Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Gespecialiseerd in het faciliteren van het maatschappelijke dialoog

Anouschka Laheij

Anouschka Laheij

Psycholoog en politicoloog. Als dagvoorzitter brengt ze haar expertise en energieke uitstraling om het maatschappelijk dialoog te faciliteren.

Tarieven en beschikbaarheid
Anouschka Laheij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Anouschka

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Bent u op zoek naar een dagvoorzitter die meer biedt dan slechts het modereren van discussies? Anouschka Laheij staat paraat om haar unieke expertise in het faciliteren van maatschappelijke dialogen op diverse platformen te koppelen aan haar betrokkenheid bij persoonlijke groei en maatschappelijke vraagstukken. Ervaar haar verfrissende benadering om uitdagingen aan te pakken en nieuwe perspectieven te ontdekken tijdens uw evenement.

Als dagvoorzitter biedt Anouschka Laheij:

  • Een meesterlijke begeleiding van maatschappelijke dialogen, voor intieme bijeenkomsten of grootschalige podia
  • Een inspirerende presentatiestijl gekarakteriseerd door openheid, energie en grondige inhoudelijke voorbereiding
  • Een veelzijdige aanpak, met expertise variërend van gespreksleiding en coaching tot bestuurlijke betrokkenheid en maatschappelijke onderzoeken.

Een dynamische gids voor een verdiepend dialoog

Als politicoloog, psycholoog en ervaren gespreksleider brengt spreker Anouschka Laheij deskundigheid in het faciliteren van het maatschappelijke dialoog mee die reikt van kleine tot grote podia. Haar open en energieke uitstraling, gecombineerd met een ijzersterke inhoudelijke voorbereiding, maken haar presentatiestijl uniek.

In 2007 startte Anouschka haar eigen bedrijf ‘Laheij Gespreksleiding Training en Coaching’ en is ze actief als personal (life) coach, waar ze de internationaal erkende Co Active Coaching-methodiek hanteert waarbij mensen ondersteund worden om resultaten te behalen en blijvende veranderingen in hun leven te bewerkstelligen. Door inzicht te bieden in persoonlijke kwaliteiten, talenten en hindernissen, streeft ze naar het beste in mensen naar voren te halen.

Daarnaast is Anouschka voorzitter van de landelijke vakgroep goededagvoorzitters.nl, en is ze politiek, bestuurlijk en maatschappelijk actief. Ze onderzocht burgerschapsontwikkeling in Zuid-Afrikaanse townships, gaf gastlessen voor Amnesty International, werkte aan huiskamerprojecten voor straatprostituees en is ze trainer voor de Aanpak Kindermishandeling.

Boek Anouschka Laheij nu als dagvoorzitter en en til uw evenement naar een hoger niveau met haar ervaring en betrokkenheid.

Bekijk de lezingen van Anouschka Laheij
Dagvoorzitter Anouschka Laheij

Dagvoorzitter

Anouschka Laheij biedt een unieke aanpak als dagvoorzitter, waarbij ze zich onderscheidt door te stimuleren, confronteren en verbinden. Haar presentatiestijl is doordrenkt met persoonlijkheid, waardoor ze een authentieke en betekenisvolle connectie maakt met het publiek.

Met een dynamische en energieke aanwezigheid brengt ze niet alleen levendigheid in de bijeenkomst, maar daagt ze ook uit tot nieuwe perspectieven en inzichten.

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Anouschka Laheij na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

10 jaar à Laheij - Ervaringen van een gespreksleider

In dit boek laat Anouschka Laheij in 37 openhartige columns de vele kanten zien van haar leven als dagvoorzitter. U loopt met haar mee vanaf het begin, toen ze haar eerste talkshow had in de Haagse bibliotheek en de voorrondes presenteerde van Kinderen voor Kinderen, tot de debattenreeksen (de pensioendialoog bijvoorbeeld), die ze in latere jaren leidde. Ze vertelt over haar interactie met het publiek, over ‘zaalinrichting’, over haar voorbereiding op een congres en schetst de sfeer tijdens de soms pittige gesprekken die ze leidde over (politiek) gevoelige onderwerpen. U leest over haar betrokkenheid bij bepaalde onderwerpen, en wie haar inspiratiebronnen zijn. Ze geeft een inkijkje in de vakgroep GoedeDagvoorzitters, waarvan ze voorzitter is, en geeft tips voor aankomend dagvoorzitters.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Anouschka Laheij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Anouschka Laheij geeft lezingen over de volgende onderwerpen