Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Over Athenas

Over Athenas

Wie zijn wij?

Athenas is een van de grootste sprekersbureaus in Europa met vestigingen in o.a. Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Nederland. Het bureau richt zich op het realiseren van een goede samenwerking tussen de organisatie van een evenement en de gastspreker. Athenas biedt een breed scala aan onderwerpen en thema's en streeft ernaar u op de best mogelijke manier te begeleiden bij het selecteren van een geschikte spreker die aansluit bij de gelegenheid.

Waarom Athenas?

Bent u op zoek naar een spreker, dagvoorzitter, trainer of workshopbegeleider? Er zijn ontzettend veel enthousiaste sprekers te vinden die daarnaast ook inhoudelijk een sterk verhaal neer weten te zetten. Welke spreker past er nou het beste bij uw bijeenkomst? Wij weten hoe lastig het kan zijn om daar de juiste selectie in te maken en helpen u hier graag bij. Wij hebben overzicht over de verschillende mogelijkheden en werken samen met sprekers met lezingen over actuele thema's in verschillende prijscategorieën, voor elk evenement. Dit bespaart u ontzettend veel tijd in het zoeken naar de juiste spreker, het informeren naar de beschikbaarheid en het opvragen van offertes. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste match!

Lezingen in verschillende prijscategorieën

Lezingen in verschillende prijscategorieën

Advies betreft de keuze van een spreker

Advies betreft de keuze van een spreker

Snelle reacties op uw vragen

Snelle reacties op uw vragen

Lezingen, Workshops en Dagvoorzitters

Regelmatig op zoek naar een geschikte spreker voor jullie bijeenkomst? Dat is nog best een klus… het juiste thema, voldoende interactie én de spreker moet zorgen voor de juiste sfeer. Zo heb je vast nog een paar wensen op het lijstje staan… Bent u op zoek naar een spreker met kennis van zaken? een entertainer? Welk gevoel moet een spreker oproepen?  

We hebben een goed overzicht over de mogelijkheden die er zijn en kunnen u adviseren. Wist u bijvoorbeeld dat de meeste sprekers lezingen op maat verzorgen? Gebruik maken van een sprekersbureau maakt het vinden van de juiste spreker stukken gemakkelijker!

Wij streven ernaar regelmatig persoonlijk contact te hebben met onze sprekers waardoor we een goed beeld hebben wat de verschillende sprekers in huis hebben.

We voorzien u van advies betreft mogelijke gastsprekers en helpen u met het vinden van een geschikte match. Na het verzamelen van de nodige informatie betreft uw wensen doen we een aantal suggesties. Nadat we de keuzemogelijkheden met u hebben doorgenomen nemen we contact op met de sprekers en zorgen wij er voor dat u de gelegenheid krijgt de lezing inhoudelijk met de spreker door te nemen. Wij begeleiden u van het begin tot het eind!

Een lezing boeken? Informeer naar lezingen en workshops

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Goed en snel bereikbaar, denkt mee in programma! Heel fijn!

TU Delft Sports & Culture

Heel prettig contact en meedenkende service over vragen en wijzigingen.

Vereniging van Openbare Bibliotheken

Fijne klantgerichte service. Vooral het meedenken over wat passend is geeft vertrouwen.

Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en regio

De service was heel prettig: snelle reactie, goed meedenken.

Gemeente Rotterdam

    Een lezing boeken via Athenas

    Athenas is een van Europa’s grootste sprekersbureaus met vestigingen in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Nederland. Het realiseren van een goede samenwerking tussen de organisatie van een evenement en de gastspreker staat voorop. Wilt u een lezing boeken? We bieden een gevarieerd aanbod van lezingen over actuele thema's en streven ernaar u de best mogelijke begeleiding te bieden bij het selecteren van een geschikte spreker passend bij de gelegenheid.

    Een lezing boeken via Athenas