Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Frank Krake

Frank Krake

van Rampondernemer naar Succesondernemer

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Frank Krake

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Frank

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

De laatste 12 jaren uit Frank ondernemersleven waren buitengewoon interessant. Tegenslagen, teleurstellingen, rampen, het ondernemerschap is niet eenvoudig. We staan voor een grote uitdaging! Toch zijn er maar weinig die zoveel tegenslagen als Frank tegenkwamen.

Frank Krake maakt de vuurwerkramp van dichtbij mee, overleefde de aanslagen van 9/11 en vluchtte uit het SARS gebied. Hij maakte faillissementen mee en strijde met en tegen banken. Dan besluit Frank het bedrijf  TiTaTuinmeubelen.nl op te richtten, Eindelijk een succesverhaal! Frank weet zijn bedrijf succesvol te verkopen.

Na het verkoop van TiTaTuinmeubelen in 2012, besloot Frank zijn ongelooflijke verhaal van rampondernemer, een onwaarschijnlijk maar waargebeurd verhaal, op papier vast te leggen. In zijn boek ‘de Rampondernemer’ vertelt Frank over zijn ervaringen in het ondernemerschap.

Frank weet inspirerend te vertellen over de verschillende tegenslagen die u en uw organisatie voor de kiezen zouden kunnen krijgen. Opgeven? Nee! zegt Frank. Deze tegenslagen zullen u organisatie uiteindelijk beter maken!
Wat maakt luisteren naar deze rampverhalen zo waardevol? Mensen weten vaak goed te vertellen hoe het wél moet, presentaties van succesondernemers zijn er al genoeg. Met zijn ervaringen als rampondernemer benadrukt Frank de tegenslagen in zijn ondernemerschap. Daar leert u nu net het meest van!
Op een relativerende manier vertelt Frank Kake over het ondernemerschap. Middels een combinatie van heldere kennis over het ondernemerschap, de daarbij horende adviezen en de humoristische manier waarop Frank terug mag kijken naar al zijn ervaringen weet hij het publiek te inspireren!

RAMPONDERNEMER© voor uw bedrijfsevenement, uw personeelsfeest of uw relatiedag.

Lees hier het interview met Frank Krake. 

Bekijk de lezingen van Frank Krake

  Menthol

  Onlangs schreef Frank het boek ‘Menthol’. In het boek neemt hij ons mee terug naar 1925 en vertelt het verhaal van Joseph ‘Menthol’ Sylvester. Joseph is een avonturier, charmeur, marskramer en bovenal iemand die erg trots op zijn afkomst is. Gevlucht voor de uitzichtloze situatie in zijn geboorteland Saint Lucia en voor de rassenhaat en het geweld van de Ku Klux Klan in Amerika. Joseph is de eerste zwarte man in Hengelo en al snel een bekend gezicht; hij gaat alle markten af om zijn ‘Babajaba tandpasta’ te introduceren, zo leert hij Nederland tandenpoetsen. Hij trouwt met het mooiste meisje uit het dorp, in die tijd een ongewone verschijning, maar het gemende koppel trotseert alles en iedereen. Het boek is eerbetoon aan het echtpaar, zeker de moeite waard om te lezen! Uiteraard geeft Frank ook lezingen over het verhaal uit het boek.

  Andere thema’s:

  •  De rampondernemer

  •  Omgaan met tegenslagen

  •  Ondernemerschap

Referenties

Prima, duidelijk verhaal, boeiend en onderhoudend. Het uur vloog om.

Joost Verbaas

Vrijblijvend informatie over Frank Krake

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Frank Krake geeft lezingen over de volgende onderwerpen