Loading content ...

Susan Kuijsten

Suzan Kuijsten

Stress geeft je superkrachten

Spreker Suzan Kuijsten is een van Nederlands bekendste stressdeskundige en schrijfster van het best verkochte stressboek van Nederland: Hollend voor je stress uit. Ze is dan ook een veelgevraagd spreekster op het gebied van stress en fit aan het werk. In haar lezingen vol met grappige anekdotes en verrassende inzichten brengt Suzan Kuijsten het onderwerp stress tot leven.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Suzan Kuijsten laat zien  hoe verschillende stressfactoren in elkaar grijpen en zo een domino effect veroorzaken. Suzan is zelf geregeld uitgegleden over stress weet daardoor als geen ander dat je levens kunt ‘redden’ als je vaker de regie over je eigen leven voert. Wanneer je grip op de verschillende stressfactoren weet te krijgen leer je dat de stress eigenlijk niet het probleem is, maar vooral het gebrek aan voldoende ont-spanning.

Vol energie neemt spreker Suzan Kuijsten haar publiek mee in haar verhaal. Ze benadert het onderwerp op een luchtige en enthousiaste manier en weet door haar jarenlange ervaring haarfijn de vinger op de zere plek te leggen. Haar missie? Dag-in-dag-uit stress weg organiseren zodat iedereen wat ‘lichter’ kan werken.

Susan is regelmatig te zien in de media. Voor Wendy Magazine ontwikkelde ze een online stresspreventie training en sinds kort is Suzan blogger voor Wendy Online.

  Lezingen van spreker Suzan Kuijsten

  • Stresspreventie

  Stress speelt een steeds grotere rol binnen het ziekteverzuim (70%). Van managers wordt verwacht dat ze ongezonde stress tijdig signaleren. Maar wat zijn nu die stress-signalen en wat is de rol van de manager daarin? Hoe grijp je effectief in? In een lezing over stresspreventie geeft Suzan tips hoe je hier als management het beste vorm aan kunt geven.

  • Hollend van je stress af

  Wie last van stress heeft komt er vaak maar lastig vanaf. In plaats van rustiger aan te gaan doen gaan we nog sneller hollen om maar te zorgen van de stress af te komen.  Spreker Suzan Kuijsten is auteur van het boek ‘Hollend van je stess af’, het boek gaat over dit thema en is een groot succes.

  • Grip op angst

  Wanneer je een burn out hebt is de kans dat je hier ook angst- en paniek klachten bij ontwikkelt aanwezig. Angst- en paniek klachten kunnen behoorlijk in de weg zitten bij het herstel van een burn-out. Suzan kiest voor een aanpak die zorgt dat zowel de burn-out als de angst paniek worden aangepakt.

  • Succesvol samenwerken

  Wanneer de samenwerking niet lekker loopt komen hier frustraties en stress bij kijken. Dit gaat niet alleen ten koste van het werkplezier, maar ook van de prestatie. Suzan geeft workshops die de samenwerking zullen verbeteren.

Gerelateerde sprekers

Suzan Kuijsten geeft lezingen over de volgende onderwerpen: