Loading content ...

Remco Claassen

Remco Claassen

Leiderschap en Persoonlijke ontwikkeling

Rebels, enthousiast en effectief! Met spreker Remco Claassen ga je meteen aan de slag! Remco Claassen is met afstand de beste leiderschapstrainer van Nederland. Met zijn no-nonsens presentaties vol energie laat hij een enorme indruk achter.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informatica branche kwam hij via sales management en personal development management. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Remco Claassen is directeur van ADVANCE Leadership Development BV, een trainings- en adviesbureau dat zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al 6 jaar op rij best beoordeelde trainer!

Al de programma’s van spreker Remco Claassen zijn ontworpen met de krachtige triple-E trainingsmethode. Dit betekent een vloeiende opeenvolging van: Educatie: priemende presentaties van heldere theorieën. Entertainment: anekdotes, interacties, oefeningen, video’s en muziek en Empowerment: diepgaand besef wat het getrainde betekent voor jouw leven.

Remco is multi-goeroe en beperkt zich daarmee niet tot de wijsheden van slechts 1 of 2 mensen. De thema’s, die verwerkt zijn in de trainingen, komen uit de werken van een breed scala aan wereldbefaamde auteurs, zoals Stephen Covey, Michael Porter, Helen Palmer, Anthony Robbins, Wayne Dyer, Dale Carnegie, Kenneth Blanchard, Napoleon Hill, Robert Cialdini, Zig Zigler, Tom Peters en Daniel Goleman.

Spreker Remco Claassen is auteur van drie boeken. ‘Ik’, een boek over persoonlijk leiderschap, ‘Wij’ over de psychologie van het gunnen en ‘Spreker’ over verbaal meesterschap.

    Lezingen van spreker Remco Claassen

    • Lezingen over leiderschap
    • Lezingen over persoonlijke ontwikkeling
    • Lezingen over talentontwikkeling
Gerelateerde sprekers

Remco Claassen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: