Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De lezing 'Doen!' van Michiel Vos inspireert en zet aan tot actie met praktische tips en humor

Spreker Michiel Vos

Michiel Vos

Pindabaas

Tarieven en beschikbaarheid
Michiel Vos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Michiel

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Michiel Vos, de visionaire oprichter van De Pindakaaswinkel, heeft zijn ongebruikelijke reis van biologische boer tot voedselondernemer gemaakt. Hij groeide op op een biologisch dynamisch akkerbouwbedrijf in het idyllische Flevoland, waar hij als kind al betrokken was bij allerlei klusjes en zelfs een klein handeltje begon in pompoenen en kolen.

Na zijn studie aan de Wageningen Universiteit verruilde Michiel het boerenleven tijdelijk voor een baan als bankier bij de ING. Echter, toen zijn vader ziek werd, voelde hij een onweerstaanbare drang om terug te keren naar het boerenbestaan.

Eenmaal terug op de boerderij, ontkiemde het ondernemerschap in Michiel. Hij opende de allereerste saladebar van Nederland. Maar het was pas toen hij op zoek was naar een woning in Amsterdam en per toeval een leegstaand winkelpand tegenkwam, dat het idee voor De Pindakaaswinkel ontstond. Met vastberadenheid en zonder externe investeerders heeft Michiel een bloeiend bedrijf opgebouwd dat nu wekelijks meer dan 15.000 potten pindakaas produceert.

Redenen om een lezing spreker Michiel Vos te boeken

  • Michiel Vos inspireert en motiveert zijn publiek met zijn aanstekelijke enthousiasme en passie voor ondernemerschap.
  • Als oprichter van De Pindakaaswinkel en voormalig biologisch boer deelt Michiel waardevolle inzichten uit zijn rijke ervaring in de voedingsindustrie en ondernemerschap.
  • Michiel Vos breekt barrières en moedigt mensen aan om actie te ondernemen met behulp van voorbeelden, anekdotes en humor, waardoor hij de motivatie om te beginnen vergroot.

Over Michiel Vos

Wat Michiel Vos onderscheidt, is zijn aanstekelijke enthousiasme en zijn vermogen om anderen te motiveren om in actie te komen. Zijn inspirerende lezing, getiteld ‘Doen!’, is ontworpen om mensen, zowel werknemers als ondernemers in zowel grote als kleine bedrijven, de broodnodige impuls te geven om hun doelen te bereiken. Tijdens zijn lezing gebruikt Michiel voorbeelden, anekdotes, interactie met het publiek en een vleugje humor om drempels te verlagen en mensen te laten inzien dat ze kunnen beginnen.

Michiel Vos heeft niet alleen een diepgaande kennis van voeding, maar ook van ondernemerschap. Zijn hele leven heeft hij zich beziggehouden met voedsel, en hij beschikt over inzicht in wat er op boerderijen over de hele wereld gebeurt en hoe de voedingsmiddelenindustrie functioneert.

Michiel Vos is niet alleen de man achter De Pindakaaswinkel, maar ook een inspirerende spreker die mensen aanspoort om in actie te komen en hun dromen waar te maken. Zijn unieke combinatie van ervaring en enthousiasme maken hem een waardevolle bron van motivatie en kennis voor iedereen die op zoek is naar succes in de wereld van voedsel en ondernemerschap.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

 

Bekijk de lezingen van Michiel Vos
Lezing van spreker Michiel Vos

Doen!

Michiel Vos’ lezing, getiteld ‘Doen!’, is een bron van inspiratie en motivatie. Hij deelt zijn aanstekelijke enthousiasme en biedt concrete handvatten voor effectiever werken en het bereiken van persoonlijke en zakelijke doelen. Met behulp van voorbeelden, anekdotes en humor, verlaagt Michiel drempels en moedigt hij zijn publiek aan om in actie te komen. Deze lezing is ideaal voor zowel werknemers als ondernemers, en helpt hen om de nodige stappen te zetten om vooruitgang te boeken.

     

Video van spreker Michiel Vos

De Pindakaaswinkel: passie zorgt voor succes

 

Bekijk de lezingen van Michiel Vos
Vrijblijvend informatie over Michiel Vos

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Michiel Vos geeft lezingen over de volgende onderwerpen