Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Mode

Lezingen over Mode

Kleding! Denk jij ook winkelen, uitverkoop en meidenmiddagje? We weten allemaal wat een mooie outfit met je zelfvertrouwen kan doen. Een mooie outfit maakt dat je beter in je vel zit. Kleding zegt iets over je persoonlijkheid en draagt bij aan jou uitstraling: Kleding is jouw visitekaartje! Toch vinden veel mensen het lastig de kleding de vinden die echt bij jou, of je functie past. Een van onze lezingen over mode kan je hier bij helpen.

Topsprekers, vloggers en stylisten met lezingen over mode

    • Een lezing of workshop over kleding kan er voor zorgen dat jij nooit meer de plank mis slaat op gebied van kleding! Wat trek jij s’ochtends uit de kledingkast? Welke kleding past bij jou lichaamsfiguur? en wat doet kleur met jouw uitstraling?
    • Ook voor bedrijven speelt kleding een belangrijke rol. Indien u er voor kiest met bedrijfskleding te werken is het belangrijk hier weloverwogen mee om te gaan. Wat wilt u dat uw bedrijf uitstraalt en hoe kan je dit gevoel terugbrengen in de bedrijfskleding?
    • Formeel of Casual? Tegenwoordig zijn er maar weinig functies waarbij je in pak op het werk wordt verwacht. Gaat u voor een spijkerbroek met blouse, of zou een rok toch passender zijn? Welke kleding past bij uw functie? Sprekers over dit onderwerp geven raad!