Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Verlies en rouw

Lezingen over Verlies en rouw

Op deze pagina vindt u overzicht over sprekers die praten over verlies en rouw. Klik op de spreker en lees meer over de spreker zelf. Wilt u advies over de mogelijkheden? Dan kunt gebruik maken van ons contact formulier.

Professinele sprekers met lezingen over verlies en rouw

    • Het verliezen van een geliefde en naaste zal nooit wennen en is helaas onderdeel van ons dagelijks leven. Ieder met ervaring zal weten dat het lastig is om aan te geven wat de juiste hulp is en dat velen het ook verkeerd begrijpen. Reacties van onbegrip over de gevoelens die lang blijven, over de tijd die het kost om met rouw om te gaan zijn niet de juiste manier om om te gaan met de mensen die zijn achtergebleven. Het kan het proces van rouw juist verslechteren en onnodig verlengen als niet op de juiste manier hier aandacht aan wordt gegeven.
    • Er zijn echter wel manieren om om te gaan met verlies en rouw. Dit is belangrijk voor een werknemer maar ook zeker voor het bedrijf. Hoe kan het op de juiste manier ondersteuning bieden, wat is wel gepast of wat zou juist het tegengestelde effect kunnen hebben? Onze sprekers staan klaar om inzichten te geven op een toegankelijke manier om de basis van ondersteuning te worden. Door het menselijke te tonen ontvangt een bedrijf meer steun van zijn werknemers en zal het in moeilijke tijden op deze loyaliteit kunnen rekenen.
    • Verlies kan ook het eindigen van het oude leven zijn door een echtscheiding of het verliezen van een baan. Het hier mee omgaan is ook een rouwproces. Het is het terugdenken aan het oude leven en de acceptatie vinden om een nieuw leven op te bouwen. De inzichten van onze lezingen kunnen hier zeker op worden toegepast en de sprekers kunnen ook hier op ingaan.