Loading content ...

Bruno Fabre

Bruno Fabre

Mass Change Agent: Technologie & Innovatie

Bruno Fabre spreekt over technologische gedreven onderwerpen, met inzicht van de impact op mens, werk en maatschappij. Een lezing van Bruno Fabre is geen doorsnee lezing.  Door middel van video, muziek, demonstraties en interactie laat Bruno u werkelijk ervaren!

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw hersenen zijn een geheim voor u, maar steeds minder voor Facebook en Google! Bruno Fabre vertelt en laat zien wat er gebeurt in de laboratia rondom de wereld, want de stap na sociale media is zich aan het ontvouwen, waar we meer prijs gaan geven over onze emoties en zelfs gedachten. Beelden, korte videos’, muziek, de presentaties van Bruno Fabre zijn een ware lust voor al je zintuigen, prikkelen je hersenen en zorgen voor de goede werking van je lachspieren.

Als Mass Change Agent, Bruno Fabre zet zich om mensen te helpen groeien in de nieuwe tijd, waar technologie zich steeds dieper dringt in ons leven, en ook steeds meer banen eist, de educatie van onze kinderen op zijn kop zet, en ons de vraag laat stellen “hoe overleven we de robot? “, mogelijk de titel van zijn derde boek wat begin 2018 moet verschijnen.

Bruno Fabre is afgestudeerd in Kunstmatig Intelligentie, Neuro Linguistiek Programmeren, is getraind door de Iceman Wim Hof en geleerd in Human Energetics. Hij wilt graag uw relaties verassen met vernieuwde inzichten, eindelijk uitleggen in begrijpelijke taal technologische sprongen die we maken, en zelfs deze live laten zien, zoals hoe de computer aan te sturen rechtstreeks anuit de hersenen.

Hij sprak op TEDx over Creologology, de studie van de taal van creatie. Als een innovator, hij gaat buiten de grenzen die we maatschappelijk leggen, om nieuwe inzichten en verrijkingen te halen. Meer dan een Trendwatcher, hij is ook een Trend Initiator.

  Een aantal van de onderwerpen die hij voor uw thema volledig op maat opstelt:

  • De Toekomst van Leren
  • Brein en Processor – twee krachten verbonden
  • Help! Mijn emoties zijn online
  • Sweetching: de zoete transformatie van Lichaam en Geest
  • Werken aan mijn toekomst: hoe overtref ik de robot?
Gerelateerde sprekers