Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een interactieve reis door de Nederlandse sportgeschiedenis

Spreker Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten

Radiopresentator, journalist en dagvoorzitter. Dankzij jarenlange ervaring als sportpresentator kent hij de cruciale momenten in de Nederlandse sportgeschiedenis die hij nu deelt in een fijne presentatie.

Tarieven en beschikbaarheid
Toine van Peperstraten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Toine

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Wilt u graag een uniek teambuilding moment organiseren om uw team te motiveren en verenigen, maar u weet niet meteen wat dan zou inhouden? Spreker Toine van Peperstraten heeft de ideale oplossing klaarstaan. Namelijk een interactieve presentatie, met prachtige beelden, over de Nederlandse sportgeschiedenis in quizformaat! Deze sportquiz laat de lachspieren van uw team goed werken, bevordert de team spirit en zorgt voor wat spanning dankzij het competitief tintje.

Een presentatie van Toine van Peperstraten biedt:

  • Een uiterst enthousiaste spreker die het publiek weet vast te houden dankzij decennialange ervaring als presentator
  • Een interactief leermoment over de Nederlandse sportgeschiedenis op een humorvolle manier
  • Een leuke manier van teambuilding door middel van het competitief element in de presentatie

Een presentatie, een quiz, een teambuilding moment

Met bijna twintig jaar ervaring als presentator van Studio Sport en een indrukwekkende staat van dienst in de sportjournalistiek, heeft spreker Toine van Peperstraten zich gevestigd als een autoriteit op het gebied van sport en media. Zijn carrière bij de NOS (en later ook FOX sports/ESPN), waar hij werkte als presentator en verslaggever, vormde de basis voor zijn diepgaande kennis van diverse sportevenementen, variërend van de Champions League tot de Olympische Spelen. Naast zijn werk bij de NOS heeft Toine ook zijn veelzijdigheid getoond door zijn deelname aan populaire televisieprogramma’s zoals ‘Wie is de Mol?’ en ‘The Masked Singer’, waarbij hij zijn talent voor entertainment heeft laten zien.

Maar Toine van Peperstraten is meer dan alleen een bekende televisiepersoonlijkheid. Hij heeft ook zijn sporen verdiend in de wereld van de radio, met programma’s (Stax&Toine, Blok&Toine) op NPO Radio 1 en NPO Radio 2, en heeft een periode als dj gewerkt bij Radio Veronica. Sinds 2024 werkt hij bij JOE. Zijn passie voor sport en zijn vermogen om boeiend te spreken hebben hem gemaakt tot een gewilde spreker voor evenementen en conferenties, waar hij zijn publiek weet te inspireren met zijn verhalen en inzichten. Naast zijn job als radio presentator en zijn vele verschijningen in podcasts is Toine ook ambassadeur voor de Eye Care Foundation en Gehandicaptensport.

Spreker Toine van Peperstraten brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar elk evenement waar hij spreekt. Zijn presentaties zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes en analyses, waardoor hij een waardevolle toevoeging is voor organisaties die streven naar groei, motivatie en inspiratie binnen hun teams.

Boek nu de presentatie/sportquiz met Toine van Peperstraten en leer meer over de Nederlandse sportgeschiedenis terwijl je team zich verbindt, of neem contact op om Toine als dagvoorzitter te boeken voor jouw evenement.

Bekijk de lezingen van Toine van Peperstraten
Presentatie van spreker Toine van Peperstraten

Een reis door de rijke Nederlandse sporthistorie

In deze presentatie van spreker Toine van Peperstraten beleeft het publiek een uiterst interactieve reis door de rijke Nederlandse sporthistorie met prachtige beelden van belangrijke keerpunten in races, mooi voetbal, en veel meer. Dankzij het quizformaat worden deelnemers ingedeeld in teams, wat een competitief element toevoegt en de onderlinge samenwerking bevordert. Dit stimuleert niet alleen betrokkenheid, maar zorgt ook voor teambuilding terwijl ze samenwerken om de uitdagingen van de quiz aan te gaan.

Spreker Toine van Peperstraten als dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Wil je jouw evenement laten schitteren met een onvergetelijke dagvoorzitter? Ontdek de unieke meerwaarde van spreker Toine van Peperstraten. Met bijna twintig jaar ervaring als presentator, vooral bekend van Studio Sport, en zijn diepgaande kennis van de Nederlandse sportgeschiedenis, brengt Toine een onschatbare expertise naar jouw bijeenkomst. Zijn levendige presentatiestijl en gepassioneerde betrokkenheid zorgen voor een boeiende en inspirerende ervaring voor jouw publiek. Laat Toine van Peperstraten jouw evenement naar een hoger niveau tillen en geniet van een onvergetelijke dag vol energie en betrokkenheid.

Video van spreker Toine van Peperstraten

OPJAGT naar Toine van Peperstraten

Video van spreker Toine van Peperstraten

Ajax getipt over ultieme winterversterking: ‘Onzichtbaar goed'

Video van spreker Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten keert terug op de radio met Top 40 nummer 1 Hits op JOE

Bekijk de lezingen van Toine van Peperstraten
Vrijblijvend informatie over Toine van Peperstraten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Toine van Peperstraten geeft lezingen over de volgende onderwerpen