Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Hélène Hendriks brengt een ongeëvenaarde dosis charisma en energie naar elk evenement

Dagvoorzitter Hélène Hendriks

Hélène Hendriks

Presentatrice en dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Hélène Hendriks

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Hélène

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Hélène Hendriks  is een toonaangevende Nederlandse dagvoorzitter en presentatrice, bekend om haar charismatische persoonlijkheid en ongeëvenaarde energie op het podium. Met een achtergrond in de journalistiek en een passie voor sport, heeft Hélène een unieke stijl ontwikkeld die haar onderscheidt als een van de meest gewilde presentatoren in Nederland.

Redenen om Hélène Hendriks als dagvoorzitter te boeken

  • Hélène Hendriks brengt een ongeëvenaarde dosis charisma en energie naar elk evenement, waardoor ze het publiek moeiteloos boeit en betrekt.
  • Met haar achtergrond in de media en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken, brengt Hélène een diepgaande deskundigheid en professionaliteit naar de rol van dagvoorzitter.
  • Hélène heeft een natuurlijk talent om mensen te verbinden en een positieve sfeer te creëren, waardoor ze de perfecte gastvrouw is voor evenementen van elke omvang en aard.

Over Hélène Hendriks

Hélène Hendriks begon haar carrière in de media als sportjournalist. Haar diepgaande kennis van sport en haar vlotte presentatiestijl maakten al snel indruk op zowel collega’s als kijkers. Als presentatrice van ESPN, heeft ze zichzelf bewezen als een expert in het presenteren van live sportevenementen, waarbij ze moeiteloos de spanning en emotie van het moment overbrengt naar het publiek.

Wat Hélène onderscheidt, is haar veelzijdigheid en vermogen om te schitteren in verschillende genres en settings. Of het nu gaat om het hosten van bedrijfsevenementen, gala-avonden, sportwedstrijden of televisieprogramma’s, haar charisma en professionaliteit zijn altijd evident. Haar vermogen om het publiek te boeien en te verbinden is ongeëvenaard, waardoor ze keer op keer wordt gevraagd voor prestigieuze evenementen en programma’s.

Naast haar werk als presentatrice is Hélène ook een gerespecteerde dagvoorzitter, waarbij ze haar scherpe interviewvaardigheden en haar vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek, inzet. Ze heeft talloze conferenties, seminars en symposia geleid, waarbij ze de perfecte balans weet te vinden tussen inhoud en entertainment.

Buiten de schijnwerpers staat Hélène bekend om haar toewijding aan haar vak en haar warme persoonlijkheid. Ze is een teamspeler die altijd streeft naar het leveren van haar beste prestatie, zowel op als buiten het podium. Haar oprechte interesse in mensen en haar vermogen om een positieve sfeer te creëren, maken haar geliefd bij collega’s en publiek.

Met een indrukwekkende staat van dienst en een onmiskenbaar talent voor presentatie, blijft Hélène Hendriks een van de meest prominente figuren in de Nederlandse mediawereld. Haar passie, professionaliteit en ongeëvenaarde energie maken haar een waardevolle aanwinst voor elk evenement of programma waar ze bij betrokken is.

Bekijk de lezingen van Hélène Hendriks
Presentatrice en dagvoorzitter Hélène Hendriks

Dagvoorzitterschap

Als dagvoorzitter staat Hélène Hendriks bekend om haar levendige persoonlijkheid en haar vermogen om elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Met haar scherpe intellect, charismatische uitstraling en ongeëvenaarde energie, brengt ze een unieke flair naar de rol van gastheer of gastvrouw. Hélène’s deskundigheid in het leiden van discussies, haar vermogen om het publiek te betrekken en haar vaardigheid om een positieve sfeer te creëren, maken haar tot een ideale keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een dynamische en betrokken dagvoorzitter voor hun evenementen.

Video van presentatrice en dagvoorzitter Hélène Hendriks

Estavana tegen Hélène: 'Jij doet jezelf tekort'

Bekijk de lezingen van Hélène Hendriks
Vrijblijvend informatie over Hélène Hendriks

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Hélène Hendriks geeft lezingen over de volgende onderwerpen