Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
René Boender

René Boender

innovatiefuturist, trendteller en brain-agent!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over René Boender

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over René

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Als Brain-agent, trendteller en innovatiefuturist is spreker René Boender inzetbaar als keynote-spreker en dagvoorzitter. Met zijn keynote ‘The Chance to Change is now’ is hij drie keer uitgeroepen tot beste buitenlandse spreker! Als het gaat om veranderen is René’s insteek: begin bij jezelf, neem de touwtjes in handen en ga op een goede manier de toekomst in.

Spreker René Boender is een zeer bekende en vooral bevlogen spreker. Dat merk je aan alles. Hij begon zijn carrière in marketing en advertising al rond zijn 20ste . Het Amerikaanse bureau McCann ontdekte hem en gooide hem meteen in ’t diepe en de internationale advertising slipstream. René Boender behandelde de grootste accounts, van Black&Decker tot Coca-Cola, van CNN tot L’Oréal, van H&M tot Levi’s. Eind jaren tachtig werd hij uitgeroepen tot ‘Rainmaker on Madison Avenue’, de beste ‘new business driver’ in advertising.

Kenmerkend aan René Boender is zijn vakinhoudelijke visie en energieke communicatie overdracht skills. René geeft lezingen over verschillende onderwerpen besproken in zijn boeken. ‘De Verras, Verander en Verover’ keynote is een eyeopener. René Boender gaat in op de manier waarop men omgaat met moeilijkheden. Begin bij jezelf, neem de touwtjes in handen en ga op een goede manier de toekomst in. De keynotes gaan over het verleggen van grenzen en het durven veranderen. René’s lezingen gaan onder andere over Innovatie, leiderschap, Social media, Twitter, Facebook, BtB, consumenten contact en Generatie Z.

Begin jaren 90 begon René Boender zijn eigen bureau, BBCW. Sinds 2000 geeft hij (internationale) lezingen en gascolleges. René is betrokken bij verschillende spraakmakende projecten. In de USA werd hij in 2012, 2013 én 2014 uitgeroepen tot de beste buitenlandse spreker van het jaar met zijn ‘The Chance to Change is now’ keynote. De wereld is dus echt René’s werkterrein (Miami, NY, LA, Perth, Boedapest, Berlijn, Milaan, Davos).

In de bestseller ‘Great to Cool’ deelt René zijn kennis, ervaring en visie. René Boender richt zich op het vergroten van business happiness en gelooft dat alles staat of valt met de kracht van communicatie. Daarnaast schreef hij het boek ‘Generatie Z’. Met deze boeken kwam hij twee keer in het jaar op nummer 1 in de managementboek top 100! In 2012 verscheen René’s 3e boek ‘Cool is Hot’, ook dit boek steeg naar de eerste plaats!

Lees hier het interview met René Boender.

Interesse in een Engelstalige lezing? Lees het profiel van René Boender in het Engels.

Bekijk de lezingen van René Boender

  Spreker René Boender: “The world is changing. How about you?” 

  • Luister​, lach ​en leer van zijn geheim​​ ​om business happiness en succes te bereiken!: EEC!

  Artificial intelligence… En hoe mensen er mee omgaan. Het begrip wordt veelvuldig gebruikt, maar hoe word én blijf je​ ‘in the loop’ ​en succesvol? ​Hoe ​kun je alle veranderingen ​gebruiken om met EEC: energie, enthousiasme en compassie het verschil te maken. Luister dan goed… en zie hoe dat kan en mag! En het mooie ervan is: je hoeft er geen raket geleerde voor te zijn. Of het nu gaat om uw klanten, personeel of stakeholders. ​Je krijgt zin om het toe te passen.

  ​In deze lezing neemt spreker René Boender je mee in ​​een inspirerend verhaal vol humor, ​(​​Gen Z en YouTube) video ​boost & leer fragmenten en ​​praktische tips​ ​om van Great to Cool te gaan. En door naar HOT.​ ​​Net als in zijn wereldwijde bestsellers. Het verhaal zal iedereen aanspreken: van ondernemers tot managers en medewerkers. Voor velen is het een eye-opener die hun persoonlijke effectiviteit zal vergroten en ook hún ​(business) ​leven voorgoed ​vleugels zal geven.​

  • Andere bekende lezingen van René Boender:

  – Einstein, Maslow, Pavlov en nu jij!
  – Generatie Z is aan zet! Hoe je omgaat met de generatie die niet wil delen, maar wel kan vermenigvuldigen.
  – De wereld veranderd. Verander jij wel mee?

   

Referenties

Ik vond de presentatie van René erg goed en belangrijker nog: de reacties van de bezoekers die ik gehoord heb, waren ook louter positief.

Frank Koelewijn

Uitstekend en prima de reference naar zuivel. flitsend en snel en heel belangrijk: humor. Ook food for thought en inspiratie. Oneliners die nog gebruikt zullen worden door deze of gene.

Onno Boersma, Gemzu

Vrijblijvend informatie over René Boender

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

René Boender geeft lezingen over de volgende onderwerpen