Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman

Online-marketingdeskundige

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Wouter Kleinsman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Wouter

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Wouter Kleinsman is online-marketingdeskundige, blogger, trainer en enthousiaste spreker. Sinds 2009 is hij actief als spreker, hij spreekt over social-mediamarketing, online marketing, mediapsychologie, het online beïnvloeden van mensen en de dynamic customer journey.

Doordat Wouter over de nodige praktijkervaring beschikt kent hij de problemen die bedrijven tegenkomen. Een probleem waar spreker Wouter Kleinsman vaak mee in aanraking kwam is Hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe vang je de aandacht van de klant? Wouter merkte dat zowel mkb-bedrijven als grote bedrijven hier moeite mee hebben. Wouter kan zich uitstekend in deze bedrijven verplaatsen en zet zijn kennis in om bedrijven te ondersteunen bij het in contact komen met de doelgroep.

Spreker Wouter Kleinsman houdt er van om mensen te inspireren en activeren of het  nou om ondernemers, marketeers of directeuren gaat, hij gaat geen uitdaging in de weg. Het helpen van mensen is altijd een passie van Wouter geweest. Hij deelt zijn kennis via verschillende blogs, zoals Wouter Kleinsman, Twittermania en Likeconomics en geeft regelmatig presentaties.

Wouter Kleinsman heeft kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Hij spreekt dan ook over uiteenlopende onderwerpen en zorgt er voor dat zijn lezing goed aansluit bij uw evenement of bijeenkomst.

Bekijk de lezingen van Wouter Kleinsman

  Lezingen van spreker Wouter Kleinsman

  • Social-mediamarketing
  • Online-marketing
  • Mediapsychologie
  • Neuromarketing
  • Sociologie
Vrijblijvend informatie over Wouter Kleinsman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wouter Kleinsman geeft lezingen over de volgende onderwerpen