Loading content ...

Spreker Kim Coppes

Kim Coppes

Dagvoorzitter & Gespreksleider

Op zoek naar een sprankelende dagvoorzitter? Spreker Kim Coppes is dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Kim Coppes studeerde af aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Daarna volgde ze opleidingen in communicatie en interviewtechnieken. Van meet af aan combineerde ze haar werk op de planken met debat, training en bedrijfstheaterprogramma’s. Zocht werkelijke interactie met het publiek.

Ze is presentator bij ondernemerskanaal 7ditches.tv  Ook initieerde en geeft zij de training Leren Modereren, tot professioneel dagvoorzitter/gespreksleider, net als de internationale versie MasteringModeration.

Kim Coppes is thuis in vele branches, van bouw en vervoer tot voeding, zorg en ziekenhuis, van ministeries tot kunst, van advocatuur tot uitzendbranche, ondernemersorganisaties, banken en universiteiten.

    • Dagvoorzitter

    • Debatleider

    • Trainer

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Kim Coppes geeft lezingen over de volgende onderwerpen: