Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Christian Kromme

Christian Kromme

Disruptieve Innovatie & Toekomstige trends

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Christian Kromme

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
About icon

Over Christian

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Internationaal spreker Christian Kromme geeft  inspiratiesessies en masterclasses omtrent disruptieve innovatie en exponentiele technologieën. Hij laat zien hoe we een dreiging kunnen veranderen in een concrete uitdaging.  Het huidige tijdperk waar exponentiële technologische trends samenkomen, krachtiger dan ooit, biedt ook kansen en mogelijkheden!  Tijdens zijn sessies neemt Christian Kromme aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote verschuiving richting de consumenten en slimme communities.

Als adviseur en spreker heeft Christian Kromme meerdere succesvolle ‘disrupieve’ initiatieven opgestart en zien groeien, veelal spin-outs in compleet verschillende branches maar altijd gefocusseerd op het snijvlak van mens en technologie. In 2002 heeft Christian Kromme een eigen bureau opgericht waarbij hij innovatieve projecten voor opdrachtgevers zoals: Randstad, Essent, Endemol, Corio, Eyeworks Holding, ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en de Rabobank heeft uitgevoerd. Sinds 2014  richt Christian Kromme zich voornamelijk op zijn passie: het inspireren van anderen door middel van lezingen en inspiratiesessies. 

Bekijk de lezingen van Christian Kromme

  Christian Kromme geeft lezingen over een aantal thema’s. Zijn sessies zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Ook maakt hij sessies op maat, zodat deze volledig aansluit bij het doel van de bijeenkomst. Neem gerust even contact met ons op om te kijken wat voor lezing het best bij jullie bijeenkomst zou passen. 

   

  Lezing van spreker Christian Kromme

  De biologie achter technologie

  • Spreker Christian Kromme heeft vrij unieke vindingen gedaan. Tijdens de zoektocht naar zijn dochters gezondheid heeft Christian patronen ontdekt in biologische organismen die een blauwprint vormen voor de disruptieve technologische trends die we vandaag de dag om ons heen zien. Deze patronen kunnen gebruikt worden om toekomstige trends te voorspellen. Dit is interessant voor ondernemers, investeerders en managers. De patronen geven zekerheid naar de toekomst en geven een solide basis bij de vorming van lange termijn visie en strategie.
  • Christian toont in zijn sessies de unieke paralellen tussen biologische trends en technologische trends. De biologie achter technologie. Hij is ervan overtuigd dat als zijn vindingen worden geïmplementeerd door organisaties en overheden we een hele mooie toekomst tegemoet gaan. Daarom wil hij zijn verhaal delen met de rest van de wereld.

   

   

  Lezing van spreker Christian Kromme

  Humanification

  • We staan aan de vooravond van grote veranderingen die onze samenleving ingrijpend en blijvend zullen veranderen. In de inspiratie sessie “Humanification” laat spreker Christian Kromme op inspirerende en visuele wijze zien wat de drijvende kracht is achter de exponentieel versnellende technologische ontwikkelingen van dit moment.
  • In zijn boek ‘Humanification’ schetst Christian Kromme een heldere ‘roadmap’ naar de toekomst en helpt hij organisaties aan de hand van praktische voorbeelden om disruptieve patronen tijdig te herkennen en deze van een bedreiging om te buigen in een kans.
Vrijblijvend informatie over Christian Kromme

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Christian Kromme geeft lezingen over de volgende onderwerpen