Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Vicky van der Zee

Vicky van der Zee

Tweetaligheid & Taalkunde

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Vicky van der Zee

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Vicky

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Tweetaligheid neemt in de 21e eeuw een grote sprong: inmiddels bieden honderden (basis- en middelbare) scholen tweetalig onderwijs aan en onderwerpen als vluchtelingen en immigratie zorgen voor een mengeling van culturen en talen.

Spreker Vicky van der Zee studeerde toegepaste taalkunde aan de University of Oxford, afgelopen studiejaar uitgeroepen tot de beste universiteit ter wereld. Ze specialiseerde zich in het leren van (tweede) talen en leerde hier (onder andere) over onderwerpen als het aanleren van vocabulaire, de rol van input in de klas, en of het leren van een taal aangeboren is.  Haar kennis slaat een brug tussen psychologie, taalkunde, en onderwijswetenschappen. Haar opleiding en kennis biedt de mogelijkheid hands-on advies te geven over bijvoorbeeld het gebruik van een woordenboek in een klas tot te bediscussiëren of tweetalig onderwijs een aanrader is of juist niet.

Vicky van der Zee heeft een enorme passie voor de academische wereld en het onderwijs, waarin zij ook heeft gewerkt als gediplomeerd docente. Daarnaast houdt ze zich sinds haar zeventiende graag bezig met het ondernemerschap. Haar twee grote passies bracht ze samen en in 2013 richtte ze, na een ander bedrijf, Victoria Studiecentrum op. Dit bedrijf richt zich met een team van 25 mensen op ondersteunend onderwijs (bijles, examentrainingen, huiswerkbegeleiding) aan leerlingen van de basisschool tot en met het hoger onderwijs. Ze verkocht dit bedrijf in mei 2017 om zich verder te focussen op een academische carrière. Op dit moment is zij universitair docent aan de Universiteit van Leiden. Haar jonge ondernemerschap gecombineerd met een academisch leven op hoog niveau kenmerkt zich door gewoon doen, op het goede moment voor goud gaan en een strakke tijdsplanning.

Door de tweetalige opleidingen die Vicky al sinds haar twaalfde volgt en het studeren aan Oxford verzorgt zij haar lezingen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Bekijk de lezingen van Vicky van der Zee

    Lezingen van spreker Vicky van der Zee

    • Tweetaligheid
    • Leermethoden
    • Ondernemerschap
Vrijblijvend informatie over Vicky van der Zee

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Vicky van der Zee geeft lezingen over de volgende onderwerpen