Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Gezonder leven met Vivian's 10 gouden regels

Vivian Reijs

Voedingstherapeut en hormoontherapeut Vivian geeft handige tips en deelt leuke weetjes die u makkelijk in het dagelijks leven toe kunt passen.

Tarieven en beschikbaarheid
Vivian Reijs

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Vivian Reijs

Lecture icon

Lezingen

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Voedingstherapeut en hormoontherapeut

Spreker Vivian Reijs is een sprankelende, enthousiaste dame die op een grappige, maar motiverende manier mensen weet te overtuigen om gezonder te leven in 10 simpele stappen. Vivian heeft als missie Nederland een beetje gezonder te maken en richt zich tijdens haar lezingen vooral op bedrijven die een gezondere werknemer en een gezondere werkvloer willen creëren. Tips die makkelijk zijn toe te passen, waardoor de werknemer zich werkelijk vitaler voelt en het ziekteverzuim afneemt.  Een leerzame, energieke en gezonde lezing voor iedereen op de werkvloer.

Vivian Reijs is orthomoleculaire voedingstherapeut, hormoontherapeut, studeert Psycho Neuro Immunologie, naast TV Presentatrice, spreker en oprichtster van het gezondheidsplatform Vivonline.nl waar ze dagelijks tips geeft over een gezondere leefstijl. In 2003 presenteerde ze het programma ‘Famous and Health’. Vivian behaalde verschillende certificaten: gewichtsconsulente, hormoonbalans coach, orthomoleculaire voedings therapeut en kind en voeding consulente. Sindsdien inspireert Vivian Reijs mensen tot een gezonde levensstijl. Ook lanceert zij haar eigen vitaliteitsplatform Vivonline.nl in 2013 en geeft ze tips voor een gezondere levensstijl op Radio 10.  Ze was 2 jaar de gezondheiddeskundige bij SBS shownieuws en recentelijk schuift ze regelmatig aan als healthdeskundige bij RTL Boulevard.

Redenen om spreker Vivian Reijs te boeken:

  • Met zijn/haar uitgebreide kennis op het gebied van voeding is Vivian Reijs een populaire en veel gevraagde spreker
  • Een lezing van Vivian Reijs garandeert dat jouw evenement een groot succes wordt
  • De ruime ervaring van Vivian Reijs als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement

Vivian is moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Day en zoontje James. Na haar jeugd in het bourgondische Brabant en na een jaar in Zwitserland gestudeerd te hebben, waar zij 12 kilo aankwam, merkte ze dat haar lijf niet meer bij haar paste. Door gezonder te eten voelde zij zich weer lekker in haar lijf. Uiteindelijk werd gezond eten haar passie en volgde zij diverse opleidingen. Eerst die voor gewichtsconsulent, later orthomoleculaire voedingstherapie en hormoontherapie. Vivian werd bekend als presentator van tv-programma’s als De 25 wannahaves en SBS huizenjacht. Na verschillende studies op het gebied van voeding is ze nu gezondheidsexpert.

Vivian haar missie: vrouwen in hun kracht zetten en te helpen zich gezonder, blijer, slanker en energieker te voelen.

In 2017 kwam haar eerste boek ‘Gezonder met Viv’ uit in samenwerking met uitgeverij Kosmos. Vrij snel volgde de bestseller “Herstel je hormonen” die al ruim 30.000 keer verkocht is, waarbij Vivian vrouwen helpt om hun hor- moonbalans te bewaken. ‘Jouw persoonlijke Cyclusplanner 2020’ en voorjaar 2021 ‘Help, ik val niet af’ waarin je hor- moonbalans en verlies van blijvend gewicht centraal staat.

Voor de lifestylezender van Nederland Goodlife radio maakt Vivian wekelijks het radio programma ‘Viv Health show’ voor vrouwen die gezond energiek en blij leven.

Vol passie deelt spreker Vivian Reijs haar kennis over een gezonde leefstijl in haar lezingen. Daarnaast is Vivian Reijs inzetbaar als dagvoorzitter.

