Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller

Guido Weijers

Spreker & Cabaretier

Tarieven en beschikbaarheid
Guido Weijers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Guido

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

In zijn masterclass over geluk (on- en offline te boeken) laat Guido Weijers zijn toehoorders kennismaken met zijn persoonlijke visie op geluk. Zijn kijk op dit onderwerp is verre van zweverig: hij belicht hoofdzakelijk de wetenschappelijke kant van het begrip ‘geluk’. De Masterclass Geluk: geen cabaret, maar wel met humor.

Redenen om spreker Guido Weijers te boeken

  • Weijers behandelt tijdens zijn lezingen de wetenschappelijke kant van het begrip ‘geluk’ en beantwoordt prangende vragen als: ‘Wat is geluk in concrete zin?’ en ‘Waar worden we gelukkiger van?’
  • Hij verrast zijn toehoorders met korte verhalen, sterke anekdotes en uitdagende quotes, om hen te laten zien wat het is dat mensen daadwerkelijk gelukkig maakt en hoe men dit kan beïnvloeden.
  • Het publiek gaat gegarandeerd met waardevolle inzichten en wellicht meer geluk terug naar huis
  • De masterclass over geluk is geen cabaret – Weijers onderbouwt dit onderwerp op een wetenschappelijke manier – maar er mag uiteraard wel volop gelachen worden tijdens zijn masterclass.

Cabaretier, filosoof en idealist, dat is Guido Weijers ten voeten uit

De levensweg van Guido Weijers
Na in het jaar 2000 de publieksprijs tijdens het Cameretten Festival te hebben gewonnen toerde Guido Weijers met zes grote theatervoorstellingen door ons land, mocht hij maar liefst tienmaal de oudejaarsconference verzorgen en werden zijn shows uitgezonden via zowel de publieke als de commerciële omroepen.

Naast zijn leven als grappenmaker is Guido Weijers een echte wereldverbeteraar. Sinds 2012 wijdt hij al zijn energie aan zijn stichting Loens4Life, waarvan de volledige opbrengst naar de KWF Kankerbestrijding gaat. Bovendien stelt Weijers het belang van het behoud van de aarde boven de economische belangen.

In 2017 werd het “Boekje waar je blij van wordt” in samenwerking met AnderZ (Van Duuren Media) uitgegeven. Weijers gaat in dit boek verder dan de meeste zelfhulpboeken over geluk en gooit het dan ook over een heel andere boeg. In dit verbluffende boek behandelt hij namelijk de wetenschappelijke kant van het begrip ‘geluk’ en bespreekt hij manieren die ons geluk kunnen beïnvloeden. In 2019 was het boekje alweer toe aan een 9e druk.

Gelijktijdig met de uitgave van de eerste druk van zijn succesvolle boek, begon Weijers met zijn masterclass over geluk door Nederland te toeren. Het was in eerste instantie de bedoeling om met deze show eenmalig een tournee te maken langs de kleinere theaterzalen van Nederland. Dit werd echter zo’n daverend succes, dat Weijers inmiddels vier gelukstournees heeft gehad en de Masterclass Geluk tegenwoordig ook op zakelijke bijeenkomsten en events geeft.

Tot slot filosofeert Weijers wekelijks met zijn compagnon Paul Smit in hun gezamenlijke podcast ‘De Vodgasten’ over allerlei onderwerpen die de mens tegenwoordig bezighouden, zoals geluk, relaties, het ego, religie, imago, democratie, verwachtingen en succes.

Bekijk de lezingen van Guido Weijers
(Online) Masterclass van spreker Guido Weijers

Masterclass Geluk / Een vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk

In zijn masterclass over geluk laat Guido Weijers zijn toehoorders kennismaken met zijn persoonlijke visie op geluk. Zijn kijk op dit onderwerp is verre van zweverig: hij belicht hoofdzakelijk de wetenschappelijke kant van het begrip ‘geluk’. De Masterclass Geluk: geen cabaret, maar wel met humor.

Naast zijn reguliere cabaretvoorstellingen geeft Weijers ook theatercolleges en online webinars over geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden, praktische tips op weg naar meer geluk, ook in deze moeilijke tijd.

Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk. Met zijn wetenschappelijk en lichtvoetig college is Weijers zowel te zien in theaters als te boeken voor een webinar voor uw organisatie of online evenement.

Video van spreker Guido Weijers

Masterclass Geluk

Bekijk de lezingen van Guido Weijers

Boekje waar je blij van wordt - (niet voor azijnzeikers)

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten, chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes!

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk. Via uitdagende quotes, sterke anekdotes, korte verhalen en rake cartoons laat hij zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Vlijmscherp en met een knipoog, zoals we dat van hem gewend zijn.

Een bundeling van de beste tips en tricks om maximaal gelukkig te worden. Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit.

BEstel dit boek
Vrijblijvend informatie over Guido Weijers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Guido Weijers geeft lezingen over de volgende onderwerpen