Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met iets simpels als een pannenkoek verspreidt Willem blijdschap

Willem Dieleman

Pancake Adventures

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Willem Dieleman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Willem

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Het geven van iets kleins geeft zo’n goed gevoel, dat je bijna zou kunnen spreken van het egoïsme van geven

Als fanatiek couchsurfer bedankt Willem Dieleman zijn hosts voor de gastvrijheid met het bakken van oer-hollandse pannenkoeken. Al snel stond Willem bekend als de ‘pannekoekenbakker’ en ontstond het idee van “Pancake Adventures”.

Redenen om spreker Willem Dieleman te boeken

 • Elke lezing van Willem zit vol humor, energie en laat gegarandeerd een indruk achter op het publiek
 • Een lezing van Willem garandeert dat jouw evenement een groot succes wordt
 • De lezingen van Willem zitten vol entertainment en nieuwe inzichten

Met iets simpels als een pannenkoek verspreidt Willem blijdschap! Willem reist de wereld over om pannenkoeken te bakken voor de lokale bevolking. Hij brengt mensen samen en laat zien dat door zelf contact te maken de wereld opeens een stuk saamhoriger blijkt! In een tijd van globalisatie en culturele frictie probeert Pancake Adventures een ambassadeur van geluk te zijn.

Spreker Willem Dieleman geeft lezingen voor breed publiek; over zijn reisverhalen, het streven naar succes, cultuurverschillen en verbinding met elkaar. Uiteraard nodigt hij zijn publiek na afloop graag uit om te helpen bij het bakken van een pannenkoek!

Bekijk de lezingen van Willem Dieleman
Lezing van spreker Willem Dieleman

De weg naar Succes

Als menig binnen zijn generatie heeft spreker Willem Dieleman de ambitie om het te gaan maken: een groot en meeslepend leven. Makkelijker gezegd dan gedaan. Waar haar je voldoening uit? en wat maakt iemand succesvol? Op zoek naar betekenis begint Willem aan een wereldreis.

Tijdens deze reis werden zijn ogen geopend. Succes behalen hoeft niet iets groots te zijn – met een klein gebaar kan je heel veel betekenen! In zijn boek “Pancake Adventures” vertelt spreker Willem Dieleman zijn verhaal.

lezing van spreker Willem Dieleman

Verbinding met elkaar

Tijdens zijn avonturen heeft spreker Willem Dieleman ontzettend veel verschillende mensen mogen ontmoeten: arm, rijk, jong, oud. Hij ontdekt dat een activiteit als voor elkaar pannekoeken bakken mensen dichterbij elkaar brengt. De ingrediënten voor zijn pannekoeken verzamelt hij in de buurt en hij vraagt de locals hem te helpen met het bakken en uitdelen van de pannekoeken.

Zo ontstaat er verbinding tussen de mensen. Dit is een van de thema’s waar Willem Dieleman graag over vertelt. Door het verbinden van culturen, etniciteiten en religies en door te focussen op blijdschap en geluk draagt hij bij aan de samenleving.

  Video van spreker Willem Dieleman

  Willem Dieleman van Pancake Adventures vertelt over een klein gebaar met een grote impact

  Bekijk de lezingen van Willem Dieleman

  Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Willem Dieleman na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

  Pancake Adventures - Hoe ik pannekoeken aan de wereld gaf en wat ik ervoor terug kreeg

  In Pancake Adventures vertelt Willem Dieleman over hoe hij na zijn studie worstelt met het verlangen naar een groots en meeslepend leven. Hij ruilt Amsterdam in voor Istanbul om vandaaruit over land oostwaarts te reizen door Georgië, Armenië, Iran, Dubai, Pakistan en India. Zijn reis zit vol avontuur en bijzondere ontmoetingen, en toch verlangt hij naar zijn onmogelijke liefde en spiegelt hij zich steeds aan succesvolle generatiegenoten. Dieleman zoekt naar meer betekenis in zijn leven en zijn reizen, en merkt dat hij met zijn grootmoeders recept voor pannenkoeken veel blijdschap verspreidt. In tijden waarin we het vertrouwen in de medemens soms lijken te verliezen laat Pancake Adventures op humoristische en positieve wijze zien hoe je jezelf kunt vinden juist door contact te maken met anderen, bijvoorbeeld via een pannenkoek.

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Willem Dieleman

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Willem Dieleman geeft lezingen over de volgende onderwerpen