Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Reset je mindset: Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

Spreker Daan Jensen

Daan Jensen

Reset je mindset en bereik meer dan je ooit had durven dromen. Dat is de kern van Daan zijn lezingen. Als auteur van ‘Reset je Mindset' en decennialange ervaring weet Daan je hernieuwde energie te geven.

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Onlangs heeft Daan ons tijdens een interactieve presentatie meegenomen in de wereld van (een positieve) mindset. Dat was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden.

Rosalinda van Bennekom Adviseur Interne Communicatie, De Hypotheker Bekijk alle referenties

Redenen om spreker Daan Jensen te boeken

 • Inspirerende spreker met een lezing over het resetten van je mindset. Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’
 • Professioneel optimist Daan is te boeken als motiverend spreker of leading man bij congressen, bedrijfspresentaties en interactieve events
 • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement
Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van het boek 'Reset je mindset' van Daan Jensen bij het boeken van zijn lezing.*

Daan Jensen werd in 1971 geboren als zoon van een Nederlandse moeder en een Deense vader. Daarnaast is hij de oudste van drie broers die de rest van Nederland waarschijnlijk bekend in de oren klinken, Frank Dane en Robert Jensen. Samen met zijn vrouw Anne heeft Daan twee jonge dochters. Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd in Leiden, maar kwam er al snel achter dat zijn passie ergens anders lag. Het driedelig pak werd ingeruild voor een wit trainingsoutfit. Voor achttien jaar werkte hij als succesvol tennistrainer en -coach. Daan ontdekte hier zijn passie voor de mentale wereld en hoe belangrijk het is om een gezonde geest te hebben. Het begint bij trainen en gezonde voeding, maar het allerbelangrijkste voor het succes van een sporter is uiteindelijk de mindset.

Redenen om spreker Daan Jensen te boeken

 • Inspirerende spreker met een lezing over het resetten van je mindset. Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’
 • Professioneel optimist Daan is te boeken als motiverend spreker of leading man bij congressen, bedrijfspresentaties en interactieve events
 • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement

Geen focus op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes.

Zijn interesse in het belang van gezonde mindset bracht hem tot een studie psychologie aan de Open Universiteit waarnaast hij relevante cursussen en opleidingen als aanvulling volgde. Langzaam verschoof zijn focus van de tennisbaan naar een succesvol leven als wandelcoach. Zijn focus is om zoveel mogelijk mensen te helpen met het resetten van hun mindset. Geen focus op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

Bekijk de lezingen van Daan Jensen
Lezing van spreker Daan Jensen

Reset je mindset

Daan zal je niet vertellen wat je precies moet doen met je leven. Jij hebt de regie over je eigen leven. Zijn doel is echter om je inzicht te vergroten en hoe je de kansen vergroot om te ‘krijgen wat je wilt’. Hij laat je inzien hoe je zowel jezelf en anderen kan motiveren. Vanaf het moment dat Daan inzag dat happiness en succes niet afhankelijk waren van je genen of geluk, maar van je perspectief, veranderde zijn leven. Geluk en goede genen zijn een plus, maar je mindset geeft de doorslag.

Over deze inzichten schreef hij het boek ‘Reset je Mindset’. Zijn doel is om iedereen een positiever en realistischer perspectief voor zichzelf, anderen en de wereld te geven. Je manier van kijken heeft namelijk een directe impact op je manier van denken, voelen en doen. Hij hoopt te inspireren en je te laten zien dat het leven zo fantastisch is met zoveel meer mogelijkheden dan je misschien zelf erkend. We zijn uiteindelijk rond de 4,000 weken op deze planeet waarvan we een groot gedeelte zelfs slapen. Waarom zouden we, nu we er toch zijn, niet het beste van maken? Let’s go!

Video van spreker Daan Jensen

Wat zeggen anderen over 'Reset je Mindset'

Bekijk de lezingen van Daan Jensen

Referenties

Daan Jensen heeft een lezing verzorgd over het resetten van je mindset bij de decanendag van mbo-instellingen in Noord-Nederland en deze is erg goed ontvangen! De lezing had een krachtige boodschap, was sterk opgebouwd en werd op een toegankelijke en vermakelijke manier gebracht. Het gebruik van beeld maakte Daans verhaal nog sterker en zorgde ervoor dat hij de aandacht van begin tot eind wist vast te houden. Er werd na afloop nog lang nagepraat over de lezing, de aanwezigen werden erdoor aan het denken gezet. In het voorgesprek haalde Daan op wat wij als organiserende partijen belangrijk vonden en verwerkte dit op natuurlijke wijze in zijn lezing, wat getuigd van professionaliteit.

