Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
User Experience
User Experience

Lezingen over User Experience

User Experience Design is een echt bussword geworden. Wilt u de beste resultaten behalen met uw website of applicatie? Dan is het zeker een goed idee om u te verdiepen in de User Experience van uw bezoekers. Echter, wat is User Experience nou precies? en hoe pas je het toe? Bekijk het overzicht met lezingen over User Experience.

Boek meer succes met je website of app door je te verdiepen in User Experience Design!

  • Useability of User Experience, ookwel UX, oftewel gebruikservaring, gaat over de manier waarop mensen gebruik maken van online services. Is jouw website of web applicatie gebruiksvriendelijk?
  • Tijdens een van de lezingen over User Experience kom je alles te weten over de basisprincipes van User Experience. Ook voor ervaren app’ en UX designers is sessie over dit onderwerp erg waardevol! Zorg er voor dat je up to date blijft en laat je verassen door nieuwe inzichten en handige tools die je meteen kunt toepassen in je dagelijkse werkzaamheden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Topsprekers met expertise op gebied van webdesign en marketing

    Verschillende experts bieden op maat gemaakte lezingen over User Experience. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste spreker voor uw event. Neem vrijblijvend contact op voor advies.