Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Gaby Rasters

Gaby Rasters

ICT & Innovatie

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Gaby Rasters

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Gaby

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Gaby Rasters is een ervaren spreker met een aanstekelijke energie en bovendien heeft ze de gunfactor. Gepromoveerd in online samenwerkingsverbanden heeft ze als docent aan de Technische Universiteit gewerkt en ook daar de wereld weten te veranderen door het onderwijs leuker te maken voor studenten. Ze stapte over naar de Gemeente Eindhoven om daar als strategisch adviseur aan het werk te gaan rondom de thema’s ICT, innovatie en de slimme stad van de toekomst.  Online werelden en communities staan hierin altijd centraal.

Ze begon al vroeg het afstruinen van de digitale wereld en kwam toen ze 18 jaar was in Israël terecht om daar een chatvriend te ontmoeten. Inmiddels heeft ze haar voorliefde voor de digitale (en soms duistere) wereld van het internet helemaal afgestruind en kunnen we haar eigen ervaringen teruglezen in haar romans en zelfs thrillers. Gaby schrijft ontzettend snel een boek en heeft in haar laatste thriller Muurbloem de wereld van SecondFlirt onder de loep genomen. Dat ze origineel is blijkt uit het feit dat de hoofdpersonages uit haar trilogie rondom Mila allemaal terug te vinden zijn op Facebook. Inmiddels hebben deze fictieve personages een eigen fanclub om zich heen weten te scharen.

Spreker Gaby Rasters heeft voor haar eerste boek (2014) een succesvol crowdfundtraject gewonnen en in 3 maanden tijd 10.000 euro opgehaald om haar boek te financieren. ‘Het was geweldig hoeveel onbekende mensen me hierin hebben gesteund. Puur vanuit het feit dat ze mij het gunde om mijn droom waar te maken.’ Ondanks het succes van haar boeken en haar fictieve personages wil ze mensen om haar heen ook waarschuwen. ‘Toch heb ik een aantal nare ervaringen opgedaan in de online wereld en wil hier vooral de jonge vrouwen om me heen hiervoor waarschuwen!’

Gaby is origineel, veelzijdig en is amper bij te houden, naast een drukke baan en drie jonge kinderen weet ze altijd weer te verrassen. Ze is een veel gevraagd spreekster op congressen rondom data en privacy en rondom innovatievraagstukken. Toch ligt haar kracht vooral in het motiveren en opzwepen van mensen om stappen te nemen die ze zonder duwtje van spreker Gaby Rasters niet zouden maken.

Bekijk de lezingen van Gaby Rasters

  Lezingen van spreker Gaby Rasters

  • ICT en innovatie
  • De Digitale wereld
  • Hacken
  • Big Data
  • Ethiek van de Data
Vrijblijvend informatie over Gaby Rasters

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Gaby Rasters geeft lezingen over de volgende onderwerpen