Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Stress
Stress

Lezingen over Stress

In onze 24-uurs maatschappij ervaren steeds meer mensen steeds meer stress. Onze haastige leefstijl heeft impact op individuen, maar ook op de bedrijven. Werknemers onder stress gaan onderpresteren of zijn zelfs niet meer beschikbaar om te werken. Als er een werknemer uitvalt, komt de werkdruk te liggen op de andere beschikbare werknemers, welke ook een hoger risico op stress krijgen. Een waar domino-effect.

Meer en meer bedrijven begrijpen de gevaren van stress en de prioriteit die dit zou moeten krijgen. Bekijk het overzicht met lezingen over stress om dit thema ook binnen uw bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen.

Professionele begeleiding bij het voorkomen van stress op de werkvloer

  • Het is belangrijk om niet alleen te handelen als werknemers uitvallen vanwege stress, maar juist proactief handelen is dé manier om uw bedrijf gezond en draaiend te houden. Vandaar dat stress management trainingen zo belangrijk zijn. Zorg voor veerkracht bij uw medewerkers!
  • Lezingen over stress kunnen gaan over de symptomen, de oorzaken en effecten maar ook over hoe uw bedrijf zo kan inrichten om stress te verminderen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stressmanagement voorkomt de kans op burn-out

    Dit thema kan op verschillende manieren worden benaderd. Zo bieden wij ook interactieve sessies met een introductie Yoga oefeningen of Mindfulness technieken. Op deze manier focust u uw gedachten, heeft u minder stress over wat zou kunnen zijn, bent u beter in staat om proactief te handelen en verkrijgt u meer veerkrachtig te worden.