Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Vrijwilligerswerk

Lezingen over Vrijwilligerswerk

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van vrijwillgers. Wat is de motivatie van mensen om vrijwilliger te worden? Op welke manier kan u als bedrijf uw vrijwillgers het beste inzetten? en hoe zit het met het werven van vrijwillgers? In een lezing over vrijwillgerswerk krijgt u antwoord op vragen als deze. Bekijk het aanbod met lezingen over Vrijwilligerswerk.

Professionele lezingen over vrijwilligerswerk

    • De motivatie om vrijwillgerswerk te doen verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen willen mensen iets moois doen voor een ander. Dit geeft een voldaan gevoel.
    • Vrijwillers worden steeds vaker ingezet in sociaal verband. Bezuinigingen zorgen er voor dat de rol van vrijwilligers steeds belangrijker wordt. Mantelzorger, vrijwillgers bij de sportclub, in het bejaardenhuis. Bijna elke sociale voorziening heeft te maken met vrijwillgers.
    • Bent u als organisatie of club benieuwd hoe u vrijwilligers in kan zetten? of op welke manier u vrijwillgers het beste kunt werven? In een lezing over vrijwilligerswerkt worden op deze vragen in gegaan.