Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Voor sprekers

Wie zijn wij?

Athenas is een van Europa’s grootste sprekersbureaus met vestigingen in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Nederland. We zijn uitgegroeid tot  een van de grootste sprekersbureau's in Scandinavië en hebben veel kennis en ervaring op kunnen doen. Als sprekersbureau bieden we bieden een gevarieerd aanbod van onderwerpen en thema’s en streven ernaar onze klanten de best mogelijke begeleiding te bieden bij het selecteren van een geschikte spreker passend bij de gelegenheid. Klanten kunnen bij ons terecht voor lezingen, workshops en dagvoorzitterschap.

Samenwerking met Athenas
Samenwerking met Athenas

De juiste match

Daar gaan wij mee aan de slag! Om de juiste match te kunnen maken is persoonlijk contact voor ons een belangrijke factor, zowel met de spreker als met de opdrachtgever. Het eerste contact om even te informeren naar de wensen van de opdrachtgever en het contactmoment na de lezing om te informeren hoe de bijeenkomst is verlopen zijn hier voorbeelden van.

Boekingen: Maatwerk & Persoonlijk contact

Wij verzorgen het gehele boekingsproces voor de sprekers en dagvoorzitters die met ons samenwerken. Van het prikken van een datum tot de facturering. We  betrekken de spreker zo veel mogelijk bij de aanvragen en bieden altijd de mogelijkheid van te voren contact te hebben met de klant om samen de lezing door te nemen. Hierbij leggen we een sterke focus op maatwerk. Door maatwerk te bieden, op het publiek in te spelen en interactief aan de slag te gaan kun je mensen pas echt inspireren en gaat het publiek vol nieuwe ideeën naar huis!

Samenwerking met Athenas
Samenwerking met Athenas

Wij kennen de markt

Welke thema’s zijn trending? ...en hoe kun je jezelf het best profileren? Welk tarief past bij de lezing? Als sprekersbureau hebben we goed zicht op de algehele trends in de markt, zowel binnen Nederland als internationaal. We denken graag met onze sprekers mee.

  • Tarieven passend bij de aanvraag
  • Afstemming op de huidige markt
  • Advies over profilering

Samen aan de slag: Marketing & Promotie

  • Online zichtbaarheid? Wij creëren specifieke marketing campagnes voor jou! 
  • We gaan graag pro-actief aan de slag in het contact met klanten.
  • We bieden sprekers de mogelijkheid om een artikel voor op onze blog te schrijven, een kort interview op onze website te plaatsen of een item voor in onze nieuwsbrief te verzorgen.
Samenwerking met Athenas
Samenwerking met Athenas

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen?

  • Heel prettig contact en meedenkende service over vragen en wijzigingen.
  • Prima, snel kunnen schakelen dat was fijn.
  • Zeer klantgerichte dienstverlening & goede opvolging.
  • Goede zakelijke afspraken. Alert en vlot.

Interesse in een samenwerking met Athenas? 

Mail ons even, dan nemen wij contact met je op. [email protected]

Samenwerking met Athenas