Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Gespecialiseerd in het faciliteren van de (maatschappelijke) dialoog

Anouschka Laheij

Anouschka Laheij

Dagvoorzitter & gespreksleider

Tarieven en beschikbaarheid
Anouschka Laheij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Anouschka

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Van huis uit is dagvoorzitter, gespreksleider en spreker Anouschka Laheij politicoloog en psycholoog. Ze is gespecialiseerd in het faciliteren van de (maatschappelijke) dialoog. Dit doet zij van grote tot kleine podia. Kenmerkend voor haar stijl is haar open en energieke uitstraling gecombineerd met een ijzersterke inhoudelijke voorbereiding.

Redenen om dagvoorzitter Anouschka Laheij te boeken:

  • Het dagvoorzitterschap Anouschka van zit vol humor, energie en laat gegarandeerd een indruk achter op het publiek
  • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement
  • De ruime ervaring van Anouschka als dagvoorzitter zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement

Gespecialiseerd in het faciliteren van de (maatschappelijke) dialoog

Ook werkt zij als personal (life) coach waarbij zij o.a. gebruik van het internationaal erkend Co Active Coaching. Deze methodiek helpt mensen resultaten te bereiken en hun leven blijvend te veranderen. Door inzicht te verschaffen in persoonlijke kwaliteiten, talenten en blokkades zet Anouschka zich volop in om het beste uit mensen naar boven te halen.

In 2007 startte spreker Anouschka Laheij haar eigen bedrijf Laheij Gespreksleiding Training en Coaching. Daarnaast is ze voorzitter van de landelijk vakgroep goededagvoorzitters.nl.

Naast haar werk is Anouschka politiek, bestuurlijk en maatschappelijk erg actief. Zo heeft ze onderzoek verricht naar de ontwikkeling van burgerschap in de townships van Zuid Afrika. Voor Amnesty International  en het Instituut voor Publiek en Politiek, heeft ze gastlessen verzorgd op middelbare scholen. Daarnaast heeft Anouschka meegewerkt aan huiskamerprojecten voor straatprostituees in Den Haag en is zij gecertificeerd trainer Aanpak Kindermishandeling.  Ook is ze bestuurlijk actief onder andere in de schoolraden van haar drie opgroeiende pubers.

Bekijk de lezingen van Anouschka Laheij
Dagvoorzitter Anouschka Laheij

Waarom Anouschka Laheij boeken als dagvoorzitter

  • Stimuleren, confronteren en verbinden!
  • Persoonlijk, Dynamisch en Energiek

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Anouschka Laheij na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

10 jaar à Laheij - Ervaringen van een gespreksleider

In dit boek laat Anouschka Laheij in 37 openhartige columns de vele kanten zien van haar leven als dagvoorzitter. U loopt met haar mee vanaf het begin, toen ze haar eerste talkshow had in de Haagse bibliotheek en de voorrondes presenteerde van Kinderen voor Kinderen, tot de debattenreeksen (de pensioendialoog bijvoorbeeld), die ze in latere jaren leidde. Ze vertelt over haar interactie met het publiek, over ‘zaalinrichting’, over haar voorbereiding op een congres en schetst de sfeer tijdens de soms pittige gesprekken die ze leidde over (politiek) gevoelige onderwerpen. U leest over haar betrokkenheid bij bepaalde onderwerpen, en wie haar inspiratiebronnen zijn. Ze geeft een inkijkje in de vakgroep GoedeDagvoorzitters, waarvan ze voorzitter is, en geeft tips voor aankomend dagvoorzitters.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Anouschka Laheij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Anouschka Laheij geeft lezingen over de volgende onderwerpen