Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Anouschka Laheij

Anouschka Laheij

Dagvoorzitter & gespreksleider

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Anouschka Laheij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Anouschka

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Van huis uit is dagvoorzitter, gespreksleider en spreker Anouschka Laheij politicoloog en psycholoog. Ze is gespecialiseerd in het faciliteren van de (maatschappelijke) dialoog. Dit doet zij van grote tot kleine podia. Kenmerkend voor haar stijl is haar open en energieke uitstraling gecombineerd met een ijzersterke inhoudelijke voorbereiding.

Ook werkt zij als personal (life) coach waarbij zij o.a. gebruik van het internationaal erkend Co Active Coaching. Deze methodiek helpt mensen resultaten te bereiken en hun leven blijvend te veranderen. Door inzicht te verschaffen in persoonlijke kwaliteiten, talenten en blokkades zet Anouschka zich volop in om het beste uit mensen naar boven te halen.

In 2007 startte spreker Anouschka Laheij haar eigen bedrijf Laheij Gespreksleiding Training en Coaching. Daarnaast is ze voorzitter van de landelijk vakgroep goededagvoorzitters.nl.

Naast haar werk is Anouschka politiek, bestuurlijk en maatschappelijk erg actief. Zo heeft ze onderzoek verricht naar de ontwikkeling van burgerschap in de townships van Zuid Afrika. Voor Amnesty International  en het Instituut voor Publiek en Politiek, heeft ze gastlessen verzorgd op middelbare scholen. Daarnaast heeft Anouschka meegewerkt aan huiskamerprojecten voor straatprostituees in Den Haag en is zij gecertificeerd trainer Aanpak Kindermishandeling.  Ook is ze bestuurlijk actief onder andere in de schoolraden van haar drie opgroeiende pubers.

Bekijk de lezingen van Anouschka Laheij

    Spreker Anouschka Laheij

    • Stimuleren, confronteren en verbinden!

    • Persoonlijk, Dynamisch en Energiek

Vrijblijvend informatie over Anouschka Laheij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Anouschka Laheij geeft lezingen over de volgende onderwerpen