Loading content ...

vivian-reijs

Vivian Reijs

Gezonder leven in 10 simpele stappen

Slim en ambitieus, Vivian Reijs is erg actief! Na het behalen van haar diploma als voedingscoach in 2010 houdt ze zich vooral bezig met voeding en een gezonde levensstijl. Meer weten over gezonde voeding en een fijne levensstijl? Vivian geeft handige tips en deelt leuke weetjes die u makkelijk in het dagelijks leven toe kunt passen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Vivian Reijs is een sprankelende, enthousiaste dame die op een grappige, maar motiverende manier mensen weet te overtuigen om gezonder te leven in 10 simpele stappen. Vivian heeft als missie Nederland een beetje gezonder te maken en richt zich tijdens haar lezingen vooral op bedrijven die een gezondere werknemer en een gezondere werkvloer willen creëren. Tips die makkelijk zijn toe te passen, waardoor de werknemer zich werkelijk vitaler voelt en het ziekteverzuim afneemt.  Een leerzame, energieke en gezonde lezing voor iedereen op de werkvloer.

Vivian Reijs is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut, studeert Psycho Neuro Immunologie, naast TV Presentatrice, spreker en oprichtster van het gezondheidsplatform Vivonline.nl waar ze dagelijks tips geeft over een gezondere leefstijl. In 2003 presenteerde ze het programma ‘Famous and Health’. Vivian behaalde verschillende certificaten: gewichtsconsulente, hormoonbalans coach, orthomoleculaire voedings therapeut en kind en voeding consulente. Sindsdien inspireert Vivian Reijs mensen tot een gezonde levensstijl. Ook lanceert zij haar eigen vitaliteitsplatform Vivonline.nl in 2013 en geeft ze tips voor een gezondere levensstijl op Radio 10.  Ze was 2 jaar de gezondheiddeskundige bij SBS shownieuws en recentelijk schuift ze regelmatig aan als healthdeskundige bij RTL Boulevard.

Het moederschap is een grote inspiratiebron voor spreker Vivian Reijs.  Tijdens haar  eerste zwangerschap hield Vivian Reijs zich vooral bezig met babies en zwangerschap, maar stil zitten deed ze niet. Ze ontwierp haar eigen kledinglijn voor zwangere vrouwen. Ook schreef ze twee boeken ‘Supermom stijlgids’ en ‘Hoe wordt jij een Supermom?’. Voor het jonge gezinnen blad ‘Mama’ heeft Vivian een eigen column. Vanaf mei 2009 is Vivian ambassadeur voor ‘Free a Girl’, voorheen Stichting Stop Kindermisbruik, en zet ze zich in tegen prostitutie van kinderen tot 18 jaar.  De reizen die Vivian Reijs voor deze stichting heeft mogen maken hebben diepe indruk op haar achtergelaten. Recentelijk heeft ze haar eigen stichting opgericht genaamd:  Gezond naar school, dat zich richt op bewustwoordingscampagnes rondom gezonder eten voor basisscholieren. De campagne zal eind 2016 gelanceerd worden.

Vol passie deelt spreker Vivian Reijs haar kennis over een gezonde leefstijl in haar lezingen. Daarnaast is Vivian Reijs inzetbaar als dagvoorzitter.

Interview met Vivian Reijs

  spreker Vivian Reijs 

  Viv’s 10 gouden regels lezing

  • Vivian geeft lezingen voor bedrijven over gezonde voeding voor volwassene en of kinderen. Met Viv’s 10 gouden regels inspireert Vivian haar publiek.

   

  spreker Vivian Reijs

  Herstel je hormonen in 10 stappen

  • “Je kunt je zelfs afvragen wat er niet in je lijf door hormonen wordt beïnvloed”
   Vivian Reijs schreef er een praktisch boek over. In dit boek laat ze de lezer kennismaken met hormonen. We weten dat ze er zijn, maar velen van ons zijn zich niet bewust dat ze ontzettend veel invloed op ons hebben! Vivian laat ons in 10 vlotte en praktische stappen zien hoe je je hormonen weer kan herstellen.

Gerelateerde sprekers

Vivian Reijs geeft lezingen over de volgende onderwerpen: