Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Dagvoorzitter Chris Lukkassen

Nieuwsgierig, enthousiast, sprankelend en een tikkeltje brutaal

Chris Lukkassen

De nieuwe generatie dagvoorzitters.

Tarieven en beschikbaarheid
Chris Lukkassen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Chris

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Dagvoorzitter Chris Lukkassen is een nieuwsgierige, enthousiaste en sprankelende dagvoorzitter en presentator, met een vleugje brutaliteit. Haar vermogen om de olifant in de kamer te benoemen en de juiste vragen te stellen, maakt haar uniek in haar vak. Haar voornaamste focus is altijd het creëren van verbinding met haar publiek. Als lid van de “zillenial” generatie, brengt ze een frisse blik in deze snel veranderende tijden.

Redenen om dagvoorzitter Chris Lukkassen te boeken

  • Energie en jeugdigheid schijnen nieuw licht op jouw onderwerp.
  • Chris vertegenwoordigt niet alleen een nieuwe generatie dagvoorzitters, zij vertegenwoordigt de gehele nieuwe generatie.
  • Verbinding staat op nummer 1, jullie lopen de zaal uit met alle neuzen dezelfde kant op!

Over dagvoorzitter Chris Lukkassen

Met een achtergrond die varieert van musicals tot rechten en journalistiek, heeft Chris een veelzijdige expertise ontwikkeld die ze moeiteloos combineert op het podium. Na haar studie rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, volgde ze een master in communicatie- en informatiewetenschappen met een specialisatie in journalistiek.

Haar passie voor communicatie en haar talent om boodschappen te vertalen naar specifieke doelgroepen, bracht haar naar Deelkracht, waar ze als communicatieadviseur werkt aan het verbeteren van het leven van mensen met gehoor- en communicatieproblemen.

Naast haar werk bij Deelkracht is Chris een bekend gezicht bij Frankwatching, waar ze online cursussen over marketing en communicatie host en verschillende video’s presenteert. Met haar expertise in communicatie en marketing, gecombineerd met haar liefde voor presenteren, heeft ze op grote podia gestaan en evenementen gefaciliteerd over diverse onderwerpen, variërend van social media tot AI en werkgeluk.

Bekijk de lezingen van Chris Lukkassen
Dagvoorzitterschap Chris Lukkassen

Dagvoorzitter / Presentator / Moderator

Chris staat bekend om haar vermogen om inhoud en uitstraling te combineren. Haar brede interesse, nieuwsgierigheid en vermogen om zich in te leven in elke visie of mening maken haar optredens ontwapenend en uitdagend tegelijkertijd. Als dagvoorzitter en presentator is Chris gespecialiseerd in diverse thema’s, waaronder Cabaret & Entertainment, Innovatie & Trends, Kunst & Cultuur, Zorg, Communicatie & Media, Creativiteit & Inspiratie, Maatschappij, Teambuilding, Persoonlijke ontwikkeling en social media.

Voor een evenement dat zowel informatief als boeiend is, is Chris Lukkassen de perfecte keuze als dagvoorzitter of presentator.

Video van dagvoorzitter Chris Lukkassen

De belangrijkste content-tips en -trends

Bekijk de lezingen van Chris Lukkassen
Vrijblijvend informatie over Chris Lukkassen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Chris Lukkassen geeft lezingen over de volgende onderwerpen