Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Amerikakenner, Communicatietrainer en Dagvoorzitter

Victor Vlam

Victor Vlam

Amerika-kenner, spreker & dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Victor Vlam

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Victor

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Amerikakenner, Communicatietrainer en Dagvoorzitter

Spreker Victor Vlam is veelgevraagd Amerika-kenner voor radio en televisie. Hij is te gast bij programma’s zoals het NOS Radio 1 Journaal, RTL Live, Editie NL, EenVandaag, Ekdom in de Ochtend, Shownieuws en RTL Z om de laatste ontwikkelingen uit de Verenigde Staten te duiden. Ook wordt hij geïnterviewd voor kranten en tijdschriften zoals Trouw, Vrij Nederland en de Nieuwe Revu en is hij curator van het kanaal Verenigde Staten op Blendle. Victor bezocht 46 van de 50 staten en woonde 7 jaar in het land.

Redenen om spreker Victor Vlam te boeken:

 • De ruime ervaring van Victor als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
 • De lezingen van Victor zetten je aan het denken. Zeker als het gaat over Amerika
 • Een lezing van Victor garandeert dat jouw evenement een groot succes wordt

Als trainer en coach heeft Victor in binnen- en buitenland training gegeven. Hij is gespecialiseerd in debat en communicatietraining en heeft als expert trainingen gegeven aan directeuren, politici, scholieren, tweede kamerleden, gemeenteraadsleden en overige professionals. Tijdens de verkiezingstijd trainde spreker Victor Vlam landelijke lijsttrekkers als voorbereiding op de landelijke verkiezingsdebatten. Zelf was Victor de voorzitter van de Nederlandse Debatbond en bereikte hiermee de halve finale van het wereldkampioenschap debatteren tijdens zijn studie rechten aan Tilburg University.

Daarnaast kan spreker Victor Vlam ingehuurd worden als dagvoorzitter van diverse bijeenkomsten. Zo heeft hij verkiezingsdebatten geleid met politieke prominenten zoals Alexander Pechtold, Ronald Plasterk en Sybrand Buma. Daarnaast zit hij publieksevenementen voor, zoals een open avond van de rechtbank Haarlem of stadsdebatten en raadsleden in Rotterdam, of bedrijfsbijeenkomsten voor vooraanstaande bedrijven van Nederland.

Bekijk de lezingen van Victor Vlam
Lezingen van spreker Victor Vlam

Spreker Victor Vlam geeft lezingen over de volgende onderwerpen

 • Amerika kenner
 •  Verkiezingen
 •  Politiek

Daarnaast is spreker Victor Vlam inzetbaar als Dagvoorzitter en Communicatietrainer.

  Denken als Donald Trump

  President Donald Trump was pas dertig toen hij de Trump Tower bouwde in Manhattan. Het was de start van een carrière vol successen en controverses die hem uiteindelijk tot het Witte Huis zou brengen. Trump verloor miljarden en verdiende miljarden. Wat kunnen we van hem leren?

  Hoe doen ze dat toch, de zakelijke genieën over wie we het ene na het andere succes horen? Lees het in de serie Topondernemers, waarin de successen (en de mislukkingen) van bekende Nederlandse en buitenlandse ondernmers worden ontrafeld.

  Bestel dit boek

  Donald Trump is niet gek - Een eigenzinnige gids voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen

  Amerika-kenners Maarten Kolsloot en Victor Vlam leggen op geheel eigen en heldere wijze uit hoe het Amerikaanse verkiezingssysteem werkt. Ze blikken terug en vooruit, analyseren de rol van media en geld, beschrijven het veranderende kiezersgedrag, vertellen sterke verhalen over obscure kandidaten en treurige campagnebijeenkomsten, en larderen hun boek met leuke lijstjes: welke boeken/websites/films moet je lezen en zien, wat zijn de belangrijkste campagneonderwerpen voor 2020, wie zijn de grootste kanshebbers, en nog heel veel meer. “Donald Trump is niet gek” is een handig, informatief, leerzaam, gek en vrolijk verkiezingsboek dat de lezer een kijkje biedt achter de schermen van het Amerikaanse verkiezingscircus.

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Victor Vlam

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Victor Vlam geeft lezingen over de volgende onderwerpen