Loading content ...

Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman

Online-marketingdeskundige

Enthousiast, betrokken en deskundig! Spreker Wouter Kleinsman weet alles over online marketing, social-mediamarketing, mediapsychologie en hoe mensen zich bewegen via het web. Hij helpt uw bedrijf  bij online positionering en voorziet u van informatie over de belangrijkste technieken en strategieën in deze snelle digitale wereld.

 

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Wouter Kleinsman is online-marketingdeskundige, blogger, trainer en enthousiaste spreker. Sinds 2009 is hij actief als spreker, hij spreekt over social-mediamarketing, online marketing, mediapsychologie, het online beïnvloeden van mensen en de dynamic customer journey.

Doordat Wouter over de nodige praktijkervaring beschikt kent hij de problemen die bedrijven tegenkomen. Een probleem waar spreker Wouter Kleinsman vaak mee in aanraking kwam is Hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe vang je de aandacht van de klant? Wouter merkte dat zowel mkb-bedrijven als grote bedrijven hier moeite mee hebben. Wouter kan zich uitstekend in deze bedrijven verplaatsen en zet zijn kennis in om bedrijven te ondersteunen bij het in contact komen met de doelgroep.

Spreker Wouter Kleinsman houdt er van om mensen te inspireren en activeren of het  nou om ondernemers, marketeers of directeuren gaat, hij gaat geen uitdaging in de weg. Het helpen van mensen is altijd een passie van Wouter geweest. Hij deelt zijn kennis via verschillende blogs, zoals Wouter Kleinsman, Twittermania en Likeconomics en geeft regelmatig presentaties.

Wouter Kleinsman heeft kennis op het gebied van social-mediamarketing, online-marketing, mediapsychologie, sociologie en neuromarketing. Hij spreekt dan ook over uiteenlopende onderwerpen en zorgt er voor dat zijn lezing goed aansluit bij uw evenement of bijeenkomst.

  Lezingen van spreker Wouter Kleinsman

  • Social-mediamarketing
  • Online-marketing
  • Mediapsychologie
  • Neuromarketing
  • Sociologie

Wouter Kleinsman geeft lezingen over de volgende onderwerpen: