Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Reset je mindset: Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

Spreker Daan Jensen

Daan Jensen

Auteur, spreker en succesvol tenniscoach. Reset je mindset, krijg hernieuwde energie en bereik meer dan je ooit had durven dromen

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Onlangs heeft Daan ons tijdens een interactieve presentatie meegenomen in de wereld van (een positieve) mindset. Dat was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden.

Rosalinda van Bennekom Adviseur Interne Communicatie, De Hypotheker Bekijk alle referenties

Een lezing van Daan Jensen biedt:

 • Een inspirerende lezing over het resetten van je mindset. Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’
 • De impact van een positieve mindset gebaseerd op inzichten van ruim twee decennia tenniscoaching
 • Een doelgerichte, op maat gemaakte, lezing voor jouw organisatie of evenement
Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daan

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van het boek 'Reset je mindset' van Daan Jensen bij het boeken van zijn lezing.*

Hoe kan u of uw organisatie positiever door het leven gaan? Of het nu over het werkleven, persoonlijke groei, omgaan met anderen of dagelijkse leven gaat, de meeste mensen focussen op zwaktes, fouten en obstakels. Samen met Daan Jensen en de kracht van een positieve mindset ontdekt u concrete oplossingen die direct toepasbaar zijn in het professionele domein zodat u kunt beginnen te focussen op succes en vooruitgang

Een lezing van Daan Jensen biedt:

 • Een inspirerende lezing over het resetten van je mindset. Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’
 • De impact van een positieve mindset gebaseerd op inzichten van ruim twee decennia tenniscoaching
 • Een doelgerichte, op maat gemaakte, lezing voor jouw organisatie of evenement

Geen focus op zwaktes en fouten, maar op kracht en succes

Daan Jensen werd in 1971 geboren en heeft twee broers die de rest van Nederland waarschijnlijk bekend in de oren klinken, Frank Dane en Robert Jensen. Hij heeft Nederlands Recht gestudeerd in Leiden, maar kwam er al snel achter dat zijn passie ergens anders lag. Het driedelig pak werd ingeruild voor een wit trainingsoutfit. Voor achttien jaar werkte hij als succesvol tennistrainer en -coach.

Daan Jensen is geen traditionele spreker; hij is een gids naar verbeterde mindset en succes. Met een rijke achtergrond als succesvol tenniscoach, heeft hij zijn weg gevonden naar de kern van persoonlijke groei en professioneel succes waarbij het begint bij trainen en gezonde voeding, maar het allerbelangrijkste voor het succes van een sporter uiteindelijk de mindset is. Het is deze veelzijdigheid die Daan Jensen onderscheidt als een spreker van betekenis.

Uw organisatie kan profiteren van Daan Jensen’s lezing, waarin hij zijn passie voor de mentale wereld, zijn ervaring als tennis- en wandelcoach en inzichten uit zijn psychologiestudie combineert. Zijn lezingen bieden praktische toepassingen voor het resetten van de mindset, waardoor individuen en teams gemotiveerd worden om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken.

Boek Daan Jensen voor uw evenement en ontdek hoe u uw perspectief kunt herprogrammeren voor een positievere kijk op het leven.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

 

Bekijk de lezingen van Daan Jensen
Lezing van spreker Daan Jensen

Reset je mindset

Daan zal u niet vertellen wat u precies moet doen met uw leven, daar hebt u zelf de regie over. Zijn missie is echter om uw inzicht en perspectief te vergroten om te krijgen wat u wilt. Hij toont u hoe u zowel uzelf als anderen kunt motiveren. Zijn leven veranderde vanaf het moment dat Daan inzag dat ‘happiness’ en succes niet afhankelijk waren van genen of geluk, maar van perspectief. Hoewel geluk en goede genen een plus zijn, geeft uw mindset de doorslag.

Over deze inzichten schreef hij het boek “Reset je Mindset”. Zijn doel is om iedereen een positiever en realistischer perspectief voor zichzelf, anderen en de wereld te geven. Uw manier van kijken heeft namelijk een directe impact op het denken, voelen en doen. Laat Daan Jensen u inspireren en tonen dat het leven fantastisch is met zoveel meer mogelijkheden dan u mogelijk beseft. We zijn uiteindelijk maar rond de 4000 weken op deze planeet, waarvan we een groot gedeelte slapen, waarom zouden we er niet het beste van maken? Let’s go!

   

Video van spreker Daan Jensen

Wat zeggen anderen over 'Reset je Mindset'

 

Bekijk de lezingen van Daan Jensen

Referenties

Daan Jensen heeft een lezing verzorgd over het resetten van je mindset bij de decanendag van mbo-instellingen in Noord-Nederland en deze is erg goed ontvangen! De lezing had een krachtige boodschap, was sterk opgebouwd en werd op een toegankelijke en vermakelijke manier gebracht. Het gebruik van beeld maakte Daans verhaal nog sterker en zorgde ervoor dat hij de aandacht van begin tot eind wist vast te houden. Er werd na afloop nog lang nagepraat over de lezing, de aanwezigen werden erdoor aan het denken gezet. In het voorgesprek haalde Daan op wat wij als organiserende partijen belangrijk vonden en verwerkte dit op natuurlijke wijze in zijn lezing, wat getuigd van professionaliteit.

Marjolein Blüm, Hallo MBO

Je denkt misschien: ‘Daar heb je weer zo’n zelfhulpboek’. Geen rare gedachte want dat was ook mijn eerste reactie toen dit boekje op de redactie binnenkwam. Een tijdje heeft het boek dan ook ongeopend op het bureau gelegen, maar toen ik het (eindelijk) begon te lezen, had ik het in één middag uit.

