Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reset je mindset: Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

Daan Jensen

Reset je mindset

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daan

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van Daan Jensen zijn boek 'Reset je mindset' bij een boeking van Daan voor een event/webinar*

Geen focus op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes.

Daan Jensen (1971) is de zoon van een Nederlandse moeder en een Deense vader. Hij is de oudste van drie broers. Daan is getrouwd met Anne en heeft twee jonge dochters. Daan studeerde Nederlands Recht in Leiden, maar besloot het driedelig pak in te ruilen voor een trainingsoutfit. Achttien jaar werkte hij als succesvol tennistrainer en -coach. Hier ontdekte hij zijn passie voor de mentale wereld en het belang van een gezonde geest. Trainen en gezonde voeding zijn belangrijk, maar doorslaggevend voor het succes van een sporter is zijn mindset.

Redenen om spreker Daan Jensen te boeken

 • Inspirerende spreker met een lezing over het resetten van je minset. Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’
 • Professioneel optimist Daan is te boeken als motiverend spreker of leading man bij congressen, bedrijfspresentaties en interactieve events

Een studie psychologie aan de Open Universiteit volgde, aangevuld met relevante cursussen en opleidingen. Daans werk op en rond de tennisbaan verplaatste zich naar een succesvol leven als wandelcoach. Hij hielp velen met een mindset reset: geen overmatige focus meer op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

Bekijk de lezingen van Daan Jensen
Lezing van spreker Daan Jensen

Reset je mindset

Het is niet Daan zijn bedoeling om je te vertellen wat je moet doen in je leven. Jij bent de baas. Wat hij wil, is je inzicht vergroten in hoe ‘krijgen wat je wilt’ in de praktijk werkt. Hij wil je laten zien hoe het motiveren van jezelf en anderen in elkaar steekt. Zijn leven is nooit meer hetzelfde geweest vanaf het moment dat hij inzag dat happiness en succes niet zozeer afhangen van je genen of het hebben van geluk, maar van hoe je tegen de dingen aankijkt. Geluk en de juiste genen zijn prettig maar doorslaggevend is je mindset.

Hij heeft er een boek over geschreven ‘Reset je Mindset’. Zijn bedoeling is om je positiever en realistischer te laten kijken naar jezelf, anderen en de wereld. Want je manier van kijken is van directe invloed op je denken, je voelen en je doen. Daan hoopt je te inspireren, want het leven is fantastisch en jij kan zoveel meer dan je nu waarschijnlijk voor mogelijk houdt. We zijn zo’n 4000 weken op deze planeet (waarvan we er zo’n 1/3 liggen te slapen!) en als we er dan toch zijn, laten we er dan écht iets van maken toch? Let’s go!

  Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Daan Jensen na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

  Reset je mindset - Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

  In ‘Reset je mindset’ laat Daan Jensen zien wat er gebeurt als je je juist gaat richten op het witte vlak. Het is dé strategie die de mentaal sterkste sporters volgen. Focussen op het positieve geeft een enorme boost aan je leven en aan dat van anderen om je heen. Het is Daans missie, door middel van dit boek, zijn blog en podcast en (persoonlijke) coaching, om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hen te helpen.

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Daan Jensen

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Daan Jensen geeft lezingen over de volgende onderwerpen