Loading content ...

Cynthia Abma

Cynthia Abma

Actrice, presentatrice en voice over

De wereld van televisie, film en theater, daar is Cynthia Abma helemaal thuis! Als dagvoorzitter presenteert ze op evenementen ook spreekt ze graag over onderwerpen als intuïtief ondernemen en samenwerken.  

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cynthia Abma heeft al ruim 25 jaar in de Nederlandse film-, theater- en tv-wereld. Cynthia is vooral bekend door de vele hoofd- en gastrollen die ze in verschillende drama- en comedyseries had. Ze gaf meer dan drie jaar invulling aan één van de vaste personages in GTST, Bianca Bouwhuis. Cynthia was te zien in de succesfilm ‘De Marathon’.

Naast haar acteerwerkzaamheden heeft Cynthia een zeer succesvolle carrière opgebouwd als presentatrice van verschillende televisieprogramma’s. Ze heeft gewerkt voor verschillende opdrachtgevers als RTL4 en SBS6, Shell, Campina, KLM, C1000, Nationale Nederlanden en Tuin tv.

Cynthia Abma is erg veelzijdig en daarom inzetbaar voor een breed publiek. Ze weet haar ervaring op een professionele en enthousiaste manier over te brengen. Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen loopbaan verteld ze over theater, televisie, film en reclame. Ook geeft ze lezingen over intuïtief ondernemen; over gevoel, verstand en samenwerken.

Cynthia is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs) evenement en als spreker.

  Onderwerpen

  • Intuïtief ondernemen

  • Gevoel

  • Verstand

  • Samenwerken

Gerelateerde sprekers

Cynthia Abma geeft lezingen over de volgende onderwerpen: