Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Medewerkers zijn de meest belangrijke factor binnen een bedrijf"

Ann De Bisschop

Lezingen over Werkgeluk en Human Capital

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Ann De Bisschop

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ann

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Lezingen over Werkgeluk en Human Capital

 • Aftellen naar maandag: Hoe slimmer werken je gelukkiger en gezonder maakt
 • Slimmer werken als onderdeel van het organisatiebeleid
Spreker Ann De Bischop

Werkplezier is iets wat we samen realiseren

Medewerkers zijn de meest belangrijke factor binnen een bedrijf. Na 25 jaar in de media binnen verschillende directiefuncties te hebben gewerkt zet Ann De Bisschop zich in voor het werkklimaat bij andere bedrijven.  Stress op de werkvloer en burn-out komen steeds vaker voor. Vanuit haar drijfveer voor mensen, besluit Ann haar werkzaamheden anders vorm te gaan geven en wordt ze wellbeing director binnen een mediabedrijf. Haar drijfveer? Human capital op de kaart zetten en zorgen voor gezonde, gelukkige en enthousiaste medewerkers.

Door gebruik te maken van een duidelijk en proactief beleid zorgt Ann de Bisschop voor het welzijn van haar collega’s. Het beleid dat Ann heeft ontwikkeld is gebaseerd op drie uitgangspunten: Een mentale balans, een fysieke gezondheid en een gezonde voeding.

Om haar kennis en ervaring toegankelijk te maken voor anderen is Ann werkzaam als consultant bij Better Minds at Work. Samen met haar opdrachtgevers kijkt ze hoe human capital een mooie plek binnen de organisatie kan krijgen. Met een doelgerichte aanpak zorgt Ann De Bisschop voor meer werkplezier en minder werkstress op organisatieniveau.
Daarnaast geeft ze lezingen in binnen- en buitenland. Ook schreef Ann het boek ‘Aftellen naar maandag’ en is ze columnist bij “Feeling”.

De lezingen van Ann De Bisschop zijn geschikt voor management en teamleiders maar ook voor werknemers zelf. Welke factoren binnen jullie organisatie zorgen voor stress? En wat kan je doen om het welzijn van medewerkers positief te beïnvloeden? De lezingen zitten altijd vol met herkenbare anekdotes en praktische tips. Daarnaast zet het deelnemers aan het denken: Hoe ziet jouw leefstijl er uit? Wat zijn jouw drijfveren op het werk? Hoe zorg je voor een prettig werkklimaat voor jezelf en je collega’s? Werkplezier is iets wat we samen realiseren.

Bekijk de lezingen van Ann De Bisschop
Lezing van spreker Ann De Bisschop

Aftellen naar maandag: Hoe slimmer werken je gelukkiger en gezonder maakt

 • In de lezing ‘Hoe slimmer werken je gelukkiger en gezonder maakt’ inspireert Ann De Bisschop zowel bedrijfsleiders als medewerkers om te kiezen voor een gezonde en gelukkige manier van werken en leven.
 • Aan de hand van 3 pijlers laat Ann haar publiek zien hoe je dit praktisch invulling kan geven. Een mentale balans, een fysieke gezondheid en een gezonde voeding.
 • Door als organisatie aandacht te besteden aan het welzijnsbeleid zorgt je ervoor dat je medewerkers langer trouw blijven aan je bedrijf en zich maximaal inzetten om samen aan de gestelde doelen te werken.
Lezing van spreker Ann De Bisschop

Slimmer werken als onderdeel van het organisatiebeleid

 • Steeds meer bedrijven beseffen dat het essentieel is om aandacht te besteden aan human capital. In deze lezing laat Ann De Bisschop zien hoe je als organisatie beleid kan uitstippelen waarin het welzijn van de werknemer voorop staat.
 • Zorg ervoor dat medewerkers op een gezonde manier hun prestaties kunnen optimaliseren en hoe je medewerkers weerbaarder kunnen worden tegenover stress.
 • Tijdens de lezing geschikt voor bedrijfsleiders, hr-managers, teamleiders en medewerkers biedt Ann de Bisschop praktische tips aan zodat deelnemers meteen aan de slag kunnen gaan.
  Vrijblijvend informatie over Ann De Bisschop

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Ann De Bisschop geeft lezingen over de volgende onderwerpen