Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Pauline de Wilde

Jezelf laten zien is spannend, er kijken namelijk mensen naar je en die vinden iets

Spreker Pauline de Wilde

Pauline de WIlde

Spreker, Dagvoorzitter, Presentatrice en Presentatiecoach

Tarieven en beschikbaarheid
Pauline de WIlde

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Pauline

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Pauline de Wilde weet als geen ander hoe het is om als voormalig tv-presentatrice van reis- en zakelijke programma’s voor RTL (o.a. Snowmagazine, Via Vacance, Ondernemerszaken en Duurzaam Ondernemen) jezelf in de spotlight te zetten. “Met jouw energie kun je jouw presentatie, je vergadering of jouw sollicitatiegesprek, maken of kraken” is dan ook een quote uit haar lezing. Pauline pleit ervoor dat meer mensen zichzelf gaan laten zien en belangrijker nog zichzelf durven zijn, altijd en overal.

Op haar 25e verruild Pauline haar economische carrière in Nederland (Bedrijfseconomie UvA) voor een acteer carrière Amerika, “m’n hart gevolgd” zoals ze zelf zegt. Terug in Nederland presenteert zij diverse tv programma’s en maakt vervolgens de overstap naar het bedrijfsleven, waar zij voor verschillende sectoren haar rol als dagvoorzitter met flair vervult. Pauline stelt haar gasten altijd zo op hun gemak, dat zij de juiste boodschap over kunnen brengen. De juiste sfeer neerzetten is haar grootste kwaliteit, niet alleen voor een event maar ook tijdens haar lezingen. Als spreker zorgt zij er altijd voor dat haar publiek door haar persoonlijke anekdotes in combinatie met haar jarenlange ervaring als (tv) presentatrice geïnspireerd, gepassioneerd en gemotiveerd de zaal uit loopt. Gemotiveerd om de volgende stap te zetten naar: “hoe laat ik mijzelf zien, hoe zorg k ervoor dat ik doe wat bij mij past en dat ik vitaal en fit, blijf ook in roerige tijden?”

Dit is waar het voor haar ook om gaat als presentatiecoach: een veilige omgeving creëren waarin mensen uit hun comfort zone durven stappen en ontdekken: wie ben ik, wat wil ik en hoe ga ik dat laten zien? Op die manier zorgt ze er zowel als dagvoorzitter, spreker en presentatiecoach voor dat je vol zelfvertrouwen en plezier jezelf durft te laten zien en je zenuwen onder controle hebt.

Redenen om een lezing van spreker Pauline de Wilde te boeken

  • Spreker Pauline de Wilde heeft een tomeloze en aanstekelijke energie, die ervoor zorgt dat je zelf heel graag de volgende stap wil zetten
  • Pauline kan als ervaringsdeskundige perfect overbrengen wat ervoor nodig is om jezelf te laten zien, je zenuwen onder controle te houden en een goed verhaal over te brengen. .
  • Haar lezing is gevuld met kwetsbaarheid, persoonlijke verhalen, kennis en authenticiteit. Met deze ingrediënten zorgt Pauline ervoor dat elk publiek geraakt wordt

Over Pauline de Wilde

Pauline de Wilde is van origine bedrijfseconoom en maakt in Seattle USA de switch naar actrice.  In Nederland is zij bekend als TV-presentatrice van onder andere de RTL programma’s Snowmagazine, ViaVacance, Duurzaam Ondernemen en Ondernemerszaken.  Pauline weet als geen ander hoe het voelt om in de spotlights te staan, zowel op het podium als voor de camera. Daar heb je lef voor nodig. Door haar jarenlange ervaring weet zij hoe je vol zelfvertrouwen en met plezier jezelf laat zien. Dat is ook haar favoriete thema als spreker en presentatiecoach. Altijd met een vleugje LEF (liefde-Energie en Focus)

Tijdens haar televisie carrière wordt Pauline door Oxfam Novib gevraagd of zij bedrijven ambassadeur wil zijn en al hun live events wil presenteren. Hier komen haar economische achtergrond, haar podiumervaring en persoonlijke vrouwelijke flair perfect samen. De stap naar dagvoorzitter is dan ook snel gemaakt. Pauline weet ingewikkelde thema’s op een eenvoudige manier aan de man te brengen, zorgt altijd voor de perfecte sfeer en vindt aansluiting bij uiteenlopende doelgroepen en onderwerpen, dit maakt haar een veelgevraagd dagvoorzitter.  Door haar jarenlange ervaring als  (tv)presentatrice is Pauline in staat om haar gasten zo op hun gemak te stellen, dat zij hun boodschap elke keer weer perfect over kunnen brengen.

