Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Victor Vlam

Victor Vlam

Amerika-kenner, spreker & dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Victor Vlam

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Victor

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Victor Vlam is veelgevraagd Amerika-kenner voor radio en televisie. Hij is te gast bij programma’s zoals het NOS Radio 1 Journaal, RTL Live, Editie NL, EenVandaag, Ekdom in de Ochtend, Shownieuws en RTL Z om de laatste ontwikkelingen uit de Verenigde Staten te duiden. Ook wordt hij geïnterviewd voor kranten en tijdschriften zoals Trouw, Vrij Nederland en de Nieuwe Revu en is hij curator van het kanaal Verenigde Staten op Blendle. Victor bezocht 46 van de 50 staten en woonde 7 jaar in het land.

Als trainer en coach heeft Victor in binnen- en buitenland training gegeven. Hij is gespecialiseerd in debat en communicatietraining en heeft als expert trainingen gegeven aan directeuren, politici, scholieren, tweede kamerleden, gemeenteraadsleden en overige professionals. Tijdens de verkiezingstijd trainde spreker Victor Vlam landelijke lijsttrekkers als voorbereiding op de landelijke verkiezingsdebatten. Zelf was Victor de voorzitter van de Nederlandse Debatbond en bereikte hiermee de halve finale van het wereldkampioenschap debatteren tijdens zijn studie rechten aan Tilburg University.

Daarnaast kan spreker Victor Vlam ingehuurd worden als dagvoorzitter van diverse bijeenkomsten. Zo heeft hij verkiezingsdebatten geleid met politieke prominenten zoals Alexander Pechtold, Ronald Plasterk en Sybrand Buma. Daarnaast zit hij publieksevenementen voor, zoals een open avond van de rechtbank Haarlem of stadsdebatten en raadsleden in Rotterdam, of bedrijfsbijeenkomsten voor vooraanstaande bedrijven van Nederland.

Bekijk de lezingen van Victor Vlam

  Spreker Victor Vlam geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

  • Amerika kenner
  •  Verkiezingen
  •  Politiek

  Daarnaast is spreker Victor Vlam inzetbaar als Dagvoorzitter en Communicatietrainer.

Vrijblijvend informatie over Victor Vlam

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Victor Vlam geeft lezingen over de volgende onderwerpen