Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Ton Abelen

Ton Abelen

Kunstmatige Intelligentie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Ton Abelen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ton

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Hoe wordt je als organisatie beter met Kunstmatige Intelligentie? Dit is de vraag die centraal staat tijdens de lezing van spreker Ton Abelen. Tijdens zijn 8 jarige carrière bij IBM heeft Ton Abelen zich me met zijn bedrijfskundig management achtergrond gericht op de behoefte van de klant, met name op de Nederlandse Overheid. De ontwikkeling van IBM Watson, Kunstmatige Intelligentie, opende heel nieuwe deuren en creëerde vraag van de klant naar de toepassingen.

Kunstmatige Intelligentie vereist een geheel nieuwe benadering. Spreker Ton Abelen maakt het vraagstuk visueel. Tijdens zijn presentatie zoomt Ton in op de toepassing van Kunstmatige Intelligentie voor kennisintensieve organisaties. Geen mooie verhalen over robots maar focus. Focus op de waarde van kennis in uw organisatie.

Bekijk de lezingen van Ton Abelen
    • Lezing: ‘Alles wat je moet weten over Kunstmatige Intelligentie’

    In deze ‘technologie loze’ presentatie neemt spreker Ton Abelen je mee langs de verschillende vormen van Kunstmatige Intelligentie en hun toepassing. De belangrijkste vraag die hij beantwoord is: “Hoe kan KI bijdragen aan uw resultaten”. Een snelle presentatie vol met voorbeelden en humor waarna je zelf direct aan de slag wilt met Kunstmatige Intelligentie.

    • Workshop: Toepassing Kunstmatige Intelligentie

    In deze inspirerende sessie haalt Ton Abelen de deelnemers uit hun eigen denkpatroon. Hij laat ze nadenken over de toekomst. In het zeer interactieve programma werken we vanuit de toekomst terug naar toepassingen van Kunstmatige Intelligentie voor vandaag en morgen. Het resultaat van de workshop is een roadmap, zodat zowel de korte termijn acties als de stip op de horizon helder zijn.

Vrijblijvend informatie over Ton Abelen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ton Abelen geeft lezingen over de volgende onderwerpen