Marjolein Blüm, Hallo MBO

Je denkt misschien: ‘Daar heb je weer zo’n zelfhulpboek’. Geen rare gedachte want dat was ook mijn eerste reactie toen dit boekje op de redactie binnenkwam. Een tijdje heeft het boek dan ook ongeopend op het bureau gelegen, maar toen ik het (eindelijk) begon te lezen, had ik het in één middag uit.

Steffan Kok, Oud hoofdredacteur Tennis Magazine

Al weet je veel dingen al die erin staan, lees het boek want het gaat je helpen nog steviger in die positieve mindset te gaan zitten.

Barbara Nanninga, TV psycholoog & Coach RTL4

Dit boek is geschikt voor iedereen, voor jong en oud, Ik heb al op jonge leeftijd geleerd te denken zoals Daan promoot in zijn boek en dat heeft me veel opgeleverd in het leven.

Mark Teurlings Advocaat

Ik heb Daan ingehuurd om mijn Groeiclub voor Ondernemers aan het denken te zetten over mindset. Het is echt een feestje om naar Daans keynote over mindset te luisteren. Ook al heb ik heel wat boeken over mindset gelezen, Daan wist me te verrassen met nieuwe invalshoeken en presenteerde onderzoeken waar ik het bestaan nog niet eens van kende. Met veel humor, in een hoog tempo en met een flinke bak energie wist Daan de ondernemersclub die ik run te inspireren. De afwisseling van pakkende foto's en korte filmpjes helpt ook om het verhaal goed over de bühne te brengen

Gerhard te Velde, ondernemer, business coach & podcast maker

Reset je Mindset’ zou verplichte literatuur moeten zijn in iedere managersopleiding.

Roy Odekerken, Directeur Franchise organisatie

Met een authentiek verhaal, leuke fragmenten en heldere inzichten over hoe feedback in de praktijk overkomt, heeft Daan voor ons bedrijf een verfrissende presentatie gegeven. Het was – hoe kan het ook anders – een hele positieve bijdrage aan onze managementdag.

Jeroen Nagtegaal, Manager marketing, Unica

Het was een schot in de roos. Op een ludieke manier heeft hij ons meegenomen in zijn gedachtengoed over 'reset je minste'. Het is toepasbaar in vele situaties, in je eigen leven, als leidinggevende, maar ook zeker als docent. Ik heb na afloop veel enthousiaste reacties gehoord.

Joyce Dunnebier, Leaders for solutions

Daan is spontaan, motiverend en nuchter, met een positieve insteek. Bij het publiek is zijn optreden erg gewaardeerd. Hij weet op de juiste momenten wat humor in te bouwen waardoor zijn speech luchtig blijft, en wat hij vertelt, wordt goed door het publiek opgepakt. Daan heeft zich zowel in de voorbereiding als uitvoering van zijn lezing goed voorbereid en goed opgepikt welke behoeftes er bij de organisatie van de avond lagen. Zowel vanuit de organisatie als het publiek heb ik lovende reacties gehad. Als je behoefte hebt aan een positieve verbinder, inzet op positieve mindset verandering of echt een energy boost, dan is Daan absoluut een aanrader. Zeer tevreden!

Wendy Sparling, Gemeenten Rheden/Rozendaal

Sloot goed aan bij de medewerkers, leuk en visueel.

Martijn Meulenbeek, Gemeente Soest

We zijn zeer tevreden over de lezing van Daan Jensen over werkgeluk. Een lezing met een boodschap, humor en goed ondersteund door aansprekend beeldmateriaal.

Macha Huele-Quesnel, Gemeente Amsterdam

Onlangs heeft Daan ons tijdens een interactieve presentatie meegenomen in de wereld van (een positieve) mindset. Dat was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden.

Rosalinda van Bennekom, Adviseur Interne Communicatie, De Hypotheker

Daan heeft ons groots kunnen inspireren in een kort en krachtige sessie tijdens ons Geluksdag in de zorg!

Debbie Bastick, Amarant

Heel prettig, inhoudelijk sterk, makkelijk te volgen. Aanrader!

Leon van der Veen, Alfa-college

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Daan Jensen na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

Reset je mindset - Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

In ‘Reset je mindset’ laat Daan Jensen zien wat er gebeurt als je je juist gaat richten op het witte vlak. Het is dé strategie die de mentaal sterkste sporters volgen. Focussen op het positieve geeft een enorme boost aan je leven en aan dat van anderen om je heen. Het is Daans missie, door middel van dit boek, zijn blog en podcast en (persoonlijke) coaching, om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hen te helpen.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Daan Jensen
Daan Jensen

5 van de 5 sterren

Onlangs heeft Daan ons tijdens een interactieve presentatie meegenomen in de wereld van (een positieve) mindset. Dat was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden.

Rosalinda van Bennekom Adviseur Interne Communicatie, De Hypotheker Bekijk alle referenties

Daan Jensen geeft lezingen over de volgende onderwerpen