Loading content ...

Arko van Brakel

Arko van Brakel

100% entrepreneur, 100% inspiration, 100% energy

Arko van Brakel is een echte inspirator. Het stimuleren van ondernemerschap en innovatie ziet hij als zijn missie. Bevlogen wisselt hij anekodotes af met wetenschappelijke feiten en verfrissende inzichten.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Inspirerend en Energiek! Vol enthousiasme deelt Arko van Brakel zijn kennis over ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit. De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit van een ME-conomy in een WE-conomy. Volgens Arko is ondernemerschap is het antwoord op heel veel vragen die op ons af komen! Hij stimuleert mensen ondernemend te denken: wanneer je je eigen dromen, ambities en doelen achterna gaat ben je onderweg naar succes!

Arko heeft in zijn ondernemende leven een onwaarschijnlijke combinatie van ervaringen opgedaan: van internet ondernemer tot directeur van leiderschapsinstituut de Baak, van consultant voor een Caribische hotel- en restaurantgids tot schaduwminister in het schaduwkabinet. Van volledig aan de grond tot internet miljonair: Arko heeft het allemaal meegemaakt. Ieder succes, maar ook elke mislukking was voor hem een nieuwe leerervaring. Hij schuwt het dan ook niet zijn mislukkingen openhartig te delen.
Sinds het voorjaar van 2016 is Arko, samen met onder anderen de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, mede-oprichter en Chief Inspiration officer van het Semco Style Institute.

Arko van Brakel is naast spreker ook inzetbaar als dagvoorzitter.  Door zijn ontspannen en natuurlijke manier van modereren weet Arko het beste uit zijn publiek te halen. Hij zoekt graag de interactie met het publiek en dit resulteert in een energieke show.

 Interview met Arko van Brakel

    • Vitaliteit en Werkstress

    • Zelfsturing en Autonomie

    • Ondernemende organisaties

    • Online trends en E-business

Gerelateerde sprekers