Rond 2017 brengt zij het thema LEF in haar lezingen en congressen. Waarom? Opdrachtgevers vragen vaak: “We willen dat onze deelnemers de dag na het congres ander gedrag vertonen, kun jij daarvoor zorgen?” Al snel komt Pauline erachter dat dat niet van de één op ander moment te realiseren is, daar heb je iets voor nodig: LEF.

Pauline vertaalt LEF naar: vanuit Liefde naar jezelf te kijken, met Energie de relatie met de ander onder de loep te nemen en te Focussen op je doel.

Als je die 3 elementen weet te integreren in je zakelijke pad dan creëer je herkenning, erkenning en verbinding en word je leven makkelijker. Dit is Pauline haar belofte tijdens haar keynote: Het lef om jezelf te laten zien.

Veelzijdigheid is haar kracht. Pauline is een graag geziene dagvoorzitter, spreker en presentatiecoach zowel in de zorg, de ICT, duurzaamheid, communicatie als bij de overheid.

Haar missie: zoveel mogelijk mensen laten doen waar ze van houden, goed in zijn en daar zichtbaar in durven zijn.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Pauline de WIlde
Lezing van spreker Pauline de Wilde

Het LEF om jezelf te laten zien

Er komt een moment in ieders leven dat je jezelf, je echte zelf zult moeten laten zien. Denk aan solliciteren voor je eerste baan, een functioneringsgesprek, het geven van een presentatie, het leiden van een vergadering, het aangeven van je grenzen of speechen op de bruiloft van je broer. Voor de één “peanuts” voor de meesten één van de spannendste dingen die je moet doen.

Pauline neemt je in haar lezing: “Het LEF om jezelf te laten zien” mee aan de hand van anekdotes, haar eigen reis van onzeker meisje naar powervrouw on stage en motiveert op een authentiek, energieke en unieke haar publiek om niet langer te wachten maar te beslissen: “het is tijd om mezelf te laten zien, in welke vorm dan ook”.

Workshop van spreker Pauline de Wilde

Presenteren met LEF

Over presenteren praten, dat kan iedereen. Zelf de Arena in stappen is een ander verhaal. Daar heb je lef voor nodig. Daarom sluit Pauline haar workshop: “Presenteren met LEF” naadloos aan op haar lezing. Zij zorgt voor een veilige sfeer waar iedereen zichzelf op zijn/haar unieke wijze zal durven laten zien. De groepen zijn tussen de 8 en 12 deelnemers, Dit zorgt voor persoonlijke aandacht en groei en voor een setting waarin deelnemers van elkaar kunnen leren. Na deze workshop zal iedere deelnemer grote stappen hebben gezet in presenteren, solliciteren, functionerings- gesprekken etc., kortom elke gelegenheid waarbij je jezelf zult moeten latenzien. In Pauline haar workshop leer je hoe je jezelf blijft, ook als het spannend wordt.

De workshop bevat altijd twee dagdelen, met een tussentijd van ongeveer 3 weken, zodat het geleerde in de 1e sessie mee genomen wordt in de 2e sessie. Bij Pauline is het: “met de billen bloot”. Met andere woorden je gaat de Arena in. Nogmaals praten over presenteren kan iedereen maar je keert het alleen door er te gaan staan. Pauline zorgt ervoor dat je na de 1e workshop al denkt: “Wauw ik ga met veel meer zelfvertrouwen en plezier “het podium” op.” Welk podium dat dan ook voor jou mag zijn.

Video van spreker Pauline de Wilde

Keynote Het LEF om jezelf te laten zien

Video van spreker Pauline de Wilde

Videoreel Pauline de Wilde

Bekijk de lezingen van Pauline de WIlde
Vrijblijvend informatie over Pauline de WIlde

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Pauline de WIlde geeft lezingen over de volgende onderwerpen