Loading content ...

Anouschka Laheij

Anouschka Laheij

Dagvoorzitter & gespreksleider

Stimuleren, confronteren en verbinden! Vanuit haar rol als dagvoorzitter, gespreksleider, coach en trainer zorgt Anouschka Laheij voor (persoonlijke) groei en inspiratie. Bij Anouschka gaat het altijd om de persoonlijke touch waarbij zij de confrontatie niet schuwt, of het nu een congres met 800 bezoekers is, of 1-op-1 coaching betreft.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van huis uit is dagvoorzitter, gespreksleider en spreker Anouschka Laheij politicoloog en psycholoog. Ze is gespecialiseerd in het faciliteren van de (maatschappelijke) dialoog. Dit doet zij van grote tot kleine podia. Kenmerkend voor haar stijl is haar open en energieke uitstraling gecombineerd met een ijzersterke inhoudelijke voorbereiding.

Ook werkt zij als personal (life) coach waarbij zij o.a. gebruik van het internationaal erkend Co Active Coaching. Deze methodiek helpt mensen resultaten te bereiken en hun leven blijvend te veranderen. Door inzicht te verschaffen in persoonlijke kwaliteiten, talenten en blokkades zet Anouschka zich volop in om het beste uit mensen naar boven te halen.

In 2007 startte spreker Anouschka Laheij haar eigen bedrijf Laheij Gespreksleiding Training en Coaching. Daarnaast is ze voorzitter van de landelijk vakgroep goededagvoorzitters.nl.

Naast haar werk is Anouschka politiek, bestuurlijk en maatschappelijk erg actief. Zo heeft ze onderzoek verricht naar de ontwikkeling van burgerschap in de townships van Zuid Afrika. Voor Amnesty International  en het Instituut voor Publiek en Politiek, heeft ze gastlessen verzorgd op middelbare scholen. Daarnaast heeft Anouschka meegewerkt aan huiskamerprojecten voor straatprostituees in Den Haag en is zij gecertificeerd trainer Aanpak Kindermishandeling.  Ook is ze bestuurlijk actief onder andere in de schoolraden van haar drie opgroeiende pubers.

    Spreker Anouschka Laheij

    • Stimuleren, confronteren en verbinden!

    • Persoonlijk, Dynamisch en Energiek

Gerelateerde sprekers

Anouschka Laheij geeft lezingen over de volgende onderwerpen: