Loading content ...

Mekic

Danny Mekić

Internet, technologie & nieuwe business modellen

Danny Mekić is ondernemer, inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van internet, technologie en nieuwe business modellen. Als jong talent weet  Danny Mekić wat innovatief ondernemerschap is.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Danny Mekić werkt als multidisciplinaire expert voor non-profit organisaties, onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties. Hij geeft regelmatig lezingen over technologie, innovatie, ondernemerschap en leiderschap.

Al op jonge leeftijd was Danny Mekić geïnteresseerd  in technologie. Op twaalfjarige leeftijd begon Danny al met vrijwilligerswerk. Dit deed hij bij Het Net, een van de eerste en grootste internetproviders in Nederland. Hij werkte mee aan aan de bouw van Clubs.nl, de vroege voorloper van Facebook. Het verbaast dan ook niemand dat Danny inmiddels is uitgegroeid tot succesvol ondernemer.
Danny Mekić maakte de keuze om zijn middelbare school te onderbreken, toch heeft hij het leren in een later stadium weer opgepakt. In 2007 werd Mekić toegelaten tot de Universiteit van Amsterdam, waar hij de honoursbachelor Rechtsgeleerdheid startte en daarnaast een aantal vakken volgde bij de opleidingen Psychologie en Economie.

Al snel maakt Danny Mekić het ene succes na het andere mee. In 2008 werd hij vermeld in de ‘Hoogvliegers, aanstormende talenten’-lijst van het blad Quote. In 2009 kreeg Danny de titel ‘Meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland’ van Het magazine Sprout, een uitgave van Management Team. In 2010 werd Danny Mekić aangesteld in een adviescommissie van de Ministers van economische Zaken en Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen met als doel ondernemerschap te stimuleren in het onderwijs.

Momenteel richt spreker Danny Mekić zich vooral op het in 2011 opgerichte bedrijf NewTeam. NewTeam is een internationaal consultancybureau gespecialiseerd in strategische boardroom consultancy bij grote organisaties op het gebied van technologie, media en communicatie, gespecialiseerd in (verstorende) innovaties en nieuwe business modellen. Daarnaast doceert hij aan bijna alle hogescholen en universiteiten als gastdocent bij de economische en juridische faculteiten.

Spreker Danny Mekić  weet alles over het opstarten van een eigen bedrijf en wat hier voor een ondernemer bij komt kijken. Tijdens zijn presentatie vertelt Danny meer over het pad dat hij heeft afgelegd, hij vertelt hoe het is om als 20’er te werken voor topbestuurders van beursgenoteerde bedrijven en en beantwoord hij vragen als: Hoe richt je op jonge leeftijd een succesvol bedrijf op? Daarnaast deelt Danny Mekić zijn kennis over sociale media en nieuwe business modellen.

  Lezingen van spreker Danny Mekić

  • Lezingen en workshops over Internet
  • Lezingen en workshops over Technologie
  • Lezingen en workshops over Nieuwe business modellen
  • Lezingen en workshops over Ondernemerschap
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers