Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
DavidHulseboom

David Hulsenboom

échte waarde in beeld!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over David Hulsenboom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over David

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

David Hulsenboom helpt mensen om hun drijfveren om te zetten in daden en resultaten. Hij doet dat vanuit persoonlijke passie, creativiteit en een gedegen achtergrond in gedragswetenschap.

De afgelopen vijftien jaar heeft trainer en spreker David Hulsenboom  werkzaam geweest voor zowel corporate organisaties als in het midden- en kleinbedrijf. Juist in instabiele tijden, zo is zijn visie, heeft de mens de meeste waarde. Want de kracht van de mens zit in creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Alles stroomt naar waarde – en die waarde is de mens.  In zijn wervelende presentaties en trainingen komen passie voor mensen, leiderschap en verandering energiek en effectief bijeen. Het resultaat? Meer business- en klantwaarde in een veranderende economie.

Vanaf 2001 veroverde spreker David Hulsenboom de trainingswereld met zijn bedrijf BG-A. Nadruk van zijn trainingen ligt op drijfveren, sales, leiderschap en transformaties. Dit alles in een directe en persoonlijke stijl, gericht op resultaten.

Bekijk de lezingen van David Hulsenboom

    Spreker David Hulsenboom over “waarde in beeld”

    Lezingen van spreker David Hulsenboom:  ‘Oh NÉÉ, ik ben een FTE!’

    Waarom mensen waardevol zijn en resultaat niet, en hoe je deze waarde succesvol in praktijk brengt. In Oh NÉÉ, ik ben een FTE! brengt  spreker David Hulsenboom, samen met co-auteur Siebe Huizinga, de essentie en samenstelling van échte waarde in beeld.

Vrijblijvend informatie over David Hulsenboom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.