Steffan Kok, Oud hoofdredacteur Tennis Magazine

Al weet je veel dingen al die erin staan, lees het boek want het gaat je helpen nog steviger in die positieve mindset te gaan zitten.

Barbara Nanninga, TV psycholoog & Coach RTL4

Dit boek is geschikt voor iedereen, voor jong en oud, Ik heb al op jonge leeftijd geleerd te denken zoals Daan promoot in zijn boek en dat heeft me veel opgeleverd in het leven.

Mark Teurlings Advocaat

Ik heb Daan ingehuurd om mijn Groeiclub voor Ondernemers aan het denken te zetten over mindset. Het is echt een feestje om naar Daans keynote over mindset te luisteren. Ook al heb ik heel wat boeken over mindset gelezen, Daan wist me te verrassen met nieuwe invalshoeken en presenteerde onderzoeken waar ik het bestaan nog niet eens van kende. Met veel humor, in een hoog tempo en met een flinke bak energie wist Daan de ondernemersclub die ik run te inspireren. De afwisseling van pakkende foto's en korte filmpjes helpt ook om het verhaal goed over de bühne te brengen

Gerhard te Velde, ondernemer, business coach & podcast maker

Reset je Mindset’ zou verplichte literatuur moeten zijn in iedere managersopleiding.

Roy Odekerken, Directeur Franchise organisatie

Met een authentiek verhaal, leuke fragmenten en heldere inzichten over hoe feedback in de praktijk overkomt, heeft Daan voor ons bedrijf een verfrissende presentatie gegeven. Het was – hoe kan het ook anders – een hele positieve bijdrage aan onze managementdag.

Jeroen Nagtegaal, Manager marketing, Unica

Het was een schot in de roos. Op een ludieke manier heeft hij ons meegenomen in zijn gedachtengoed over 'reset je minste'. Het is toepasbaar in vele situaties, in je eigen leven, als leidinggevende, maar ook zeker als docent. Ik heb na afloop veel enthousiaste reacties gehoord.

Joyce Dunnebier, Leaders for solutions

Daan is spontaan, motiverend en nuchter, met een positieve insteek. Bij het publiek is zijn optreden erg gewaardeerd. Hij weet op de juiste momenten wat humor in te bouwen waardoor zijn speech luchtig blijft, en wat hij vertelt, wordt goed door het publiek opgepakt. Daan heeft zich zowel in de voorbereiding als uitvoering van zijn lezing goed voorbereid en goed opgepikt welke behoeftes er bij de organisatie van de avond lagen. Zowel vanuit de organisatie als het publiek heb ik lovende reacties gehad. Als je behoefte hebt aan een positieve verbinder, inzet op positieve mindset verandering of echt een energy boost, dan is Daan absoluut een aanrader. Zeer tevreden!

Wendy Sparling, Gemeenten Rheden/Rozendaal

Sloot goed aan bij de medewerkers, leuk en visueel.

Martijn Meulenbeek, Gemeente Soest

We zijn zeer tevreden over de lezing van Daan Jensen over werkgeluk. Een lezing met een boodschap, humor en goed ondersteund door aansprekend beeldmateriaal.

Macha Huele-Quesnel, Gemeente Amsterdam

Onlangs heeft Daan ons tijdens een interactieve presentatie meegenomen in de wereld van (een positieve) mindset. Dat was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden.

Rosalinda van Bennekom, Adviseur Interne Communicatie, De Hypotheker

Daan heeft ons groots kunnen inspireren in een kort en krachtige sessie tijdens ons Geluksdag in de zorg!

Debbie Bastick, Amarant

Heel prettig, inhoudelijk sterk, makkelijk te volgen. Aanrader!

Leon van der Veen, Alfa-college

Daan is een energieke spreker, brengt positiviteit en is aansprekend voor de hele groep/diversiteit aan collega's van werkvloer tot directie. Écht een aanrader voor elk type bedrijf!

Remco Palm - Croonwolter&dros

Inspirerend verhaal, die krachtig (niet langdradig) gebracht werd. Daan heeft zijn verhaal op een mooie manier gebracht en hierin onze school meegenomen. Hij is nieuwsgierig en flexibel en veel van onze collega's aan het denken gzet.

Vera Jalvingh, RSG Ter Apel/Aurelia onderwijs

Daan Jensen heeft een duidelijk boodschap. Omdat hij tijdens het verhaal kapstokken gebruikt, is het goed te onthouden. Medewerkers vonden het verhaal inspirerend. Ze kunnen zijn inzichten toepassen in de eigen werkpraktijk. Er zit voldoende afwisseling in de presentatie. Daan Jensen weet de aandacht vast te houden.

Hennie Biemond, Stichting Kerobei

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Daan Jensen na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

Reset je mindset - Over de belangrijkste en minst gestelde vraag: ‘Wat gaat er goed?’

In ‘Reset je mindset’ laat Daan Jensen zien wat er gebeurt als je je juist gaat richten op het witte vlak. Het is dé strategie die de mentaal sterkste sporters volgen. Focussen op het positieve geeft een enorme boost aan je leven en aan dat van anderen om je heen. Het is Daans missie, door middel van dit boek, zijn blog en podcast en (persoonlijke) coaching, om zo veel mogelijk mensen te bereiken en hen te helpen.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Daan Jensen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Daan Jensen
Daan Jensen

5 van de 5 sterren

Onlangs heeft Daan ons tijdens een interactieve presentatie meegenomen in de wereld van (een positieve) mindset. Dat was een groot succes! Iedereen ging met een grote glimlach en stof tot nadenken de deur uit. Ook uit de evaluatie bleek dat de collega’s de sessie enorm waardeerden.

Rosalinda van Bennekom Adviseur Interne Communicatie, De Hypotheker Bekijk alle referenties

Daan Jensen geeft lezingen over de volgende onderwerpen