Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Praktische en diepgaande expertise over de politiek

Spreker Frits Wester

Frits Wester

Politiek verslaggever en journalist. Hij deelt graag zijn uitgebreide politieke kennis in lezingen en is actief als dagvoorzitter.

Tarieven en beschikbaarheid
Frits Wester

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Frits

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Op zoek naar een beproefde expert die uw publiek kan voorzien van diepgaand inzicht in de politieke landschappen en die de complexe wereld van politiek vertaalt naar heldere inzichten en praktische toepassingen? Dan kan spreker Frits Wester uw gedroomde partner zijn. Met een indrukwekkende staat van dienst als politiek commentator en verslaggever voor RTL Nieuws, brengt Frits een schat aan ervaring en inzicht met zich mee die uw evenement naar ongekende hoogten zal tillen.

Een lezing van Frits Wester biedt:

  • Diepgaand inzicht in politieke ontwikkelingen, gebaseerd op zijn jarenlange ervaring als politiek verslaggever en commentator voor RTL Nieuws
  • Een unieke kans om zijn uitgebreide kennis van de politiek te ervaren waarbij meer dan drie decennia ervaring als politiek expert en commentator ervoor zorgen dat zijn inzichten relevant en actueel zijn
  • Praktische tips en verhelderende perspectieven voor een effectieve reactie op politieke ontwikkelingen, met heldere analyses en een boeiende presentatiestijl

Deskundige inzichten om politieke ontwikkelingen te voorzien

Spreker Frits Wester is een doorgewinterde politiek expert, gerenommeerd commentator en vertrouwde journalist met een carrière die meer dan drie decennia omspant. Zijn reis in de complexe wereld van de politiek begon in 1994 toen hij bij RTL Nieuws kwam als politiek verslaggever, een rol waarin hij sindsdien een onmisbare figuur is geworden in de Nederlandse media. Frits heeft verschillende leidinggevende posities bekleed, zowel binnen als buiten de traditionele politiek/journalistiek. Zijn ambt als woordvoerder voor de Christen-Democratisch Appèl (CDA) partij verrijkte verder zijn inzicht in politieke dynamiek en communicatiestrategieën.

Naast zijn journalistieke inspanningen is Frits een fervent pleitbezorger voor het bevorderen van publieke betrokkenheid bij de politiek. Hij maakt gebruik van moderne platforms zoals podcasts, inclusief samenwerkingen op Clubhouse met opmerkelijke figuren zoals Tom Jessen, om diepgaande discussies te faciliteren met prominente politici. Buiten het publieke leven zoekt Frits rust in de sereniteit van het zeilen, een bezigheid die zijn affiniteit voor avontuur en exploratie weerspiegelt. Zijn liefde voor de open zeeën getuigt van zijn onvermoeibare streven naar vrijheid en ontdekking, zowel persoonlijk als professioneel.

Als spreker en dagvoorzitter wordt Frits geprezen om zijn vermogen om publiek te boeien met zijn scherpe analyses, heldere inzichten en boeiende presentatiestijl. Of hij nu conferenties, seminars of bedrijfsevenementen bijwoont, Frits Wester laat een onuitwisbare indruk achter en geeft zijn publiek de kracht om met vertrouwen en duidelijkheid door het voortdurend evoluerende politieke landschap te navigeren.

Boek nu een lezing van spreker Frits Wester of boek hem als dagvoorzitter voor je evenement, en ervaar zelf wat men kan leren uit drie decennia in de politiek.

Bekijk de lezingen van Frits Wester
Lezing van spreker Frits Wester

De politiek ontcijferd - inzichten voor iedereen

Benieuwd naar de impact van politiek op ons dagelijks leven en onze samenleving? Spreker Frits Wester, een doorgewinterde politiek verslaggever en commentator bij RTL Nieuws, deelt zijn inzichten op een toegankelijke en boeiende manier.

In zijn inspirerende lezing neemt Frits ons mee op een reis door de Nederlandse politiek, waarbij hij uitlegt hoe politieke beslissingen ons allemaal beïnvloeden, ongeacht of we ondernemers, werknemers, of gewoon geïnteresseerde burgers zijn. Hij biedt verhelderende perspectieven en praktische tips om de politieke wereld beter te begrijpen en er effectief op te reageren.

Met zijn levendige verhalen en scherpe analyses laat Frits zien dat politiek niet alleen complex en afstandelijk is, maar ook relevant en boeiend voor iedereen. Dus, kom langs en laat je inspireren door Frits Wester terwijl hij de mysteries van politiek ontcijfert en ons helpt om beter geïnformeerde burgers te worden.

Frits Wester als dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Naast zijn lezingen over de politiek is spreker Frits Wester ook beschikbaar als dagvoorzitter en gespreksleider voor evenementen, conferenties en seminars. Dankzij zijn lange ervaring als politiek verslaggever bij RTL Nieuws en zijn podcast waarbij hij prominente politici ontvangt, weet Frits hoe hij het gesprek gaande kan houden en zorgt hij ervoor dat het publiek een boeiende ervaring verkrijgt.

Video van spreker Frits Wester

Frits Wester: "De VVD moet zich een beetje schamen - RTL LATE NIGHT

Video van spreker Frits Wester

Frits Wester: ‘Zelden zoiets meegemaakt’ - RTL LATE NIGHT

Video van spreker Frits Wester

De week in Den Haag: vraag het Frits - Z TODAY

Bekijk de lezingen van Frits Wester
Vrijblijvend informatie over Frits Wester

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Frits Wester geeft lezingen over de volgende onderwerpen