Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lezingen over gezond eten, vitaliteit & werken met passie

Willeke & Adriana

Gezond en lekker eten

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Willeke & Adriana

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Willeke

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Lezingen over gezond eten, vitaliteit & werken met passie

 • Gezond & Vitaal
 • De vegetarische keuken
 • Ondernemen met passie
Sprekers Willeke & Adriana

Gezond en lekker eten

Er zijn ontzettend veel verschillende hypes rondom gezond eten. Wat klopt er nou wel en wat klopt er niet? Als natuurvoedingsadviseur laat Willeke haar publiek (her)ontdekken hoe belangrijk voeding is voor een gezond en vitaal leven. Willeke vertelt over de meest actuele trends op het gebied van voeding, maar laat haar deelnemers daarnaast ook ervaren wat gezond eten is.

Vanuit hun passie voor voeding, koken en lekker eten hebben Willeke en Adriana een cateringbedrijf opgezet en verzorgen ze samen lezingen over voeding en vitaliteit. Hoe het cateringbedrijf van Adriana en Willeke tot stand kwam? De twee kennen elkaar al vanaf de kleuterschool, werkten daarna samen in dezelfde slagerij en doken daarna de vegetarische wereld in. Over haar interessante levenspad vertelt Willeke Schilder graag. Waar Willeke openhartig vertelt, bereid Adriana de hapjes voor de deelnemers.

Willeke Schilder laat zien hoe jij voor balans kan zorgen met de juiste voeding en laat haar publiek kennis maken met verschillende zienswijzen. Binnen het Hindoeïsme gaat de Ayurveda uit van de 5 elementen bestaande uit water, vuur, aarde, lucht en ether en de drie verschillende doshas; vata, pitta , kapha. Deze kan je met voeding in balans brengen. Ook vertelt ze over de macrobiotiek vanuit het zenboeddhisme, de yin en yang, met de prachtige smaken die daar uit voortkomen.

Een lezing met een dosis Volendamse humor en zelfspot, vol praktische tips over gezond eten, verweven met mooie verhalen en anekdotes vanuit Willeke’s persoonlijke leven. Willeke vertelt aan de hand van haar persoonlijke ervaringen over o.a. de kracht van een positieve mindset en de waarde van vriendschap. Deze lezing bevat een sprankelende mix van thema’s en kan worden toegespitst op de doelgroep. Dit maakt de lezing geschikt voor breed publiek, van ondernemers tot kookliefhebbers.

“Samen zijn & samen eten”
De catering voor deze bijeenkomst wordt door Adriana verzorgd. In overleg kijken we wat er passend is betreft de hapjes voor de gasten. Zo kan er een volledige lunch of diner voor de deelnemers worden verzorgd. Of staan er lekkere hapjes klaar voor de deelnemers – voorafgaand, tijdens of na de lezing.

Bekijk de lezingen van Willeke & Adriana
Lezing van Willeke Willeke & Adriana

Gezond & Vitaal

 • In deze lezing laat Willeke zien welke invloed gezonde voeding heeft op je vitaliteit. Willeke laat je kennis maken met verschillende voedingsstijlen en geeft praktische tips over het samenstellen van een gezond dieet. Leer bewust omgaan met voeding en beïnvloed je persoonlijk welzijn en vitaliteit.
Lezing van Willeke & Adriana

De vegetarische keuken

 • Willeke heeft kennis over verschillende voedingsstijlen maar heeft zich gespecialiseerd in de vegetarische wereld.  Werd je als veganist weleens gezien als geiten-wollen-sokken-type? Nu ben je super hip én duurzaam. Hoe stel je een gezonde vegetarische maaltijd samen? Willeke en Adriana voorzien je van allerlei bruisende ideeën.
Lezing van Willeke & Adriana

Ondernemen met passie

 • Adriana en Willeke zijn samen een cateringbedrijf begonnen. Tijdens deze lezing vertelt Willeke over haar persoonlijk verhaal als ondernemers. Vol energie vertelt hoe ze voor haar passie in het leven heeft gekozen, welke stappen ze hiervoor heeft moeten nemen en wat het haar gebracht heeft. Een inspiratie voor velen.
  video

  Maak kennis met Willeke & Adriana

  Bekijk de lezingen van Willeke & Adriana
  Vrijblijvend informatie over Willeke & Adriana

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Willeke & Adriana geeft lezingen over de volgende onderwerpen