Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Ondernemer en Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival

Sietse Bakker

Sietse Bakker

Ondernemer en event supervisor Eurovisie songfestival

Tarieven en beschikbaarheid
Sietse Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Sietske

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

De succesvolle carrière van spreker Sietse Bakker begon in 2000 toen hij een website over het Eurovisie Songfestival startte. De aanleiding hiervoor was een jongedame waar hij warme gevoelens voor had. Het leek een goed idee om op deze manier indruk te kunnen maken. Ondanks dat het op liefdesgebied niets heeft opgeleverd werd de website een groot succes.

Sietse Bakker studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, maar al snel verruilde hij zijn studentenleven voor het ondernemerschap. Nadat hij door de organisatie werd  gevraagd om de internet-tak van het Eurovisie Songfestival op te zetten startte hij Wow!works. Sietse was toen 19 jaar. Twee jaar later werd Sietse hoofd communicatie en in 2011 werd hij gevraagd om de internationale productie van het Junior Eurovisie Songfestival te leiden. Vanuit zijn ervaring als Event-Supervisor bij het Eurovisie Songfestival, het grootste muziek-evenement ter wereld, coacht Sietse regelmatig jonge ondernemers, artiesten en senior executives.

Redenen om spreker Sietse Bakker te boeken:

 • De motiverende lezingen van Sietske zijn geschikt voor iedereen binnen jouw organisatie
 • Veel verschillende organisaties zijn geïnteresseerd in de lezingen van Sietske
 • De ruime ervaring van Sietske als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement

Ondernemer en Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival

Een groot deel van Sietse’s carrière staat in het teken van het Eurovisie Songfestival. Daarnaast is Sietse Bakker sinds 2014 mede-directeur van Domeinbalie.nl, opgericht door Danny Mekic. Ook heeft Sietse inmiddels een aantal boeken geschreven. In zijn boek ‘How To Live Wow!?’ introduceert Sietse Bakker de lezer in de wereld van persoonlijke ontwikkeling voor tieners en twintigers. Daarnaast schreef hij in 2015 het boek ‘De Sparkle’ waarin de impact van details in een razendsnel veranderende wereld centraal staat.

De lezingen van spreker Sietse Bakker gaan over zowel het zakelijke en organisatorisch aspect van het ondernemerschap, maar ook persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke rol in zijn lezingen. Hij spreekt graag over thema’s als de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid op de werkvloer in zowel binnen- als buitenland.

Bekijk de lezingen van Sietse Bakker
Lezingen van spreker Sietse Bakker

De Lezingen van spreker Sietse Bakker gaan o.a. over

 • Media
 • Communicatie
 • Leiderschap
 • Persoonlijke ontwikkeling

De sparkle - Ontdek de details die het verschil maken

Iedereen heeft dromen, ambities en goede voornemens. En toch… komt het er vaak niet van. Door één ogenschijnlijk onbelangrijk moment waardoor zijn leven een totaal andere wending nam, vroeg Sietse Bakker zich af: Wat zijn eigenlijk de details die in het leven het verschil maken tussen falen en slagen? Geïnspireerd door het butterfly-effect elke kleine verandering kan grote gevolgen hebben neemt De Sparkle je mee op de zoektocht naar de details die het verschil maken in je leven, je omgeving en de wereld.

Bestel dit E-boek

How To Live Wow!? - het praktische handboek voor een nieuwe generatie

Er zijn dingen die je niet leert op school. Het zijn dingen die alle succesvolle mensen weten. Dingen die jij zou moeten weten. Het is tijd voor actie! Wat moet je met je leven? Hoe word je succesvol? Wat maakt je gelukkig? Het zijn vragen die op school niet gesteld zijn, en al helemaal niet beantwoord werden. Sietse Bakker (1984) besloot zelf op zoek te gaan naar de antwoorden en geeft je met HOW TO LIVE WOW!? een cruciale voorsprong op iedereen die zelf op onderzoek uit gaat. HOW TO LIVE WOW!? bevat honderden inzichten, tips, trucs en methodes die succesvolle en gelukkige mensen al eeuwenlang kennen en toepassen. Deze mensen hebben iets met elkaar gemeen. Iets dat jij moet weten! In HOW TO LIVE WOW!? word je voorgesteld aan bekende en onbekende mensen die mede dankzij deze kennis hun geluk, succes, macht, rijkdom en aanzien hebben verworven. Zij veranderen de wereld. Ben jij de volgende?

Vrijblijvend informatie over Sietse Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Sietse Bakker geeft lezingen over de volgende onderwerpen