Loading content ...

Maria Genova

Maria Genova

Privacy, Identiteitsfraude en Computerbeveiliging

Schrijfster en spreker Maria Genova is een veelgevraagde spreker op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Haar verhaal over het beveiligen van je computer en mobieltje is voor velen een echte eye-opener.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Iedereen werkt tegenwoordig met computers, maar de meeste medewerkers zijn nauwelijks op de hoogte van de digitale gevaren. Doordat Maria Genova zelf geen ict-er is, kan ze op een boeiende manier en zonder ingewikkelde vaktermen over de toenemende digitale gevaren vertellen en tips geven. Veel bedrijven en organisaties nodigen Maria Genova uit voor bewustwording-sessies voor hun medewerkers.

Maria Genova: een stralende persoonlijkheid met lezingen voor iedereen

 • Maria’s lezingen zijn enorm toegankelijk en geschikt voor iedereen
 • De sessie zit vol met praktische voorbeelden en er is altijd gelegenheid voor vragen

Schrijfster en spreker Maria Genova kwam op haar 19de naar Nederland. Met een beetje mazzel en heel veel doorzettingsvermogen lukte het haar om al binnen een jaar in de journalistiek aan het werk te gaan.  Ze studeerde af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en werkte voor verschillende kranten en tijdschriften. Inmiddels heeft ze 9 boeken op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers.

Maria Genova scheef boeken over hacker en identiteitsfraude, falende jeugdzorg, loverboys en sexting. Haar tweede boek ‘Man is stoer, vrouw is hoer’ werd een bestseller. In ‘Vrouwen te koop’ bracht Genova verschillende misstanden in Nederland aan het licht en dat leidde tot kamervragen. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de [email protected]’ werd een hit in het bedrijfsleven.

Spreker Maria Genova is actief op diverse social media en heeft meer dan 20.000 volgers op Twitter. Ze wordt geregeld als spreker uitgenodigd naar aanleiding van haar boeken, maar ook voor inspiratiebijeenkomsten en als panellid tijdens congressen. Maria Genova illusteert haar lezingen met praktische voorbeelden en filmpjes.

  Lezingen van spreker Maria Genova

  Cybercrime en identiteitsfraude

  • Als digibeet presteerde Maria Genova het om een boek te schrijven over ict, hackers en identiteitsfraude. Juist omdat Maria zelf geen achtergrond in de IT heeft weet ze dit thema op een hele toegankelijke manier onder de aandacht te brengen. Praktisch en leerzaam, Maria laat mensen echt zien en ervaren hoe het internet werkt en welke gevaren er op de loer liggen. Daarnaast reikt ze praktische oplossingen en handvatten aan om er voor te zorgen dat haar publiek bewust en veilig online kan zijn!
  • De lezingen van spreker Maria Genova zijn erg toegankelijk geschikt voor breed publiek: ministeries, bibliotheken, energiebedrijven, gemeenten, verenigingen, ict-bedrijven, ziekenhuizen, scholen, woningcorporaties en universiteiten.
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Maria Genova geeft lezingen over de volgende onderwerpen: