Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Spraakmakende dagvoorzitter, presentatrice, interviewster en spreker

Profiel spreker Irene van de Laar

Irene van de Laar

Zorg voor een succesvol evenement of bijeenkomst met de ruime ervaring van Irene als dagvoorzitter, presentatrice, interviewster en spreker. Laat gegarandeerd een geweldig indruk achter.

Tarieven en beschikbaarheid
Irene van de Laar

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Irene

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

De in december 1968 geboren Valkenswaardse Irene van de Laar is nationaal bekend als model, presentatrice en actrice. Wat weinig mensen echter weten is dat zij na het afronden van haar middelbare school vertrok naar Tokyo. Hier kreeg ze als 18-jarige een contract bij een modellenbureau waarna ze de hele wereld overging. Madrid, Milaan, Londen, New York en Parijs. Na vier jaar lang doorgebracht te hebben in Parijs kwam ze in 1994 terug naar Nederland waar ze meteen mee deed aan Miss Universe Nederland en daar ook verkozen werd om Nederland te vertegenwoordigen in het internationale evenement in de Filipijnen. Sinds 1995 is ze actief op de Nederlandse televisie als presentatrice, actrice en lifestyle deskundige.

Het is nu ook mogelijk om Irene van de Laar te boeken voor evenementen en bijeenkomsten als dagvoorzitter, presentatrice, interviewster of als spreker over de modewereld en alles daar omheen. Met haar ervaring op zak garandeer je een succesvol evenement. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Redenen om Irene van de Laar te boeken:

  • De ruime ervaring van Irene zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
  • Irene heeft een besmettelijke positieve energie die zorgt voor een brede glimlach bij iedere deelnemer
  • Irene wordt altijd positief beoordeeld door organisaties, evenementen en deelnemers

Nadat Irene  in 1994 gekroond werd tot Miss Universe Nederland begon ze haar televisiecarrière in 1995 bij de destijds gloednieuwe zender SBS. Hier presenteerde ze voor meer dan 100 afleveringen ‘De Nachtrijder’ waar ze ook twee jaar op rij de Televizier-Ring voor ‘Talent of the Year’ voor won. Hierna presenteerde ze onder andere ‘Moviebox’, ‘De Staatsloterij Show’, ‘Trendies’, ‘LXRY TV’ en ‘Irene bij…’. Daarnaast was ze als actrice te zien in ‘Baantjer’, ‘Van Speijk’, ‘Lotte’, ‘Rozengeur & Wodka Lime’, ‘De Co-Assistent’, ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Radeloos’ en ‘Soof 1’.

Tegenwoordig schrijft ze ook columns voor verscheidene kranten en bladen. Zo schrijft ze voor MASTERS magazine portretten van succesvolle mannen in Nederland. Dankzij haar internationale ervaringen beheerst ze ook Nederlands, Duits, Frans en Engels. Zie meer informatie over Irene van de Laar als dagvoorzitter, presentatrice, interviewster en spreker onder lezingen.

Bekijk de lezingen van Irene van de Laar
Lezing van spreker Irene van de Laar

Dagvoorzitter, presentatrice en interviewster

Sinds 1995 is Irene al te zien op de Nederlandse televisie. Door de jaren heen heeft ze honderden afleveringen gepresenteerd en vele mensen geïnterviewd. Door de jaren heen is ze ook regelmatig als presentatrice, interviewster of host ingezet op grote evenementen door heel Nederland. Met haar brede ervaring garandeer je een succesvol evenement of bijeenkomst.

Lezing van spreker Irene van de Laar

Lezingen over de modewereld

Als voormalig internationaal topmodel en een levenslange interesse in de modewereld weet Irene hier dan ook vol passie over te vertellen. Krijg een kijkje in de intense modewereld of raak geïnspireerd door de laatste trends die we in onze straten zullen tegenkomen. Irene weet over vele onderwerpen binnen de modewereld te spreken. Informeer voor de mogelijkheden.

Video van Irene van de Laar

TV: Miss Universe 1994 International - Terugblik Verkiezing Miss Holland Irene vd Laar

Kort fragment van de Miss Universe Nederland verkiezing in 1994 waar Irene van de Laar verkozen werd om Nederland te vertegenwoordigen.

Bekijk de lezingen van Irene van de Laar
Vrijblijvend informatie over Irene van de Laar

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Irene van de Laar geeft lezingen over de volgende onderwerpen