Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
spreker Arko van Brakel

Arko van Brakel

100% entrepreneur, 100% inspiration, 100% energy

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Arko van Brakel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Arko

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Inspirerend en Energiek! Vol enthousiasme deelt spreker Arko van Brakel zijn kennis over ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit. De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit van een ME-conomy in een WE-conomy. Volgens Arko is ondernemerschap is het antwoord op heel veel vragen die op ons af komen! Hij stimuleert mensen ondernemend te denken: wanneer je je eigen dromen, ambities en doelen achterna gaat ben je onderweg naar succes!

Spreker Arko van Brakel  heeft in zijn ondernemende leven een onwaarschijnlijke combinatie van ervaringen opgedaan: van internet ondernemer tot directeur van leiderschapsinstituut de Baak, van consultant voor een Caribische hotel- en restaurantgids tot schaduwminister in het schaduwkabinet. Van volledig aan de grond tot internet miljonair: Arko van Brakel heeft het allemaal meegemaakt. Ieder succes, maar ook elke mislukking was voor hem een nieuwe leerervaring. Hij schuwt het dan ook niet zijn mislukkingen openhartig te delen.


Sinds het voorjaar van 2016 is Arko van Brakel, samen met onder anderen de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, mede-oprichter en Chief Inspiration officer van het Semco Style Institute.

Spreker Arko van Brakel is naast spreker ook inzetbaar als dagvoorzitter.  Door zijn ontspannen en natuurlijke manier van modereren weet Arko het beste uit zijn publiek te halen. Hij zoekt graag de interactie met het publiek en dit resulteert in een energieke show.

 Interview met Arko van Brakel

Bekijk de lezingen van Arko van Brakel

  Spreker Arko van Brakel geeft lezingen over:

  • Vitaliteit en Werkstress

  • Zelfsturing en Autonomie

  • Ondernemende organisaties

  • Online trends en E-business

Vrijblijvend informatie over Arko van Brakel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Arko van Brakel geeft lezingen over de volgende onderwerpen