abelen. Tijdens zijn 8 jarige carrière bij IBM heeft Ton Abelen zich me met zijn bedrijfskundig management achtergrond gericht op de behoefte van de klant, met name op de Nederlandse Overheid. De ontwikkeling van IBM Watson, Kunstmatige Intelligentie, opende heel nieuwe deuren en creëerde vraag van de klant naar de toepassingen.

Kunstmatige Intelligentie vereist een geheel nieuwe benadering. Spreker Ton Abelen maakt het vraagstuk visueel. Tijdens zijn presentatie zoomt Ton in op de toepassing van Kunstmatige Intelligentie voor kennisintensieve organisaties. Geen mooie verhalen over robots maar focus. Focus op de waarde van kennis in uw organisatie.

    • Lezing: ‘Alles wat je moet weten over Kunstmatige Intelligentie’

    In deze ‘technologie loze’ presentatie neemt spreker Ton Abelen je mee langs de verschillende vormen van Kunstmatige Intelligentie en hun toepassing. De belangrijkste vraag die hij beantwoord is: “Hoe kan KI bijdragen aan uw resultaten”. Een snelle presentatie vol met voorbeelden en humor waarna je zelf direct aan de slag wilt met Kunstmatige Intelligentie.

    • Workshop: Toepassing Kunstmatige Intelligentie

    In deze inspirerende sessie haalt Ton Abelen de deelnemers uit hun eigen denkpatroon. Hij laat ze nadenken over de toekomst. In het zeer interactieve programma werken we vanuit de toekomst terug naar toepassingen van Kunstmatige Intelligentie voor vandaag en morgen. Het resultaat van de workshop is een roadmap, zodat zowel de korte termijn acties als de stip op de horizon helder zijn.

Gerelateerde sprekers

Ton Abelen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: