Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Reset je mindset: Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

Spreker Daan Jensen

Daan Jensen

Reset je mindset en bereik meer dan je ooit had durven dromen. Dat is de kern van Daan zijn lezingen. Als auteur van ‘Reset je Mindset' en decennialange ervaring weet Daan je hernieuwde energie te geven.

Tarieven en beschikbaarheid
Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van Daan Jensen zijn boek 'Reset je mindset' bij een boeking van Daan voor een event/webinar*

Geen focus op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes.

Daan Jensen werd in 1971 geboren als zoon van een Nederlandse moeder en een Deense vader. Daarnaast is hij de oudste van drie broers die de rest van Nederland waarschijnlijk bekend in de oren klinken, Frank Dane en Robert Jensen. Samen met zijn vrouw Anne heeft Daan twee jonge dochters. Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd in Leiden, maar kwam er al snel achter dat zijn passie ergens anders lag. Het driedelig pak werd ingeruild voor een wit trainingsoutfit. Voor achttien jaar werkte hij als succesvol tennistrainer en -coach. Daan ontdekte hier zijn passie voor de mentale wereld en hoe belangrijk het is om een gezonde geest te hebben. Het begint bij trainen en gezonde voeding, maar het allerbelangrijkste voor het succes van een sporter is uiteindelijk de mindset.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

Redenen om spreker Daan Jensen te boeken

  • Inspirerende spreker met een lezing over het resetten van je mindset. Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’
  • Professioneel optimist Daan is te boeken als motiverend spreker of leading man bij congressen, bedrijfspresentaties en interactieve events
  • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement

Zijn interesse in het belang van gezonde mindset bracht hem tot een studie psychologie aan de Open Universiteit waarnaast hij relevante cursussen en opleidingen als aanvulling volgde. Langzaam verschoof zijn focus van de tennisbaan naar een succesvol leven als wandelcoach. Zijn focus is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het resetten van hun mindset. Geen focus op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes.

Bekijk de lezingen van Daan Jensen
Lezing van spreker Daan Jensen

Reset je mindset

Daan zal je niet vertellen wat je precies moet doen met je leven. Jij hebt de regie over je eigen leven. Zijn doel is echter om je inzicht te vergroten en hoe je de kansen vergroot om te ‘krijgen wat je wilt’. Hij laat je inzien hoe je zowel jezelf en anderen kan motiveren. Vanaf het moment dat Daan inzag dat happiness en succes niet afhankelijk waren van je genen of geluk, maar van je perspectief, veranderde zijn leven. Geluk en goede genen zijn een plus, maar je mindset geeft de doorslag.

Over deze inzichten schreef hij het boek ‘Reset je Mindset’. Zijn doel is om iedereen een positiever en realistischer perspectief voor zichzelf, anderen en de wereld te geven. Je manier van kijken heeft namelijk een directe impact op je manier van denken, voelen en doen. Hij hoopt te inspireren en je te laten zien dat het leven zo fantastisch is met zoveel meer mogelijkheden dan je misschien zelf erkend. We zijn uiteindelijk rond de 4,000 weken op deze planeet waarvan we een groot gedeelte zelfs slapen. Waarom zouden we, nu we er toch zijn, niet het beste van maken? Let’s go!

Video van spreker Daan Jensen

Reset je Mindset

Bekijk de lezingen van Daan Jensen

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Daan Jensen na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

Reset je mindset - Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

In ‘Reset je mindset’ laat Daan Jensen zien wat er gebeurt als je je juist gaat richten op het witte vlak. Het is dé strategie die de mentaal sterkste sporters volgen. Focussen op het positieve geeft een enorme boost aan je leven en aan dat van anderen om je heen. Het is Daans missie, door middel van dit boek, zijn blog en podcast en (persoonlijke) coaching, om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hen te helpen.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Daan Jensen geeft lezingen over de volgende onderwerpen