Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Voeding
Voeding

Lezingen over Voeding

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Het is niet voor niks dat vraag ‘Wat eten we?‘ in veel gezinnen toch dagelijks gesteld wordt. Lekker én gezond eten zorgt er voor dat je goed in je vel zit! Echter, zijn er soms zo veel verschillende meningen over wat er nou wel of niet gezond is dat het best lastig is het juiste voedingspatroon te vinden. Onze sprekers over voedingen geven lezingen over gezonde voeding en ons eetgedrag.

Gezond eetgedrag: Het dieet waar jij je lekker bij voelt!

  • Is vis eten nou juist  gezond, of ongezond? Is koffie drinken schadelijk? De fabels zijn niet meer van de feiten te onderscheiden en er zijn veel tegenstrijdige berichten. Wilt u zeker weten dat u op de goede weg bent? Dan is het een goed idee om advies in te winnen bij een getrainde voedingscoach.
  • Een lezing over voeding en gezondheid is geschikt voor verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld om bewustzijn te creëren bij uw medewerkers en tegelijkertijd een gezellige middag met collega’s te hebben. Ook is er veel behoefte aan goede informatie bij ouders die graag advies willen over gezonde voeding voor jonger kinderen. Sprekers met een achtergrond in voeding kunnen u voorzien van de juiste informatie en handige tips!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Gezonde voeding zorgt er voor dat u fit en vitaal bent en blijft!"

    Het is belangrijk verantwoordelijk met voeding om te gaan. Er zijn veel ongezonde producten op de markt. Erg lekker, maar ook een oorzaak van overgewicht, iets wat tegenwoordig erg vaak voorkomt. Ook zijn er mensen met overgevoeligheid voor bepaalde voedingstoffen. Een dieet kan een uitkomst bieden. Er zijn erg veel diëten en trends op gebied van voeding. Lastig te bepalen welke het beste bij jou past! Een voedingsexpert kan hierin adviseren.