Loading content ...

Jesse van Doren

Jesse van Doren

Growth Hacker

Jesse van Doren kijkt op eigen wijze naar de marketingstrategieën van bedrijven. Hij adviseert multinationals en venture-backed startups over “Growth Hacking” en werkte met bedrijven als Google, Ahold, Sony en de gemeente Rotterdam. Ook presenteerde Jesse het tv-programma: ‘Jesse zoekt uitblinkers’.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Jesse van Doren bevindt zich in het middelpunt van de technologiehausse en richtte tech communities op in meer dan twintig landen. Jesse was medeoprichter van de eerste World Hackathon Day, een evenement waarbij 500 creatieven streden voor wereldwijde erkenning als talent in de online wereld. 

Met Innovation Holland verbindt hij nu Nederland met andere invloedrijke start-up hubs in de wereld. Daarnaast verandert Jesse van Doren passant de marketingstrategie van zowel kleine als grote ondernemingen en adviseert hij bedrijven over organisatieveranderingsvraagstukken rondom innovatie en de organisatie van de toekomst. 

Jesse van Doren is een autentieke ondernemer met onstuitbare passie voor zijn werk. Open en communicatief verbindt hij onmiddelijk met jong en oud, hij inspireert iedereen die naar hem luistert en zorgt ervoor dat mensen direct zelf aan de slag willen. Jesse is altijd zeer betrokken met het publiek en deelt graag zijn persoonlijke ervaringen.  

  Spreker Jesse van Doren geeft lezingen over de volgende onderwerpen:

  • Lezingen over Growth Hacking
  • Lezingen over Creative Thinking & Increation Sessies
  • Lezingen over Design & Development
  • Lezingen over Big Data
Gerelateerde sprekers

Jesse van Doren geeft lezingen over de volgende onderwerpen: