Loading content ...

DavidHulseboom

David Hulsenboom

échte waarde in beeld!

Spreker David Hulsenboom is een van Nederlands meest begenadigde sprekers & trainers. Vol passie, inspiratie en resultaat richt hij zich op business-transformaties, waarbij de  kracht van de mens centraal staat. Zo begeleidt hij organisaties bij blijvend succesvolle verandering.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

David Hulsenboom helpt mensen om hun drijfveren om te zetten in daden en resultaten. Hij doet dat vanuit persoonlijke passie, creativiteit en een gedegen achtergrond in gedragswetenschap.

De afgelopen vijftien jaar heeft trainer en spreker David Hulsenboom  werkzaam geweest voor zowel corporate organisaties als in het midden- en kleinbedrijf. Juist in instabiele tijden, zo is zijn visie, heeft de mens de meeste waarde. Want de kracht van de mens zit in creativiteit, veerkracht en oplossend vermogen. Alles stroomt naar waarde – en die waarde is de mens.  In zijn wervelende presentaties en trainingen komen passie voor mensen, leiderschap en verandering energiek en effectief bijeen. Het resultaat? Meer business- en klantwaarde in een veranderende economie.

Vanaf 2001 veroverde spreker David Hulsenboom de trainingswereld met zijn bedrijf BG-A. Nadruk van zijn trainingen ligt op drijfveren, sales, leiderschap en transformaties. Dit alles in een directe en persoonlijke stijl, gericht op resultaten.

    Spreker David Hulsenboom over “waarde in beeld”

    Lezingen van spreker David Hulsenboom:  ‘Oh NÉÉ, ik ben een FTE!’

    Waarom mensen waardevol zijn en resultaat niet, en hoe je deze waarde succesvol in praktijk brengt. In Oh NÉÉ, ik ben een FTE! brengt  spreker David Hulsenboom, samen met co-auteur Siebe Huizinga, de essentie en samenstelling van échte waarde in beeld.

Gerelateerde sprekers

David Hulsenboom geeft lezingen over de volgende onderwerpen: