Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sietse Bakker

Sietse Bakker

Ondernemer en event supervisor Eurovisie songfestival

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Sietse Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Sietse

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De succesvolle carrière van spreker Sietse Bakker begon in 2000 toen hij een website over het Eurovisie Songfestival startte. De aanleiding hiervoor was een jongedame waar hij warme gevoelens voor had. Het leek een goed idee om op deze manier indruk te kunnen maken. Ondanks dat het op liefdesgebied niets heeft opgeleverd werd de website een groot succes.

Sietse Bakker studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, maar al snel verruilde hij zijn studentenleven voor het ondernemerschap. Nadat hij door de organisatie werd  gevraagd om de internet-tak van het Eurovisie Songfestival op te zetten startte hij Wow!works. Sietse was toen 19 jaar. Twee jaar later werd Sietse hoofd communicatie en in 2011 werd hij gevraagd om de internationale productie van het Junior Eurovisie Songfestival te leiden. Vanuit zijn ervaring als Event-Supervisor bij het Eurovisie Songfestival, het grootste muziek-evenement ter wereld, coacht Sietse regelmatig jonge ondernemers, artiesten en senior executives.

Een groot deel van Sietse’s carrière staat in het teken van het Eurovisie Songfestival. Daarnaast is Sietse Bakker sinds 2014 mede-directeur van Domeinbalie.nl, opgericht door Danny Mekic. Ook heeft Sietse inmiddels een aantal boeken geschreven. In zijn boek ‘How To Live Wow!?’ introduceert Sietse Bakker de lezer in de wereld van persoonlijke ontwikkeling voor tieners en twintigers. Daarnaast schreef hij in 2015 het boek ‘De Sparkle’ waarin de impact van details in een razendsnel veranderende wereld centraal staat.

De lezingen van spreker Sietse Bakker gaan over zowel het zakelijke en organisatorisch aspect van het ondernemerschap, maar ook persoonlijke ontwikkeling heeft een belangrijke rol in zijn lezingen. Hij spreekt graag over thema’s als de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid op de werkvloer in zowel binnen- als buitenland.

Bekijk de lezingen van Sietse Bakker

  Lezingen van spreker Sietse Bakker

  • Media
  • Communicatie
  • Leiderschap
  • Persoonlijke ontwikkeling
Vrijblijvend informatie over Sietse Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Sietse Bakker geeft lezingen over de volgende onderwerpen