Fotografie door Anne Paternotte

Bekijk de lezingen van Vivian Reijs
Lezing van spreker Vivian Reijs 

De hormoon survivor

In haar keynote ‘de hormoon survivor’ verteld Vivian hoe ze vrouwen helpt door middel van de unieke “Viv methode”. Ze legt uit hoe leefstijl veranderingen, de juiste voeding, supplementen, een verandering in mindset, vele biohacks en het doorbre- ken van onbewuste patronen bijdragen aan een goede hormoonbalans en een gezond en happy leven.

Lezing van spreker Vivian Reijs 

Viv’s 10 gouden regels lezing

Vivian geeft lezingen voor bedrijven over gezonde voeding voor volwassene en of kinderen. Met Viv’s 10 gouden regels inspireert Vivian haar publiek.

Lezing van spreker Vivian Reijs 

Herstel je hormonen in 10 stappen

“Je kunt je zelfs afvragen wat er niet in je lijf door hormonen wordt beïnvloed” Vivian Reijs schreef er een praktisch boek over. In dit boek laat ze de lezer kennismaken met hormonen. We weten dat ze er zijn, maar velen van ons zijn zich niet bewust dat ze ontzettend veel invloed op ons hebben!

Vivian laat ons in 10 vlotte en praktische stappen zien hoe je je hormonen weer kan herstellen.

28.07.2019

Vivian Reijs vertelt ..

Als voedingscoach houdt Vivian Reijs zich vooral bezig met voeding en een gezonde levensstijl. Welke rol heeft voeding in haar dagelijks leven? en wat is nou eigenlijk het geheim van een vitale levensstijl?

Welke rol speelt gezonde voeding in jou dagelijks leven?
Als health coach ben ik natuurlijk veel bezig met gezonde voeding, maar ik leef volgens de 80-20 regel en geniet dus ook dagelijks van mijn chocolaatje of af en toe een glas wijn en stukje taart. Gezond eten is leuk en lekker, maar genieten van de iets minder gezondere dingen moet ook af en toe kunnen hoor.

Er zijn veel verschillende meningen over wat gezond is en wat niet, wat is volgens jou de grootste fabel als het gaat om gezonde voeding?
Dat je van melk sterke botten krijgt. Juist niet, jammer dat veel mensen dat nog steeds geloven.

Ik wil een gezondere leefstijl, welke factoren spelen volgens jou de meest belangrijke rol?
Je moet echt willen. En niet teveel tegelijk, begin met kleine stapjes, bijvoorbeeld begin met 10 minuten te bewegen per dag of begin met twee keer zoveel groente te eten dan normaal. Al snel zul je verschil gaan merken in je energie niveau en wil je meer.

Je schreef het boek ‘Hoe wordt jij een supermom?’ vaak vinden moeders het lastig alle ballen in de lucht te houden. Hoe ervaar jij dit zelf en wat is jou nummer 1 tip?
Dat blijft altijd een uitdaging voor alle moeders denk ik. maar belangrijk is echt dat je ook blijft sporten of althans, bewegen. Dat houdt je fit. en creeer oplaad momentjes: Sauna, Yoga lesje, een nacht goed slapen. Dan hou je het allemaal meer in balans.

Wat kunnen mensen verwachten tijdens jou lezing?
Ik vind het heerlijk om een klein uurtje mensen te mogen inspireren op een energieke manier naar een gezondere leefstijl. Mijn 10 gouden regels presentatie is voor mensen meteen toe te passen en dat vind ik fijn. Geen technisch verhaal, maar praktische tips.

Voor welk publiek zijn jou lezingen het meest waardevol?
Voor bedrijven die hun personeel meer energie gunnen, willen afvallen, een gezondere werkvloer creëren of een oppepper kunnen gebruiken.

Bekijk de lezingen van Vivian Reijs
Vrijblijvend informatie over Vivian Reijs

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Vivian Reijs geeft lezingen over de volgende onderwerpen