Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Zet mensen in hun kracht, met als doel het gezamenlijk belang

Spreker Carmen van de Beek

Carmen van de Beek

Verbinder en impactmaker op gebied van generaties.

Tarieven en beschikbaarheid
Carmen van de Beek

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Carmen

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Ontdek hoe spreker Carmen van de Beek bruggen bouwt tussen generaties en werkculturen, van Millennials tot Generatie Z en Alpha, tijdens haar interactieve lezingen. Leer hoe je gemotiveerd personeel aantrekt, behoudt en boeit door traditionele en moderne werkmethoden te verbinden. Ontdek het geheim van succesvolle sales en accountmanagement – bouw langdurige relaties en vergroot je rendement op de lange termijn. Verken de menselijke kant van technologie en leer waarom het empoweren van individuen leidt tot duurzaam succes, terwijl Carmen de juiste balans tussen menselijkheid en technologie onthult.

Redenen om de lezingen van spreker Carmen van de Beek te boeken

  • Inspirerende spreker met een hands-on mentaliteit en een nuchtere kijk op ondernemerschap.
  • Brengt professionele verhalen met humor op het podium, waardoor de boodschap blijft hangen bij het publiek.
  • Deskundige in het creëren van verbinding zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen, essentieel voor succesvol leiderschap en teamwork.

Over spreker Carmen van de Beek

Carmen van de Beek, een veelzijdige onderneemster, inspirerende spreker en bedreven dagvoorzitter, is opgegroeid in een ondernemend gezin in een pittoresk Veluws dorp. Haar achtergrond heeft haar een praktische mentaliteit en een realistische kijk op ondernemerschap gegeven. Met een natuurlijke drang om haar doelen te bereiken en haar beloftes waar te maken, brengt ze op het podium een professioneel verhaal dat doordrenkt is met een vleugje humor.

Door haar ervaring heeft ze geleerd hoe belangrijk het is om verbinding te maken zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen, of je nu een leider, manager of werknemer bent. Ze transformeert haar teams naar hoog presterende eenheden, waarbij ze individuen in hun kracht zet met het gemeenschappelijke doel voor ogen.

Naast haar activiteiten in het bedrijfsleven, speelt Carmen een actieve rol in het onderwijs. Als lid van de Raad van Advies van een MBO-school en de Raad van Beheer van een middelbare school deelt ze haar waardevolle inzichten over onderwijs, studenten en leiderschap met docenten.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

 

Bekijk de lezingen van Carmen van de Beek
Lezing van spreker Carmen van de Beek

Boeien en binden van de nieuwe generaties

‘Faka, waar is mijn doekoe?’ Organisaties zetten alles op alles om de jongere generatie aan te spreken. Maar oh, wat slaan ze de plank mis. Carmen geeft een interactieve lezing waarbij ze kenmerken van een bepaalde generatie onder de loep legt, en deze koppelt aan het vraagstuk van de opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan de Millennials, generatie Z of de nieuwste generatie: Alpha.

Lezing van spreker Carmen van de Beek

Traditioneel leiderschap in een nieuw jasje

Traditionele werkomstandigheden komen voort uit jarenlang resultaat. Dan zit er vast een kern van waarheid in. Dat betekent niet dat je niet met de tijd mee mag gaan. Carmen legt tijdens haar lezing de brug tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ werken waardoor je gemotiveerd personeel boeit, bindt en behoudt.

Lezing van spreker Carmen van de Beek

Sales is anti-sales. Verkopen op gevoel.

Opdringerig verkopen werkt niet meer. Het opbouwen van een band met je klant en een goed gevoel staan centraal als het gaat om sales en accountmanagement. Niet voor de korte termijn verkoop kiezen kan resulteren in een sterke relatie en meer rendement op de lange termijn.

Lezing van spreker Carmen van de Beek

Leidinggeven aan technisch personeel

Techniek is onderdeel van ons leven geworden. Sterker nog, we kunnen niet meer zonder. Maar achter elk stukje techniek zit een mens. En ook hier geldt: wanneer je iemand in zijn kracht zet wordt succes een gevolg. Daarnaast is techniek niet altijd de oplossing, soms zelfs helemaal niet. Tijdens een lezing vertelt Carmen hier meer over.

     

Video van spreker Carmen van de Beek

Why millennials think that they’re born experts

 

Bekijk de lezingen van Carmen van de Beek
Vrijblijvend informatie over Carmen van de Beek

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Carmen van de Beek geeft lezingen over de volgende onderwerpen