Loading content ...

Walter Vermeer

Walter Vermeer

Spreker, trainer, voorzitter en presentator

Met 20 jaar ervaring en met meer dan een miljoen mensen toegesproken te hebben is Walter Vermeer een specialist in zijn vak. Walter is te boeken als presentator, dagvoorzitter, spreker en trainer. Walter geeft samen met Erwin Steijlen de interactieve en energieke lezing “Pump up the company”. Spreker Walter Vermeer is van alle markten thuis en daarom de perfecte gast/host voor uw evenement.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zowel internationaal als nationaal krijgt spreker Walter Vermeer positieve refernties. Zo heeft hij al voor vele nationale en internationale bedrijven gesproken, getraind, voorgezeten en gepresenteerd.Naar gelang welke rol er van Walter verwacht wordt, zal hij zich daar op aanpassen. Als presentator stelt Walter zich in dienst van het evenement en draagt hij bij aan een vlekkeloos verloop van het evenement. Als dagvoorzitter is Walter de spin in het web. Hij kent de sprekers, de onderwerpen en uw bedrijf. Op een interactieve manier betrekt Walter het publiek bij de discussie. Als spreker betrekt Walter zijn publiek door middel van een energieke, unieke en interactieve speech. Hij gaat samen met zijn publiek op zoek naar het antwoord op de grote vragen als wat is goed leiderschap, werken wij als een effectief team en hoe staan wij tegenover de klant? Als trainer richt Walter zich op publiekelijk spreken. Hij is niet alleen gefocust op het orale maar o.a. ook lichaamshouding, taalgebruik en sympathie worden behandeld tijdens zijn trainingen.

Walter werkt voornamelijk samen met Erwin Steijlen. Zij kunnen als duo geboekt worden. Voordat Walter en Elmer bij u langskomt zullen zij een voorafspraak maken om met u te bespreken wat het beoogde doel is, wie er in de zaal zal zitten, wat speelt er binnen het bedrijf? Deze informatie komt samen in Walters en Erwins optreden. Met uw eisen in hun achterhoofd, een gedegen voorbereiding en een perfect uitvoering zorgen ze ervoor dat menig toeschouwer een leerzame, inspirerende en energieke dag heeft.

PUMP UP THE COMPANY

Als ondernemer weet spreker Walter Vermeer maar al te goed dat het succes van je bedrijf afhangt van het energie niveau van je werknemers. Daarom geeft Walter samen met Erwin Steijlen (DJ, gitarist en componist) de “Pump up the company” programma. Een 45 minuten durende interactieve “show” met muziek en komedie, waarbij het energie level van het publiek naar 100% wordt gebracht. Een geweldige oppepper voor tijdens de intensieve conferentiedagen. Pump up the company wordt uitsluitend gegeven door Walter en Erwin samen. Hieronder een impressie van Walter en Erwin tijdens hun pump up the company show.

  De energie zelf ervaren? Bekijk hier een  filmpje van Pump up the Company

   Lezingen van spreker Walter Vermeer

  • Training publiek spreken
  • Dagvoorzitter en presentator van evenementen
  • Interactieve, unieke en energieke lezingen
  • Pump up the company
Gerelateerde sprekers

Walter Vermeer geeft lezingen over de volgende onderwerpen: