Loading content ...

Thijs Lindhout

“Magie creëren kan alleen met elkaar”

Als inspirator, drummer, spreker én ondernemer ontwikkelde spreker Thijs Lindhout de 100% inspiratieshow.

Fotograaf: Cees Wouda

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Thijs Lindhout is hard op weg één van de grootste inspirators van Nederland te worden. Met zijn inspiratieshows over Geluk en Succes weet hij zijn publiek te raken! Door te werken met muziek, veel interactie, mooie verhalen en door zijn eigen successen en mislukkingen te delen brengt spreker Thijs Lindhout de zaal in beweging.

“Niets te klagen, maar ook niets om over naar huis te schrijven” rond zijn 21e realiseerde Thijs Lindhout dat dit was hoe hij er voor stond. Hij besefte dat zijn weg tot nu toe vooral gebaseerd was op ‘Ja’ zeggen tegen wat op zijn pad kwam, maar écht keuzes maken en bedenken wat hij écht graag wil? Daar had Thijs nog niet bij stilgestaan. Het leek er op naar uit dat Thijs een toekomst als milieuadviseur tegemoet ging. Ondanks zijn enorme passie voor duurzaamheid is Thijs op zoek gegaan naar iets anders. Wat hij toen nog niet wist is dat hier zijn inspirerende reis op zoek naar geluk en succes begon.

Toevallig belandde Thijs bij een seminar van spreker Remco Claassen. Zijn boodschap? “ontdek waar je energie van krijgt, maak een plan in die richting, raap je moed bij elkaar en voer dat plan uit” Een simpel advies, maar tegelijkertijd een échte eye-opener! Hier wilde Thijs mee aan de slag, en dit heeft hij groots aangepakt. Thijs bezocht werkelijk elke goeroe en inspiratie show op zoek naar Geluk. Seminars over persoonlijke ontwikkeling, zakelijke ontwikkeling, Business Mastery, Internet Business Mastery, zweverige seminars, Amerikaanse seminars, alles!

Thijs realiseerde zich best dat hij wel érg enthousiast is geweest in het zoeken naar geluk, maar het heeft hem wel enorm veel gebracht. Zowel zakelijk als privé implementeert hij de inzichten in zijn leven. Dit ging niet vlekkenloos, hij kreeg onderweg met de nodige tegenslagen te maken. Tot hij zich realiseerde dat hij zo gefocust was op succes dat hij vergat om écht contact te maken met zichzelf en hieruit keuzes te maken. Dit besef zorgde ervoor dat Thijs op jonge leeftijd in staat een duidelijk doel en visie voor hemzelf te creëren en dit ook na te leven.

Niets is mooier om ook anderen te kunnen inspireren, zo ontwikkelde Thijs is 100% Inspiratieshow waarin hij zijn ervaringen en verhalen vol humor met breed publiek deelt.

Naast het geven van lezingen en inspiratiesessies over succes en geluk zet Thijs zijn onderzoek voort door het interviewen van succesvolle mensen voor zijn Podcast. Tijdens deze interviews gaan ze in op geluk, succes, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en meer.

  “Het leven is geen zoektocht naar geluk & succes, maar naar connectie met jezelf.”

   

  Spreker Thijs Lindhout

  100% Inspiratieshow

  Thijs Lindhout heeft zijn ervaringen gebundeld in een spetterende inspiratie show over Geluk & Succes. Zijn grote kracht: hij weet waar hij het over heeft. Juist omdat Thijs ondanks zijn jonge leeftijd beide kanten van de medaille kent, weet hij wat er echt nodig om om jezelf te leren kennen en vaarwel te zeggen tegen een ‘zesjes’ leven.

  Ook tijdens de show laat Thijs zien hoe waardevol het is om te doen waar je goed in bent en plezier aan beleeft; zijn show zit namelijk vol met interactie en muziek – Thijs neemt zijn drumstel mee! 

  Tijdens deze sessie duikt Thijs samen met zijn publiek in het thema Geluk! Dit doet hij aan de hand van drie aspecten:

  Het leven is maakbaar… of niet?
  Kun je je eigen geluksniveau beïnvloeden?
  Is geluk pas echt geluk als je het kunt delen met anderen?

  De inspiratieshow is geschikt voor breed publiek. Zo gaf hij lezingen aan groepen ondernemers, binnen zorg en welzijn en voor gemeenten. Thijs zorgt er voor dat hij de sessie toespitst op zijn publiek.


   

  Spreker Thijs Lindhout

  100%  Inspiratiesessie over Duurzaamheid

  • Wist je dat het adviesbureaus waarmee hij het bedrijfsleven in Nederland verduurzaamt inmiddels een groot succes is? Zijn bedrijf Dé CO2 Adviseurs binnen 5 jaar marktleider geworden in Nederland. Thijs is in 2014 uitverkozen tot ‘Duurzame Jonge 100’ van Nederland. De positieve, inspirerende no-nonsense aanpak van Thijs heeft hier enorm aan bijgedragen. Dat maakt Thijs de perfecte spreker om te boeken voor een inspirerende lezing over duurzaamheid. Thijs maakt duurzaamheid leuk en raakt je in het hart.

   

  Spreker Thijs Lindhout

  100% Inspiratiesessie over Ondernemerschap

  • Thijs begon zijn carrière als jonge ondernemer op gebied van duurzaamheid. Inmiddels heeft Thijs meerdere succesvolle bedrijven opgericht, rijdt hij in zijn droomauto en verdient hij zijn geld met zijn passie. Thijs inspireert (startende) ondernemers tijdens een sessie over ondernemerschap waarin hij vertelt over succes en ambitie, omgaan met stress en werkplezier.
Gerelateerde sprekers

Thijs Lindhout geeft lezingen over de volgende onderwerpen: