Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Cyriel Kortleven

Cyriel Kortleven

Creativiteit, verandering & mindset

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Cyriel Kortleven

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Cyriel

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Creativiteit en verandering van mindset staan centraal in het leven van spreker Cyriel Kortleven. In de constant veranderende wereld hebben we behoefte aan professionals die niet bang zijn voor verandering, die stappen zetten en kansen durven pakken. Cyriel Kortleven is op een missie: De change-mindset van leiders en professionals een flinke BOOST geven.

Spreker Cyriel Kortleven zorgt voor 3 zaken tijdens zijn interactieve presentaties: tools, nieuwe taal en veel energie. Zijn presentaties zijn een beleving. Door zijn geëngageerde aanpak blijft de boodschap écht plakken.

Cyriel schreef verschillende inspirerende boeken. Zijn eerste boek “Timespiration” is een boek vol beelden, quotes, weetjes, gedichten en oefeningen om anders naar het fenomeen tijd te kijken. Zijn tweede boek “Yes And … Your Business” gaat over de kracht van improvisatie-vaardigheden in organisaties. Daarnaast is er “Meer met minder” waarin Cyriel 3 eenvoudige principes introduceert hoe ‘minder’ tot meer succes kan leiden. Zijn meest recente bookazine (combi van boek en magazine) the Change Mindset geeft professionals een creatieve en ondernemende boost.

Bekijk de lezingen van Cyriel Kortleven
Lezing van spreker Cyriel Kortleven

De Verander Mindset

 • In tijden van grote veranderingen hebben we professionals nodig met een lenige mindset. We hebben mensen nodig die hun veilige comfortzone durven te verlaten en hun oordeel tijdelijk uitstellen. We hebben mensen nodig die de wereld vanuit een ander perspectief bekijken en problemen kunnen omvormen in opportuniteiten. We hebben mensen nodig die in actie komen en geen schrik hebben om te experimenteren met nano-acties. Ontdek hoe de Verander mindset een survivalkit voor professionals kan zijn.
 • YES … uitstel van oordeel.
  AND … Verander je perspectief
  ACT … Kom in actie & experimenteer.
 • In deze interactieve en onderhoudende presentatie krijg je de vonk, de tools en de taal om jezelf en anderen te inspireren om een meer creatieve en ondernemende mindset te ontwikkelen.
 • Yes And Act … Now.
Lezing van spreker Cyriel Kortleven

Meer met Minder

 • We leven in een maatschappij met een overvloed aan mogelijkheden, producten en diensten, connecties, technologie en informatie. Dat heeft heel veel voordelen maar ook nadelen want het kan ook keuzestress opleveren. Er bestaan al heel wat individuele initiatieven van mensen die bewust kiezen om Meer te creëren met Minder. Die focussen zich vaak op tips om eenvoudiger te leven of manieren hoe je kunt consuminderen. 
 • Deze presentatie (en gelijknamig boek) gaat dieper in hoe je als professional in een organisatie of overheid kunt inspelen op deze ‘Meer Met Minder’ trend. Laat je inspireren door voorbeelden uit zeer diverse sectoren en ontdek 3 eenvoudige principes hoe ‘minder’ tot meer succes kan leiden: start met stoppen, vereenvoudig en laat los.
 • Dit verhaal geeft je inzichten in de overdreven efficiëntie-zoektocht, de keuzeparadox en levert concrete tips en technieken hoe je ‘Meer Met minder’ kunt toepassen in je dagelijkse praktijk.

  “Cyriel zorgt voor nieuwe concepten en communicatietools om mensen te helpen het dialoog omtrent verandering op een frisse wijze aangaan”

  Bekijk de lezingen van Cyriel Kortleven
  Vrijblijvend informatie over Cyriel Kortleven

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Cyriel Kortleven geeft lezingen over de volgende onderwerpen