Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller

Guido Weijers

Cabaretier, bestsellerauteur, filosoof en idealist. Daagt je begrip van geluk uit met een humoristisch tintje.

Tarieven en beschikbaarheid
Guido Weijers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Guido

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

In de meeslepende masterclass over geluk, beschikbaar zowel online als offline, deelt Guido Weijers zijn unieke kijk op geluk met uw team. Geen zweverig gedoe, maar een diepgaande verkenning van de wetenschappelijke aspecten. Ervaar een masterclass die niet alleen informatief en boeiend is, maar ook doorspekt is met de kenmerkende humor van Guido Weijers, ontstaan uit zijn jarenlange ervaring als cabaretier. Ontdek het ware potentieel van geluk voor jouw organisatie.

Een lezing van Guido Weijers biedt:

  • Een wetenschappelijke analyse van geluk met een humoristisch tintje
  • Een antwoord op prangende vragen zoals: ‘Wat is geluk in concrete zin?’ en ‘Waar worden we gelukkiger van?’
  • Waardevolle inzichten met korte verhalen en anekdotes ter illustratie om het publiek te laten zien wat mensen daadwerkelijk gelukkig maakt en hoe men dit kan beïnvloeden om dan met meer geluk terug naar huis te gaan

Zet geluk onder een wetenschappelijk vergrootglas

Guido Weijers, winnaar van de publieksprijs tijdens het Cameretten Festival in 2000, heeft met zes grote theatervoorstellingen, tien oudejaarsconferences en tv-uitzendingen een prominente positie in de Nederlandse entertainmentwereld verworven.

Naast zijn humoristische carrière zet hij zich in als wereldverbeteraar en filosoof. Zo helpt hij sinds 2012 actief KWF Kankerbestrijding via zijn stichting Loens4Life, stelt hij het belang van het behoud van de aarde boven de economische belangen, en heeft hij met zijn compagnon Paul Smit een podcast ‘De Vodgasten’ over allerlei onderwerpen die de mens tegenwoordig bezighouden.

In 2017 werd het “Boekje waar je blij van wordt” uitgegeven waarin Guido Weijers verder gaat dan de meeste zelfhulpboeken over geluk. Hij behandelt namelijk de wetenschappelijke kant van het begrip geluk en de manieren die ons geluk kunnen beïnvloeden. Na de eerste uitgave begon hij met zijn masterclass over geluk door Nederland te toeren en door het daverend succes heeft Guido Weijers al vier ‘gelukstournees’ gehad en geeft hij de Masterclass Geluk tegenwoordig ook op zakelijke bijeenkomsten en events.

Boek Guido Weijers voor de boeiende Masterclass Geluk en ervaar zelf waarom het zo een succes is.

Bekijk de lezingen van Guido Weijers
(Online/offline) Masterclass van spreker Guido Weijers

Masterclass Geluk / Een vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk

In zijn masterclass over geluk deelt Guido Weijers zijn persoonlijke visie op geluk, maar die is verre van zweverig: hij belicht hoofdzakelijk de wetenschappelijke kant van het begrip ‘geluk’. De Masterclass Geluk is geen cabaret, maar hoewel de nadruk niet op humor ligt, is die wel aanwezig.

Iedereen spreekt met grote regelmaat over geluk en iedereen wil gelukkig zijn, maar kunt u op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Dankzij de wetenschappelijke weg, waarbij Guido Weijers het bruto nationaal geluk in Bhutan onderzocht en andere masterclasses over geluk beleefde, heeft u na zijn masterclass meteen heldere antwoorden en praktische tips voor op weg te gaan naar meer geluk.

Video van spreker Guido Weijers

Masterclass Geluk

Bekijk de lezingen van Guido Weijers

Boekje waar je blij van wordt - (niet voor azijnzeikers)

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten, chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes!

Guido Weijers gooit het over een andere boeg. In dit tegendraadse boekje blijft hij ver van zweverig gedoe en belicht hij juist de wetenschappelijke kant van geluk. Via uitdagende quotes, sterke anekdotes, korte verhalen en rake cartoons laat hij zien wat ons gelukkig maakt en hoe we ons geluk kunnen beïnvloeden. Vlijmscherp en met een knipoog, zoals we dat van hem gewend zijn.

Een bundeling van de beste tips en tricks om maximaal gelukkig te worden. Vanuit de overtuiging dat geluk in een klein boekje zit.

BEstel dit boek
Vrijblijvend informatie over Guido Weijers

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Guido Weijers geeft lezingen over de volgende onderwerpen