Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Moors in de Middag" is een geïmproviseerde talkshow met Irene Moors, perfect voor bedrijfsevenementen

Irene Moors

Talkshowhost en presentatrice

Tarieven en beschikbaarheid
Irene Moors

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Irene

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Irene Moors heeft een indrukwekkende carrière van zo’n 35 jaar in de media en staat bekend om haar charmante presentatiestijl, doorspekt met humor en improvisatievermogen. Met haar unieke talent slaagt ze er moeiteloos in om diverse onderwerpen met elkaar te verbinden en gesprekken luchtig en boeiend te houden.

In een boeiende sessie van ongeveer één uur deelt Irene haar inzichten over improvisatie en hoe ze dit heeft toegepast gedurende haar carrière. Als klap op de vuurpijl zal ze een spontane talkshow improviseren en presenteren, waarbij willekeurige gasten uit het publiek worden uitgenodigd om aan te schuiven aan de talkshowtafel. Deze verrassingselementen voegen een extra dimensie toe aan de interactie.

Dit concept is perfect geschikt voor bedrijfsevenementen waarbij het doel is om medewerkers te waarderen en te verbinden. Het biedt tevens een uitstekende mogelijkheid om nieuwe beleidsplannen op een aantrekkelijke manier te presenteren. Of het nu de directeur, de marketingmanager of zelfs een kantine medewerker is, iedereen heeft een verhaal dat het waard is om gehoord te worden.

Irene’s motto is duidelijk: “Je kunt alleen improviseren als je goed voorbereid bent.” En dat geldt zeker voor haar. Achter elke schijnbaar willekeurige keuze van gasten schuilt een zorgvuldige voorbereiding, waardoor de interactie aan tafel altijd boeiend en verrassend is. Moors in de Middag is niet zomaar een talkshow; het is een geïmproviseerd spektakel met als doel uw medewerkers te verbinden en te informeren over wat er leeft binnen het bedrijf.

Redenen om Moos in de Middag! te boeken

  • Irene Moors’ charmante en inspirerende presentaties zorgen voor een memorabele ervaring.
  • “Moors in de Middag” bevordert teambuilding en interactie door willekeurige gasten uit het publiek te betrekken bij de talkshow.
  • Het concept biedt origineel en vermakelijk entertainment dat humor, improvisatie en informatieve gesprekken combineert.

Over Irene Moors

Irene Moors is een bekende televisiepersoonlijkheid en presentatrice die al decennialang het Nederlandse publiek entertaint. Haar carrière begon op 8 oktober 1988 bij de NCRV, waar ze haar debuut maakte als presentatrice van het kinderprogramma “Dit is Disney”. Het jaar daarop maakte ze de overstap naar RTL, waar ze als omroepster begon en later het iconische programma “Telekids” vormgaf.

Na vier jaar solo gepresenteerd te hebben, bundelde Irene in 1993 haar krachten met Carlo Boszhard, met wie ze een zeer succesvol duo vormde. Samen hebben ze talloze programma’s gepresenteerd, waaronder “Life & Cooking / Life 4 You” en “de TV Kantine”, waarmee ze diverse televisieprijzen hebben gewonnen, waaronder de prestigieuze Gouden Televizier Ring.

Gedurende ruim 26 jaar heeft Irene bij RTL gewerkt en diverse programma’s gepresenteerd, waaronder “Eigen Huis & Tuin”, “De Bachelor”, “Doe een Wens”, “RTL Boulevard” en “Bouwval Gezocht”. In maart 2016 maakte ze de overstap naar SBS6, waar ze programma’s als “De Perfecte Vraag”, “Naar Bed met Irene” en “Topper Gezocht” presenteerde.

Naast haar televisiewerk heeft Irene ook haar talenten in het theater laten zien, radio gemaakt, stemmen ingesproken voor tekenfilms en voice-overs verzorgd, en rollen gespeeld in diverse films. Vanaf 2020 was ze onder andere jurylid bij “Dancing with the Stars” en presenteerde ze programma’s als “Doorbakken” bij Omroep Max en was ze te zien in het RTL4-programma “De Verraders”.

Al vele jaren is Irene Moors ambassadrice van de Vriendenloterij en Het Rode Kruis, waar ze zich met hart en ziel voor inzet. In 2023 heeft ze haar activiteiten uitgebreid als presentatiecoach en mediatrainer. Voor meer informatie over haar diensten op dit gebied en om haar als trouwambtenaar te boeken voor een unieke huwelijksceremonie, kunt u een kijkje nemen op haar website.

Bekijk de lezingen van Irene Moors
Show van Irene Moors

Moors in de Middag!

Irene Moors, met haar 35 jaar ervaring in de media, staat bekend om haar charmante presentatiestijl en improvisatievermogen. In een uur durende sessie deelt ze inzichten over improvisatie en improviseert ze een spontane talkshow met willekeurige gasten uit het publiek. Dit concept is ideaal voor bedrijfsevenementen, waar het medewerkers verbindt en nieuwe beleidsplannen op een boeiende manier presenteert. Irene’s motto, “Je kunt alleen improviseren als je goed voorbereid bent,” benadrukt de zorgvuldige voorbereiding achter elke interactie aan tafel. Moors in de Middag is meer dan een talkshow; het is een geïmproviseerd spektakel dat uw medewerkers informeert en verbindt.

Vrijblijvend informatie over Irene Moors

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Irene Moors geeft lezingen over de volgende onderwerpen