Loading content ...

Arjen Banach

Organisatieveranderaar en Chief Happiness Officer

Spreker Ajen Banach beschrijft zichzelf als vooruitstrevend denker over toekomstgerichtheid van teams en organisaties. Wekelijks verzorgt Arjen lezingen en sessies over de kunst van veranderen, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De wereld verandert, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie? Een nieuwe aanpak. Ja! Organisatieveranderaar en Chief Happiness Officer Ajen Banach laat inzien dat het anders kan, inspireert hoe dat moet en motiveert om het morgen ook echt in praktijk te brengen.

“Energie is de grootste voorspeller van succesvolle organisatie”

Spreker Ajen Banach is er van overtuigd dat organisaties met aandacht voor hun medewerkers de organisaties zijn die zich de komende jaren gaan onderscheiden. Door te zorgen dat medewerkers betrokken zijn en een cultuur te waarin professionals centraal staan. Maar hoe creëer je deze ultieme werkplek? Arjen is geen stoffige professor met een verhaal dat bol staat van de wetenschappelijke onderzoeken en theoretische modellen. Hij heeft een frisse blik op de toekomst van organiseren.

Met de juiste motivatie en energie laat  spreker Arjen Banach zijn publiek zien hoe je dit ook binnen je organisatie of team voor elkaar krijgt. Energie is de brandstof om dingen anders te durven doen, te veranderen. Humor, interactie, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon.

  Arjen geeft lezingen over een aantal thema’s geschikt voor verschillende doelgroepen. Ook maakt hij sessies op maat zodat deze volledig aansluit bij het doel van de bijeenkomst. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat voor lezing het beste bij jullie event zou passen. 

   

  Lezingen van spreker Arjen Banach 

  Verandering in onze organisatie: hoe krijgen we professionals aan boord?

  • Elke organisatie is onderhevig aan verandering. Terecht, om toekomstgericht te worden moet je wendbaar zijn. Toch slaagt gemiddeld 70% van alle veranderingen in organisaties in Nederland niet. Een van de grootste oorzaken hiervan is de factor ‘medewerkers’.
  • Veranderingen vragen gedragsverandering en mensen kunnen en willen wel veranderen maar willen niet veranderd worden. Hoe geef je verandering weer als inspirerende kans in plaats van vervelende must en krijg je professionals aan boord zodat ze voorop lopen in de verandering?

  Lezingen van spreker Arjen Banach 

  Organisatiecultuur: prettig samenwerken en beter presteren.

  • Het grote geheim van organisatie die nu snel groeien en succesvol zijn schuilt grotendeels in organisatiecultuur. Cultuur is het datgene wat we doen als we denken dat er niemand kijken, ofwel de mindset en gedragingen van iedereen in de organisatie.
  • Spreker Arjen Banach vertelt dat hoe sterker de cultuur, hoe meer betrokken de professionals zijn. Dit leidt tot hogere creativiteit, productiviteit, betere samenwerking en uiteindelijk tot hogere resultaten. Wat kunnen we leren van de voorlopers, nationaal en internationaal op het gebied van organisatiecultuur en hoe creëer je een inspirerende werkomgeving?

  Lezingen van spreker Arjen Banach 

  Werkgeluk & Energie op de werkvloer: hoe creëren we een team dat bruist van de energie?

  • Werkgeluk is een opkomende trend in veel organisatie en gaat uit van de volgende formule: gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten wat zorgt voor een hoger resultaat. Steeds meer organisaties durven medewerkers centraal te stellen in hun strategie omdat professionals die autonomie krijgen verantwoordelijkheid nemen en betere resultaten laten zien. Spreker Arjen Banach heeft verschillende organisaties hierbij mogen begeleiden.
  • De brandstof voor werkgeluk is energie in professionals, in teams en in de organisatie. Hoe stimuleer je deze energie en zorg je dat jouw organisatie werkgeluk gaat omarmen als nieuwe strategie voor succes?
Gerelateerde sprekers

Arjen Banach geeft lezingen over de volgende onderwerpen: